2010 Aralık Anneleri

off tabi cnm yaptırmak gerekir mutlaka da inşallah öyle birşey yoktur,yara olmadan da tutuyor olsun

kızlar tam okumadım ama sanırım asının yara olmasını konusuyorsunuz. bızım ebe bana 1-2 ay sonra yara olucak kabuk baglıcak sasırmayın dedı yanı sımdı bızımkıde ole sınek sırıgı gıbı bence telas yapmamalıyız

sınemcım su kardes bızede alısverıs yapabılırmii?? evde ekmek kalmadı ve hıcbısı kalmadı kocam saolsun gecenın 11.3 unda eve gelınce hıc bısı aldıramıyorum normalde cmt calısmıolardı su saat oldu hala yok ... sana sıkayet etmek ıstemem ama senden farklı degılız bu ara gelıor hooopp uyuyor adam :84::84:

ay öok sevindim öyleyse benimde aklımda 2hafta sonra olabilir diye kalmış hemş.mi dedi kim dedi hatırlamıyorum ama

ayy yakın olsaydık kesin gelirdi emin ol,adam işten 5te geldi yazık yemek falan yemeden gittiler 1 hafta yeter bunlar bana babam nezle olmasa biz gidiyorduk ta busefer böle oldu,ayy canım ya seninde işin zor valla düzelcekmi bu durum belki buara yoğun diye böledir ne iş yapıyo eşin cnm

iyi akşamlar kızlar kızım dun gece ateşlenince bugun doktora gıttık..ateş yapacak bir durum yok dedi.aama dun gece 38 derecegi gorduk kltuk atından bakıldı.doktor popodan 37,5 önemli dedi..ama ben koltuk altından olcmuşdum ..koltukaltından ne kadar olmalı dedim ara laf arasında kaynadı...kaç olmalı bileniniz varmı?bide tırnaklarını kestinizmi..?konağımız zeytinyağına rağmen gecmedi...kabul oldu resmen onun içinde ilaç verdi..henuz almadım bi kaç keredaha denicem.hee bide kızlar zeytınyağı surunce tarıyomusunuz.bebk tarağıylamı yoksaincce uclu tarak yeterlimi..

canım zeytinyağını sürünce 2 saat falan beklet
sonra bebek tarağıyla tara. hepsi kalkıo
bizim çok yoktu ama
sonr bıcı bıcı
ama çok iyi durula
bize doktor öle demişti.

ben kulaktan ölçüyorum.
38.2den sonrası önenmli dei bzie canım

evet Denizim.yazıma pek dikkat etmesemde ben de Türkçe öğretmeniyim.

Son düzenleme:
kizlar cok fena grip oldum sonnda
burnum sakir sakir akiyo bogazimda fena sisti
napcam bilmiyorum:2:

canıım çok geçmiş olsun bende geçen hafta öleydim
yapacağın en öneli şey ellerini temiz tuttmak
ben dr.a gitmiştim geçen hafta bana yüzüne maske tak nefesini verme bebişe
ellerini çok sık yıka ve dezenfektan kullan dedi,taa 1 ay öncede olmuştum yine aynılarını demişti
gece 3te hapşuruyordum diyelim selpak olmasına rağmen
kalkıp ellerimi yıkıyordum birde portakal suyu içtim hergün 3öğün 3günde geçti benimm cnm
ilerlemedi nezleyle kaldı,inşallah atlatırsın sende hemen

yikiyorum canim hatta elimde kolonyayla geziyorum
ama kizimda oksuruyo ve hapsiriyo
tam uykuya daliyo hapsira hapsira uyaniyo
portakal gaz yapiyo diye yemiyorum ya

kizlar cok fena grip oldum sonnda
burnum sakir sakir akiyo bogazimda fena sisti
napcam bilmiyorum:2:

Geçmiş olsun canım.İnşallah hemencik iyileşirsin.
BEnde yoruldum valla bugün.Benim bu koltukları seney falan koyu renkle kaplatmam lazım bugün örtüsüz yakaladı velet :)) Koltuk sil kurut geri örtüleri serdim. Uyuttum paşayı azcık müzik keyfi yapıp yatarım artıkım :)))

slm kızlar
eşim gece mesaisinde yazdıklarınızı okudum fırsat bu fırsat :)
biz iyiyiz çok şükür büyüme atağını atlattık sanırım :)
bu arada regl oldum bugün çok mutluyum yaaa anlatamammm :)))
denizim branştaşız senle ben de ingilizceciyim :)
öptm hepinizi ii geceler ya da yarın okuyacaklar için günaydıııııınnnn

iyi pazarlar aralık anneleri!
benim bir sorunum var aslında sorun mu onu da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.... aralık13 te nomal doğum yaptım ama hala regl olmadım sizce normal mi 3 ay olacak neredeyse siz ne durumdasınız hamile fln değilim bu arada onu da belirteyim :)

30 kasımda dogum yaptım bende hala olmadım..bazıları 1 sene olmuyormus,sut verıyoruz ya sanırsam onla ılgılı bı durum ama olsak ıyı olurdu bıraz rahatlardık....

kızlar bugn aklıma dogum geldı,ben sezeryan oldum ama 2 gun normal dogum sancısı cektım,herseyım normal ilerlemişti son ana kadar neyse diceğim şu ki; doğum anında suyum gelınce cok korkmustum nıyeyse ama o arada da basımı yattıgım yerden kaldırıp suyun nasıl bı sey olduguna,rengine felan bakmıştım o sancının ıcınde...şimdi çok güldüm kendimebi de sezeryan olurken tam bayıltmadılar beni bebiş doğduğunda ilk dikkatimi rengine vermiştim,aaa beyazmış bana cekmemiş dedim,sonrada hemen sağlıklı mı diye sordum insanoğlu ne garip ya hu....şimdi bakıyorumda nerdeyse 3 ay olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…