Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım doğru senin eşin de yanında değil daha da zor olmuştur sanaewet canım gerçekten çok zor bişeymiş dün2kere kustuktan sonra diğer emmelerinde kusmasın diye dua ettim hep ateşleninceede su kaybı oluyo bol bl emmesi lazım baya telaşlı bi gece yaşadım allah kimseye yaşatmasınbiyandanda eşime rapor verdim netten hep oda merak ediyordu yurt dışında
fazla telaşlandırmadan anlattım hep
bizimde ilk defa dün yaş geldi gözlerinden canım zaten baktım babamda başlamış :))
canım bidde popoyla koltuk altı dereceleri farkediyo 2sinide takip et
bizim popo 38.2ye kdar çıktı koltuk altıda 37.9
ayy hadi inşallah siz ateşsiz atlatın
kızlar demeyin soyle ya bende burda ağlıyorum resmen.ben miniciğimin yanında değilim.sabahdan beri resimlerine bakıyourm.aşı sonrasıda yanında olamıyacam belkide siz boyle anlatınca içim gidiyo...off offf
ay canım doğru senin eşin de yanında değil daha da zor olmuştur sana
yardımları olmasa bile varlıkları yetio babaların ya
çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi
çok saol sölediin için canım ya ben sadece koltuk altından bakardım ateşine walla
çok saol walla
ay canım ya izin alamıo musun işten 1 günlük![]()
benim iş karışık tatlım..daha sut iznim için bile konuşamadık...bide haftaya pazartesi aşımız perşembede usg cekimimiz ve doktor kontrolumuz var...iş yeride gece mesaisi yapıyor akşam iş saatı bıtımınde cıkmak için bile izin istiyorum...bu durumdada iizin istemek zor oluyor..ama cok sanslısınız kızlar ...suam bebğim sutunu göğsümden alsın diye neler vermzdım...ben burda kuytu koşelerde sağılıp duruyorum...(
pandam inşaALLAH ateşlenmez yavru kuşun.
sporstar sizede geçmiş olsun tekrar çıkmaz inşaALLAH ateşi
ezo bende işe başladım aklım hep evde bende resimlerine bakıp duruyorum.
meme emmesi gözümün önümde canlanıyo![]()
![]()
![]()
![]()
alışana kadar çok çekicez anlaşılan
![]()
![]()
![]()
canım benim ya
ufff üzdün ebni walla güzelim ya
ne diyelim Allah yardımcın olsun gerçekten
uzulme canım benim napalım .ya bu deveyi gudecen yada bu dıyardan gidicen..Allah calışan annelerin yardımcısı olsun...akşam eve gidincede doğru duzgun vakit geciremiyosun bide o var iş guc kaptırdınmı kendini kendini yatağa zor atıyosun.gece yanyana uyumak kar kalıyor sadece...
amin canım saol
yaaaaa aslında en az 6 ay olması gerekmio mu bu izinlerin yaaa
ne kadr vicdansızlar bizi böle ağlatıolar![]()
ilk gun kafayı yıyodum ağla ağla helak oldum...konuşunca dıcem erken cıkıcam mesaiyede kalamam diye yoksa cıkış alıcam...aynen benimde gulmeleri gozumun onunde meme emmesi gider gitmez emdiriyorum zaten..of off
haklısın canım ya
benim iznim da doluo martta ama ücretsiz izne ayrılcam inşallah
biraz sıkışcaz maddi olarak ama napım bakacak kimsem yok şimdilik zaten
canım benim ya,kv e iyi tembihleama canım sık sık baksın yavruya,sende moralini bozma cnmkızlar demeyin soyle ya bende burda ağlıyorum resmen.ben miniciğimin yanında değilim.sabahdan beri resimlerine bakıyourm.aşı sonrasıda yanında olamıyacam belkide siz boyle anlatınca içim gidiyo...off offf
ewet canım ilk kez yokluğunda çok zorlandım bişey yapamazdı ama keşke yanımda olabilseydi,şimdi habire emiyo işte kahvaltıyı bile çok zor ettim 5dk bişey yapadım emiyo kucağımda uyuyo koyunca azcık uyuyup uyanıyo dün çok uykusunu aldı sanırım bakalım şimdilik böyle,çok teşekkür ederim cnmay canım doğru senin eşin de yanında değil daha da zor olmuştur sana
yardımları olmasa bile varlıkları yetio babaların ya
çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi
çok saol sölediin için canım ya ben sadece koltuk altından bakardım ateşine walla
çok saol walla
ay canım ya izin alamıo musun işten 1 günlük![]()
![]()
![]()
![]()
ay hiç söyleme canım çok zor anlatılmaz aklım hep evde ne yaptığımın işinin tadı var ne benim tadım var of of of
bende emziriyorum canım ama çok kötü daha minnacık eve gider gitmez alıyorum kucağıma resimlerine bakarak duruyorum.![]()
canım teşekkür ederim inşallah çıkmaz iyi olur biran önce sizde bozmayın moralinizi bizde üzülüyoruz valla siz böle dedikçe
canım ben de çok stres yaptım benim de aşı fobim vardır
ister istemez ağlıo minik yawrular ama önceki aşısı kadr bağırıp morarmadı şükür
ateş yok şu anda umarım olmaz da
bol bol emio beni yanında istio sürekli sanırım biraz korktu
kucağımda uyutuorum napıım kuzum korkmuş
inşallah sen de atlatırsın
öğretmen arakdaşlar sorması ayıp doğum parası ne kadr aldınız
bi arkadaş bana az aldın dio daaaa