• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

canım benim ilk çocuğum 22 gün erken doğmuştu. Herşeyi geç oldu, gülmesi,konuşması,tuvalete alışması,yürümesi vs. Yaşıtlarına göre 3-5 ay oynadı biçok şeyi. moralini bozmak istemem ama biz 3-4 yaşlarında pedagoga filan götürmüştük. Pedagog bana erken doğma durumu olup olmadığını sormuştu.Biraz dikkat eksikliği filan vardı. Düzeldi çok şükür. Baya üstüne düşmek gerekiyo bebişlerin gelişim süreçlerinde. Eğer tedbirli ve ilgili olursak herşey yolunda gidecektir.

Allah bağışlasın..Bende erken doğumla alakalı olabileceğini düşünüyordum doktorumuzla görüşcem tekrar.Evet üzerlerine düşmek gerekiyor.Şimdi nasıl bebeğin cnm bu arada tşkler..

günaydın canlar...kızım bu saatte uyuyor çok şaşkınım:)
4ten 6ya kadar kaka yapmaya çalışınca yorgun düştü kızım herhalde..

kızlar bu ishal aşısı ne kadar pahalı mı bu ay ben de yaptırıcam.

buarada ekince yazdıkların geliyor facebooka

aşımızı olduk geldik
kzıım ağladı biraz ama şimdi iyi uyuyor yorgun düştü ağlamaktan sanırım
içim eridi iğne battıkça vücuduna benim canım yandı :(

aşımızı olduk geldik
kzıım ağladı biraz ama şimdi iyi uyuyor yorgun düştü ağlamaktan sanırım
içim eridi iğne battıkça vücuduna benim canım yandı :(

Geçmiş olsun.Bizimde yarındı normalde ve 1aya yakındır bu aşı olayı kafama takılmıştı çünkü bende hat safhada iğne fobisi var ki oğluma vurulduğunu görünce kaldıramıyorum.Pazartesiye iptal ettik artık aşıyı,eşim burada olamıcak yarın.Ateş oldu mu cnm bebeğinde?Çok mu ağladı?Ne güzel atlattınız inş bizde atlatırız artık bende kurtulurum

Geçmiş olsun.Bizimde yarındı normalde ve 1aya yakındır bu aşı olayı kafama takılmıştı çünkü bende hat safhada iğne fobisi var ki oğluma vurulduğunu görünce kaldıramıyorum.Pazartesiye iptal ettik artık aşıyı,eşim burada olamıcak yarın.Ateş oldu mu cnm bebeğinde?Çok mu ağladı?Ne güzel atlattınız inş bizde atlatırız artık bende kurtulurum

canım ben de çok stres yaptım benim de aşı fobim vardır
ister istemez ağlıo minik yawrular ama önceki aşısı kadr bağırıp morarmadı şükür
ateş yok şu anda umarım olmaz da
bol bol emio beni yanında istio sürekli sanırım biraz korktu
kucağımda uyutuorum napıım kuzum korkmuş
inşallah sen de atlatırsın

Gurbet gelini bebisin nasil canim?

sagol canim oglum daha hastanede
cigerindeki virusun temizlenmesini bekliyoruz
sonrasinda ikinci ameliyatini olacak ikinci delik kucukmus ameliyati kolay dedi doktoru
2-3 hafta daha burda dedi
hayirlisi tek iyilessinde bugun durumu hakkinda bilgi verecek doktoru saat 3 bucukta gidecegiz.
Ha bu arada dun hala oldum subat annelerinden gorumcem ayni zamanda abimin esi surmeli dogum yapti simdi onun bebisiyle ugrasiyoruz.
bide benim oglum gelseydi eve 50 gundur hastanede.:59:

Son düzenleme:

sonrasinda ikinci ameliyatini olacak ikinci delik kucukmus ameliyati kolay dedi doktoru
hayirlisi tek iyilessinde bugun durumu hakkinda bilgi verecek doktoru saat 3 bucukta gidecegiz.
Ha bu arada dun hala oldum subat annelerinden gorumcem ayni zamanda abimin esi surmeli dogum yapti simdi onun bebisiyle ugrasiyoruz.

canım ne olduğunu bilmiyorum ama cok cok gecmiş olsun Allahım acil şifalar versin canım cok uzuldum...

selam kızlar.
hepinizi cok cok ozledim yaa..burdaki sohbetleri ...facede yazışıyorsunuz(yazışıyoruz) ama ben okuyorum yorum yapamıyorum cok fazla...hem kim kimdir cokda kestiremiyorum.burda alışdığım nickleri arıyorum..aşı yaptıran arkadaşlar gecmiş olsun size ve bebişlerinize...pazartesi gunude bizim var.belkide ben yavrumun yanında olamıcam...çalışıyorum...hepinizi kocaman opuyorum.

Az daha sabir,zorunu atlattiniz sayilir:nazar:Su son ameliyatini da olsun topac gibi gidecek evine:16:Simdi sen hem hala hem yenge mi oldun? Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun

CAnım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah.Zaman senin için su gibi akıp geçsin.Mert oğlumuz sağlıkla sıhatle evine dönsün canım. Bu arada hayırlı olsun yeni bebişinizde canım.

canımm çok geçmiş olsun
RAbbim inşallah tez zamanda sağlıcakla kavuşturur meleğine seni

pandamm canım sizede geçmiş olsun aşınızı atlattınız
bizimki ateşlendi gece 38de zor tuttum calpol ver mutlaka
bide nezle olucak sanırımhapşurup öksürüyo

pandamm canım sizede geçmiş olsun aşınızı atlattınız
bizimki ateşlendi gece 38de zor tuttum calpol ver mutlaka
bide nezle olucak sanırımhapşurup öksürüyo

saol tatlım atlattık walla kuzum çok güzel uyuyo şu an ara ara kontrol ediorum ateşimiz yok daha
hemşire ablamız fitil verdi ateşlenirse ver dedi
şurubum yok alsam mı ki calpol ne dersin ??
masalın hasta olmaz inşallah canım ya
küçücük ayyyy üzüldüm bak şimdi

Son düzenleme:
saol tatlım atlattık walla kuzum çok güzel uyuyo şu an ara ara kontrol ediorum ateşimiz yok daha
hemşire ablamız fitil verdi ateşlenirse ver dedi
şurubum yok alsam mı ki calpol ne dersin ??
masalın hasta olmaz inşallah canım ya
küçücük ayyyy üzüldüm bak şimdi

canım çok teşekkür ederim inşallah olmasınlar hiç,sağlık ocağında aşı odasının camı açıktı ilk öle başladı sonrada serin tutalım derken üşüttük heralde ama bikaç saattir daha 1-2kere öksürdü hapşurdu bazen çok yoğun oluyo

canım dün masalda uyudu hep akşam üstü ateşi çıkmaya başladı gece tavan yaptı
öğlen calpol vermiştim gecede verdim 2kerede kustu zor durdum evde gitmemek için
hemşireyi aradım gece sınırda daha getirme kafasına ıslak bez koy dedi
bende hep ıslak mendil koydum öle öle indi busabah yine çıktı
1-2gün takip etcez hep artık
canım ben fitil daha etkili diye biliyorum pek bilmem ama şuruba gerek yok sanırım
inşallah bebeğinde olmaz canım 1.5saat anca uyudum onda da alarmı duymamışım nasıl korkuyla uyandım

canım çok teşekkür ederim inşallah olmasınlar hiç,sağlık ocağında aşı odasının camı açıktı ilk öle başladı sonrada serin tutalım derken üşüttük heralde ama bikaç saattir daha 1-2kere öksürdü hapşurdu bazen çok yoğun oluyo

canım dün masalda uyudu hep akşam üstü ateşi çıkmaya başladı gece tavan yaptı
öğlen calpol vermiştim gecede verdim 2kerede kustu zor durdum evde gitmemek için
hemşireyi aradım gece sınırda daha getirme kafasına ıslak bez koy dedi
bende hep ıslak mendil koydum öle öle indi busabah yine çıktı
1-2gün takip etcez hep artık
canım ben fitil daha etkili diye biliyorum pek bilmem ama şuruba gerek yok sanırım
inşallah bebeğinde olmaz canım 1.5saat anca uyudum onda da alarmı duymamışım nasıl korkuyla uyandım

takipteyim tatlım ben de bakalım gece nasıl geçecek
uyurken arada çok içli ağlayarak uyandı emzirdim hemen daldı bebeğim tekrar
oyy kıyamıorum ya ne zormuş annelik di mi şekerim
içim erio resmen ya
gözünden yaş geldi meleğimin aşıdan sora ağlamaktan :14:

takipteyim tatlım ben de bakalım gece nasıl geçecek
uyurken arada çok içli ağlayarak uyandı emzirdim hemen daldı bebeğim tekrar
oyy kıyamıorum ya ne zormuş annelik di mi şekerim
içim erio resmen ya
gözünden yaş geldi meleğimin aşıdan sora ağlamaktan :14:

ewet canım gerçekten çok zor bişeymiş dün2kere kustuktan sonra diğer emmelerinde kusmasın diye dua ettim hep ateşleninceede su kaybı oluyo bol bl emmesi lazım baya telaşlı bi gece yaşadım allah kimseye yaşatmasınbiyandanda eşime rapor verdim netten hep oda merak ediyordu yurt dışında
fazla telaşlandırmadan anlattım hep
bizimde ilk defa dün yaş geldi gözlerinden canım zaten baktım babamda başlamış :))
canım bidde popoyla koltuk altı dereceleri farkediyo 2sinide takip et
bizim popo 38.2ye kdar çıktı koltuk altıda 37.9
ayy hadi inşallah siz ateşsiz atlatın

Back
X