Bilmem ki yaptirmamak da bir risk.hastaligi gectim,lisedeyken bana asi olmak istiyor musun diye sormadilar.6 aydan fazla surmustu iyilesmesi,canim da cok yanmisti( bir yandan uni hazirlik kursu bir yandan okul oteki yanda aciyan kolum....ahhh genclikkk:82:
eşim yok diye kardeşi alışverişe gidiyor bana siparişlerimi verdim tabi bunların iiçinde tatlılar ve çukulatalarda var sabırsızlıkla bekliyorummmm
buarada dünden beri 2. neskafemi içtim ya çok özlemiştim ama sırf sütlü yapıyorum ve 3ü1 arada olanlardan ayy inşallah çok zararlı değildir google amcaya sorayım bi
ay öok sevindim öyleyse benimde aklımda 2hafta sonra olabilir diye kalmış hemş.mi dedi kim dedi hatırlamıyorum amakızlar tam okumadım ama sanırım asının yara olmasını konusuyorsunuz. bızım ebe bana 1-2 ay sonra yara olucak kabuk baglıcak sasırmayın dedı yanı sımdı bızımkıde ole sınek sırıgı gıbı bence telas yapmamalıyız
sınemcım su kardes bızede alısverıs yapabılırmii?? evde ekmek kalmadı ve hıcbısı kalmadı kocam saolsun gecenın 11.3 unda eve gelınce hıc bısı aldıramıyorum normalde cmt calısmıolardı su saat oldu hala yok ... sana sıkayet etmek ıstemem ama senden farklı degılız bu ara gelıor hooopp uyuyor adam :84::84:
iyi akşamlar kızlar kızım dun gece ateşlenince bugun doktora gıttık..ateş yapacak bir durum yok dedi.aama dun gece 38 derecegi gorduk kltuk atından bakıldı.doktor popodan 37,5 önemli dedi..ama ben koltuk altından olcmuşdum ..koltukaltından ne kadar olmalı dedim ara laf arasında kaynadı...kaç olmalı bileniniz varmı?bide tırnaklarını kestinizmi..?konağımız zeytinyağına rağmen gecmedi...kabul oldu resmen onun içinde ilaç verdi..henuz almadım bi kaç keredaha denicem.hee bide kızlar zeytınyağı surunce tarıyomusunuz.bebk tarağıylamı yoksaincce uclu tarak yeterlimi..
kizlar cok fena grip oldum sonnda
burnum sakir sakir akiyo bogazimda fena sisti
napcam bilmiyorum:2:
canıım çok geçmiş olsun bende geçen hafta öleydim
yapacağın en öneli şey ellerini temiz tuttmak
ben dr.a gitmiştim geçen hafta bana yüzüne maske tak nefesini verme bebişe
ellerini çok sık yıka ve dezenfektan kullan dedi,taa 1 ay öncede olmuştum yine aynılarını demişti
gece 3te hapşuruyordum diyelim selpak olmasına rağmen
kalkıp ellerimi yıkıyordum birde portakal suyu içtim hergün 3öğün 3günde geçti benimm cnm
ilerlemedi nezleyle kaldı,inşallah atlatırsın sende hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?