• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

O poset caylar bir ise yaramiyor.ya milupa veya humananin rezene cayini al ya da bir aktardan rezene al.nasil demleyecegini sana anlatirlar ustelik cok ucuz

44444 nolu mesaj ile bugünün şanslısı sizsiniz. sürpriz hediyeler kazandınız. lütfen 0 5** ******* nolu telefonu arayınız...:)

ohooooo burası gene eskisi gibi kalabalıklaşmış. ben kızımı süt kazanının içine atcam yahu çocuk ne emmek istio nede biberon bu ay sadece 500 gr almış:(( valla çok üzülüyorum kesin doktor mamaya başla dicek k.v istediği olcak yani anlıyacağınız doktor kontrolüne gitmek istemiyorummmmmmmmmmm:(((((

neden iştahsız ccanım ya doktor ne diyo bu konuda,bi ay daha sıksın bakalım dişini belki buay güzel alır yavrucak

ay benimkide başını sağ sola çeviriyor korkuyorum uyanmamalıııııı

44444 nolu mesaj ile bugünün şanslısı sizsiniz. sürpriz hediyeler kazandınız. lütfen 0 5** ******* nolu telefonu arayınız...:)
:9: :9: delii :38:
valla üzüntümden direkt daldım konuyahalinizi hatrınızı sormamışım:( nasılsınız kızlar bebişleriniz nasıl

iyiyiz canım bebiş valla şuan elini kolunuda kaldırdı valla uyancak diye aklım gidiyor ama gaz çıkardı sanırım gitti geri seninki nasıl

sanırım uyandı

Son düzenleme:
neden iştahsız ccanım ya doktor ne diyo bu konuda,bi ay daha sıksın bakalım dişini belki buay güzel alır yavrucak

ay benimkide başını sağ sola çeviriyor korkuyorum uyanmamalıııııı

bilsem doktor kont.lümüz 3 martta o zaman belli olcak ben şimdi tartıyorumda evde 500 gr almış.vallaha çocuk çok iştahsız bende süt çok.bana çekmiş sanırım bende küçükken böyleymişim bünyeyle alakalı sanırım çocuk acıkmıyo hiç

ohooooo burası gene eskisi gibi kalabalıklaşmış. ben kızımı süt kazanının içine atcam yahu çocuk ne emmek istio nede biberon bu ay sadece 500 gr almış:(( valla çok üzülüyorum kesin doktor mamaya başla dicek k.v istediği olcak yani anlıyacağınız doktor kontrolüne gitmek istemiyorummmmmmmmmmm:(((((

canım kaç gr bebeğin şu anda. benim büyük oğlum 3450 gr doğmuştu ve 2 aydan sonra ayda 300 gr falan aldı. 6 aylık iken 7 kg idi ki burda 3 aylık bu kiloya ulaşan bebişler var:) en fazla 5-10 dakika emerdi. doktorun birisi gelişimi normal dedi. bi süre sonra başka bi doktora gitmiştik mama yazdı. arkamıza bakmadan çıktık doktorun yanından bi daha da uğramadık:) 6 ay sadece anne sütü verdim. oğlum hala zayıf bi çocuk ama boğazı çok iyi maşaallah. 4,5 yaşında hele sevdiği bi yemek olursa (ki çok yemek seçmez) benim kadar yer akşamları. şu anda 18 kg :) boyu da uzun. bacaklar tam çırpı anlayacağın. bi zararını gördük mü dersen, hayır. bağışıklık sistemi gayet kuvvetli. çok sık hasta olmaz. gelişimi hep önden gitti. 10,5 aylık yürüdü, defalarca betona düştü, hiçbi yerine bişey olmadı. kemikleri gayet güçlü, üstelik ben hamileliğimde hiç süt içmedim...kısacası fazla kafana takıp da kendini harap etme, çocuğa da zorla emzirmeye çalışıp eziyet etme bence. doktora git, dedikleri aklına yatmazsa başka bi doktora daha gidersin. mümkün olduğunca sütünü vermeye çalış. sütün olmasa anlarım ama varken neden mamaya başlayasın. mama sadece kilo yapıyo ama içi boş kilo. benim düşüncem bu. mama vermek zorunda olanları da anlıyorum ama mecbur kalmadıkça diren derim...

masalcık 1saat uykudan sonra uykusunda acıktığını hatırlamış,şuan gözleri kapalı emişiyoruz inşallah beşiğinde de bir süre daha kapalı kalır uyusunda büyüsün

selam hatunlar.
bebekelri uyutan gelmş buraya
benimkide uyuyo banyo yaptı emdi 2 saattir uyuyo.
ama kesin kalkıcak gece
aslıda gece 11 gibi yatıp sabah kalkmları ben daha çok seviyorum

buarada az önce bir sitede 3.ay bebek gelişimini okudum
bebğiniz gece ara ara uyansa da 10 saat boyunca uyuyabilir dio
aarsıra uyanıp döner.emziği ile oynar
eğer çok ağlamadığı sürece hemen yanına gitmezseniz uykuya dalar diyo
her ses çıakrdığında gidersek annesi olmadan uykuya dalamıyacağını düşünürmüş.

o poooor sesi uzuuuun olmalı ama yoksa rahatlıyamıyoruz biz....

offff offff emerken kaka yaparken çıkardığı o porrrrrrrrr sesi kuvvetli de olmalı
onu yapınca yüzündki rahatlaam hissi süper oluyo
bizimki hemen gülmeye başlıo ozman

sorma canim sanki ben baska cocuk anlatiyorum millete:1:

aynen canım. anlatyorum herkese akşamları durmuyo hiç. kucakta dolaşıp duruyoruz diye, misafir geliyo çıt yok çocukta. ana kucağında oturup etrafa bakınıyo. aman da ne uslu çocuk diyo gören. onlar gidince basıyo yaygarayı:) kalabalığı seviyo benim sıpa:)

canım kaç gr bebeğin şu anda. benim büyük oğlum 3450 gr doğmuştu ve 2 aydan sonra ayda 300 gr falan aldı. 6 aylık iken 7 kg idi ki burda 3 aylık bu kiloya ulaşan bebişler var:) en fazla 5-10 dakika emerdi. doktorun birisi gelişimi normal dedi. bi süre sonra başka bi doktora gitmiştik mama yazdı. arkamıza bakmadan çıktık doktorun yanından bi daha da uğramadık:) 6 ay sadece anne sütü verdim. oğlum hala zayıf bi çocuk ama boğazı çok iyi maşaallah. 4,5 yaşında hele sevdiği bi yemek olursa (ki çok yemek seçmez) benim kadar yer akşamları. şu anda 18 kg :) boyu da uzun. bacaklar tam çırpı anlayacağın. bi zararını gördük mü dersen, hayır. bağışıklık sistemi gayet kuvvetli. çok sık hasta olmaz. gelişimi hep önden gitti. 10,5 aylık yürüdü, defalarca betona düştü, hiçbi yerine bişey olmadı. kemikleri gayet güçlü, üstelik ben hamileliğimde hiç süt içmedim...kısacası fazla kafana takıp da kendini harap etme, çocuğa da zorla emzirmeye çalışıp eziyet etme bence. doktora git, dedikleri aklına yatmazsa başka bi doktora daha gidersin. mümkün olduğunca sütünü vermeye çalış. sütün olmasa anlarım ama varken neden mamaya başlayasın. mama sadece kilo yapıyo ama içi boş kilo. benim düşüncem bu. mama vermek zorunda olanları da anlıyorum ama mecbur kalmadıkça diren derim...

1 ay önce 4800 gr dı şimdi tartıyorum 5.300 gelio valla bende mamaya karşı olanlardanım sütüm olmasa kabul ederim ama sütüm var sadece bizimki bişey içmek ve emmek istemiyo uyurken veriyoruz biberonu yada memeyi. mama derse bende değiştirecem doktorumu ve mama vereceğinden eminim ayın 3 de belli olcak işte ne olacağı

selam hatunlar.
bebekelri uyutan gelmş buraya
benimkide uyuyo banyo yaptı emdi 2 saattir uyuyo.
ama kesin kalkıcak gece
aslıda gece 11 gibi yatıp sabah kalkmları ben daha çok seviyorum

buarada az önce bir sitede 3.ay bebek gelişimini okudum
bebğiniz gece ara ara uyansa da 10 saat boyunca uyuyabilir dio
aarsıra uyanıp döner.emziği ile oynar
eğer çok ağlamadığı sürece hemen yanına gitmezseniz uykuya dalar diyo
her ses çıakrdığında gidersek annesi olmadan uykuya dalamıyacağını düşünürmüş.

offff offff emerken kaka yaparken çıkardığı o porrrrrrrrr sesi kuvvetli de olmalı
onu yapınca yüzündki rahatlaam hissi süper oluyo
bizimki hemen gülmeye başlıo ozman

ben 12.aya kadar okudum onları valla hatta masala okudum hergün 1ayı,bende hep ciyaklayana kadar bekliyorum canım ama gözlerini açtımı beşiğini sallamazsam geri dönemiyor uykuya ama gözlerini çok açmadıysa uyuyor,off şuandauyandı emmeden sonra

1 ay önce 4800 gr dı şimdi tartıyorum 5.300 gelio valla bende mamaya karşı olanlardanım sütüm olmasa kabul ederim ama sütüm var sadece bizimki bişey içmek ve emmek istemiyo uyurken veriyoruz biberonu yada memeyi. mama derse bende değiştirecem doktorumu ve mama vereceğinden eminim ayın 3 de belli olcak işte ne olacağı

mama versen neyle vericeksin canım.
bieronlamı kaşıklamı
mama dediğimizde anne sütü yerine geçen süt kıvamındaki aptamiller faaln değilmi
onu alıyosa sütü de alır
sen de sağıp ver ozaman.

Ee guzel kilo almis,demek ki sutun de yariyor.artik azalacak zaten kilo alislari,aksi takdirde yerlerinden kalkmaz sipalar:37:

kızım bır ayda sadece 200 gr almiş.. 5400 olmuş.. normal mı sızce.. dr mama başlayın dedı.. ama ben istemıyorum mama...

aradan kaynak yapayım sıze

Back
X