2010 Aralık Anneleri

merhbalar kızlarrr
uzun zamandır giremiorum bizim kız iyice hareketlendi
emeklioruz tutunup kalkıoruz
emeklerken yorulunca kendi kendine oturuyor hep peşindeyim bi dakika durmuo
kendi kendine ayağa kalkıp beklio bırakamıorum düşecek die
uyuyunca da koştur koştur ew işi işte çok yoruldummm
umarım herkes iyidir bakamadım geçmişe pek
öpüldünüz annişler görüşmek üzere...

merhaba kızlar benim prensesimin isilikleri tamamen geçmişken 2 gündür yine kızarıklık başladı ama onca dr gittim herkes bişey dedi sonra ablam 13 yıl önce yeğenim için aldığı kremlerden alıp geldi ne dersen de bunları deniycez dedi resmen sırtı bonynu haşlak vaziyetteyken ertesi gün cildi dümdüz olmuştu ne isilik ne bişey eser yoktu gözlerime inanamadım sizlerede söyliyim dedim gündüz duştan sonra troys ve elecon krem karıştırdım ve sürdüm sonra gece sırtını ve boynunu suyla silip kuruladıktan sonra sürdüm sonuç kaymaktı resmen bi kaç gündür gece silemediğim için yine hafif kızarıklık oldu ama ben kremlerden çok memnun kaldım bilgilerinize...
bide bende erikli su kullanıyorum ama kaynatıyorum acaba hatamı yapıyorum uzman bilgisi alanınız varmı ?

Canım ya çok uzun zamandır konuşamadık napıyorsun doğum yaptın nerelerdesin faCE var mı ?
Nolur özeldede görüşelim. Bizim gurup var bilmiyorum haberdar mısın ?
Nolur yazımı gör cvpla :)

canım üzülme alışılıyor bende 3 aylıkken bıraktım o zaman daha zor sen yine 7,5 ay yanında kalmışsın bide
bizleri düşün süt iznin yok mu erken çıkılıyor işten ben 4 te çıkıyorum 15 dk. sonra oğlumun yanındayım

hapşuruk canım bende suyu fazla vermeye başladım anne sütü alıyor ama annem bir defa veriyor
gündüz diğerlerine cicibebe falan katıyor pirinç unu yapıyor meyve püresi çorba falan öyle
öğünler geçiyor akşamları ben gittiğimde emziriyorum oda bizim yediğimiz yemeklerden yemek istiyor
ama elimden geldiği kadar su ve sütümden vermeye çalışıyorum
kızlarr nasılsınız sayfalar pek ilerlemez olmuş melekleriniz nasıl
burxkan sen nasılsın

selam kizlar su sorunumuz halloldu artik sevde biberonla kana kana su iciyo
ama simdide isilik basti her yanini
hergun yikiyorum
dr gunde 2-3 kere yika dedi
oglen aksam yikiyorum
talk pudra suruyorum
ama gecmedi hala
bi koluna bepanten bi koluna trosyd surdum simdi
deneme yapiyorum bakalim hangisi iyi gelecek

ben şanslıyım gerçekten size göre, sizinkisi çok daha zor olmuştur. süt iznim var çok şükür, haftanın bir günü izin kullanıyorum. çarşamba süt izin günüm. iki gün iki gün geliyorum işe , rahat oluyor aslında, ama genede insan kıyamıyor tabi. sabahın 6.30 unda sarıyorum yavrumu bakıcıya götürüyorum, yavrum yolda uyanıyor şaşkın şaşkın etrafa bakıp ne oldugunu anlamaya çalışıyor, uuuuuuu kuzumu gene çok özledim

merhaba gunaaaydin:))
bebekleriniz neler yiyor artik yutmayi ogrendiler dun damlaya mercimek corbasi verdim yesilinden yuttu :)sevindirik oldum arada kiymada veriyorum agzina ama yinede korkuyorum buyuk parcalardan bu arada keltos oldu kizim dun kestik saclari uc aydir kesecem dedim anca kestik:))

benimde 8 ayına yeni girmiş bir oğlum var,22 aralık 2010 doğumlu.ben kahvaltı,çorba,yogurt ,meyve ve muhallebi haricinde mama veriyorum,emmiyor.başka ne vermem gerekir başka gıda bana akl verirseniz sevinirim.....

benimde 8 ayına yeni girmiş bir oğlum var,22 aralık 2010 doğumlu.ben kahvaltı,çorba,yogurt ,meyve ve muhallebi haricinde mama veriyorum,emmiyor.başka ne vermem gerekir başka gıda bana akl verirseniz sevinirim.....

nohut- kurufasülye ezmesi olabilir, geçen ben internetten öğrendim. fasülye yada nohutu suda bekletiyorsun haslıyorsun kabuklarını soyup haşlama suyu ile eziyorsun. bir de ben kasaptan kemik aldım haşladım suyunu buzluk kabına döktüm her çorbasına bir küp atıyorum.evde sulu bir yemek varsa onunda suyuna az ekmek doğrayarak yada patatesini- sebzesini ezerek az veriyorum.kendmize yaptıgım yemeklerden vereceksem tabi tuzunu baharatını eklemedenonunkini ayırıyorum.

maşallah yahu benim sıpa anca emmek istiyor yemek mama veya hazır gıdalar ev yapımı çorbalar yemiyor ne yapmama lazım yemek yemeyi öğrenemeyecek çiğnemeyi bilemeyecek diye orkuyorum sizce ne yapmama lazım arkadaşşlar zorlamıyorum da yemek yerken bir veya iki kaşık alırsa alıyor almazsa oda yok önceleri yiiyordu ilk ek gıdaya başşladığımda nazar mı değdi ne ? Zorla ağzına versem mi hiç zorla yemek yedirme taraftarı değilim ama herhalde başka çare yok.

benim oğlanda da turuncu lekeler oluştu bezinde bugün götürdük doktora çok az idrar yolu enfeksiynu çıktı göz pomadı verdi doktor bpipisinin içine sıkıyorum bezini değiştirirken bakalım bir ay devam et dedi bayramda gelin sünnet yapalım dedi. sünnet yaptıranı ız var mı?

selamlar....ya kızlar aramızda avukat,savcı ya da hakim var mı?ya da göreve başlayacak olan?bugun bizim bebişlerden birini gördüm.gruptan sanırım.hürriyette ve tv de habrlerde.anne de tanıdık ama gruptan çıktığımdan bakamadım.göreniniz bileniniz var mı?

slm kızlar. benim kız sıralamaya başladı. aramızda varmı be bebeği sıralayan. çok yaramaz oldu bizimki... zaptedemiyoruz (

gecmis olsun kizlar yaz gelince hastaliklar azalacak derken turlu turlu seyler cikiyor kizariklik en basta damlaninda omzu sicaktan kizardi
misivam masallah kuzuya siraliyor demekki kac aylik oldu? damla daha o asamaya gecmedi henuz ne bulurssa kalkiyor dusucegi zaman korkmayi da ogrendi:)
laviusc kiz avukat savci deyince bende birsey oldu zannettim urperdim tuylerim tiken tiken dikeldi:))
kim ki acaba unlumuz:)
eminsin mi gruptan olduguna?

ekince,emin sayılırım.çünkü bebekk tnıdık face ye yazsana bi?

ya bu arada sıralama nedir(

canım ayın 8 inde tam 8 aylık olucak inşallah. az önce bi düştü ayaktayken anlatamam. bam diye kafayı patlattı yere. ödüm koptu ama olmadı bişi allahtan. heryere tutunup kalkmaya çalışıyo. koltuklarımız alçak olduğu için rahat kalkıyo. bir iki adım atıyo düşüyo. ama ayakta uzun süre kalıyo. çok yaramaz valla tutamıyom olduğu yerde. allah kolaylık versin hepimize... bebişlerimizide kazadan korusun :)))

laviusc canim gruptan ayrilmistim ben
kiz mivisam senin face de adin ne bakayim ayni gun pirttlatmisiz bebisleri
bu arada siralama canim bebek emeklemeye basladiktan sonra yada emeklemeden direktt kanepeyi kesfeder yada masa sandalye demirbaslari kendine tapular paytak paytak tutunup ordan oraya tutuna tutuna gider yurumeden bir onceki evredir ve butun annelerin korkulu ruyasidir kafa goz kol bacak cat pat duserler
bu arada masallah diyorum bebegine erken yuruyecek sanirsam

Son düzenleme:
ya canım benim face im yok. :)))) eşim yasak koydu açamazmışım. niyese anlamış değilim. ailece face e girmiyoruz. ben tam yaşımda yürümüşüm eşimde öyle. bizim kızda karşılıcak galba.... 8 aralık 00:40 doğum saatim. sen kaçta yaptın.

Ben 8 Aralık 00:40 da duvara tirmaniyordum iki dk sonra sakinlesiyordum gece üçden gittim dinlene dinlene dogum yaptım 08:30 doğumdan sonra ilk istediğim şey : yemek getirin demek oldu kizimi zaten gormuştum :)) duşun tansiyonum düşmüş olduğu halde yatarak yemek yedim:)

:))) benim 3 saatte oldu bitti herşey... epidural oldum. kolay geçti çok. neyseki bebişler büyüdü bile. herşey nekadar hızlı geçiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…