hepinize tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için halaa beklemedeyiz haftaya belli olur sanırım öptüm hepinizi yazarım gelişmeleri sizlerde kontrol edin popo çatalından aşağısını ayırarak. ek gıdaya geçipte bebeklerine yediremeyen arkadaşlar üzülmeyin bnm kızımda ağzını açmıyodu yemiodu ama alışdı şimdi reklam falan açarken katı katı verdim ağzına beni emmeyi bırakdı maalesef zaten 4.aydan sonra emmek istemedi ben zorla 6. aya kadar emzirdim şimdi 8.aya girdik emmio işde ama yiyiyor herşeyi zaman lazım yeni alışıyorlarya
canım üzülme alışılıyor bende 3 aylıkken bıraktım o zaman daha zor sen yine 7,5 ay yanında kalmışsın bideçok mutsuzum, bu gün işe geri döndüm
yavruşumla koklaşarak geçirdiğimiz 7.5 aydan sonra onu bırakıp bu sıkıcı ortama geri döndüm.
ve ben yavruşumu çok özlediimm. nasıl dayanacağım bilmem. hep gözümün önünde sabah onu bırakırken ki son hali.
bir an önce eve gidip yavruşumu şop şop emzirmek istiyorum
ben şanslıyım gerçekten size göre, sizinkisi çok daha zor olmuştur. süt iznim var çok şükür, haftanın bir günü izin kullanıyorum. çarşamba süt izin günüm. iki gün iki gün geliyorum işe , rahat oluyor aslında, ama genede insan kıyamıyor tabi. sabahın 6.30 unda sarıyorum yavrumu bakıcıya götürüyorum, yavrum yolda uyanıyor şaşkın şaşkın etrafa bakıp ne oldugunu anlamaya çalışıyor, uuuuuuu kuzumu gene çok özledimcanım üzülme alışılıyor bende 3 aylıkken bıraktım o zaman daha zor sen yine 7,5 ay yanında kalmışsın bide
bizleri düşün süt iznin yok mu erken çıkılıyor işten ben 4 te çıkıyorum 15 dk. sonra oğlumun yanındayım
hapşuruk canım bende suyu fazla vermeye başladım anne sütü alıyor ama annem bir defa veriyor
gündüz diğerlerine cicibebe falan katıyor pirinç unu yapıyor meyve püresi çorba falan öyle
öğünler geçiyor akşamları ben gittiğimde emziriyorum oda bizim yediğimiz yemeklerden yemek istiyor
ama elimden geldiği kadar su ve sütümden vermeye çalışıyorum
kızlarr nasılsınız sayfalar pek ilerlemez olmuş melekleriniz nasıl
burxkan sen nasılsın
benimde 8 ayına yeni girmiş bir oğlum var,22 aralık 2010 doğumlu.ben kahvaltı,çorba,yogurt ,meyve ve muhallebi haricinde mama veriyorum,emmiyor.başka ne vermem gerekir başka gıda bana akl verirseniz sevinirim.....
nohut- kurufasülye ezmesi olabilir, geçen ben internetten öğrendim. fasülye yada nohutu suda bekletiyorsun haslıyorsun kabuklarını soyup haşlama suyu ile eziyorsun. bir de ben kasaptan kemik aldım haşladım suyunu buzluk kabına döktüm her çorbasına bir küp atıyorum.evde sulu bir yemek varsa onunda suyuna az ekmek doğrayarak yada patatesini- sebzesini ezerek az veriyorum.kendmize yaptıgım yemeklerden vereceksem tabi tuzunu baharatını eklemedenonunkini ayırıyorum.
evet goturdum zeytincim
idrar tahlili yapildi sonuclardan birine gore vucut susuz kaldi
bu sicaklarda fazla su kaybediyorlar
ve yeterince icirememisim bende
anne sutude almiyo artik
yoksa anne sutu su ihtiyacini karsiliyomus
caybardagiyla iciriyodum ama cogunu dokuyodu demekki yeterince icemedi
simdi cay kasigiyla veriyorum bol bol
pazarteside analiz sonucunu alicaz bakalim
sizede gecmis olsun suya dikkat etmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?