• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

özlemimmmmm yaşasınnn harika bir haber buuu çok üzmüştün bizi şimdi ne güzel bir haber geldi senden rabbim tamamına erdirsin inşallah:64::64::64::64:

ya sorma merve ya.. oğlunun bilecikte yarın yemin töreni varmış.. bizden gideceklermiş.. konaklama yerimi benim evim ya.. bin balıkesirden otobüse git.. hayır niye buraya geliyorsun yani.. anlamadım kii

ya sorma merve ya.. oğlunun bilecikte yarın yemin töreni varmış.. bizden gideceklermiş.. konaklama yerimi benim evim ya.. bin balıkesirden otobüse git.. hayır niye buraya geliyorsun yani.. anlamadım kii

ehehehe ..... dinlenme tesisi eheheh soyadını yazacaktım da yazmiim dedim..
anam insan rahat edemiyor ya evinde biri kalınca yedirdin kabahat içirdin kabahatherşeye karışırlar

Bana da kayınvaldem bebeğe her mısırdandığında meme vermiyorum diye istanbula gidince bu bebeğe meme verecekmisin aklım kalıyor dedi..hiç bişey demedim ama 3 tür çağırıyor yalovaya gitmiyorum çoközledi linayı

bende dedim gelirsem şartlarım var ne istersen söle yaparım dedi.

Bana öyle dakikada bir emzir demeyeceksin sen istiyorsun ki bebek memeyi emzik yapsın bu çocuk öğün olarak emmeli artık küçük değil ek gıda zamanı ben zırt pırt meme versem olmaz ayrıca o her dk meme istemiyor sen her mızırdanmasını meme zannediyorsun dedim..bana en son dediğin lafa ben çok alındım dedim hatırlamadı dedim böle böle demiştin ay ben onu şaka dedim dedi o zaman şaka yapma bundan sonra ben çok alındım,ben 7 aydır göğüs kalkanıyla yatıyorum uyuyamıyorum bile devamlı robot gibi yatıyorum sırf çocuğum 1 damla daha fazla emsin diye birçok anne yapmaz onun yediğini yemediğini de dünyada bende fazla kimse düşünmez ben onun annesiyim ne demekmiş aklım kalıyor yeteri kadar emzirecekmisin demek dedim ay ayvrum ben çok özür dilerim dedi çok üzüldü biliyorsunuz ben kayınvaldemi çok severim ama o lafına çok kırılmıştım oda kötü niyetle demedi ama olsun lafını bilsin...eşimde aşkım sen gitmiyorsun diye üzülüyor neden olduğunuda bilmiyor bence açıkça söle dedi bende söledim çok üzüldü kadın sen o yüzden mi kaçıyorsun dedi bende evet dedim...

artık anlamıştır ne dememesi gerektiğini siz gelin wallahi bişey demeyeceğim çok özledim dedi bakalım belki gideceğiz

Ay canım benim.üzülmüştür kadıncık..ama iyi yapmışsın..

çok üzüldü sevgim bi gör içine dert oldu annemde ağladı niye kadına öyle dedin lkoca kadın özür diledi diye ama ne yapiim o bana kırılıcak gelmiyorum diye e ben ona küsüyorum dağ dağa küsmüş dağın haberi yok o zamanda aradaki huzursuzluk çığ gibi büyüyecekti bende söledim ohhhh canıma deysin

Benimki ben böyle bişey desem oturur tarşırır benimle ben bunu demedim sen bunu dedin diye:1:nerde o anlayışşşş oo doğruluk

Ehheehehh,

Ben kaynanama oyle desem once kavga cikarir, evine 3 kere geldim simdiye kadar der, sonra da aglamaya baslar...

Hamileligimin basindan beri beni illet etmeye kendini adadigini ve lohusaligimi burnumdan getirdigini biliyorsunuz, hele bir de kocis yurtdisina gidip ben annemlere gidince iyice cozutmustu, ben ceza olarak hic gitmedim, en son ocagin ortasinda filan gormustu oglani, simdi temmuzun ortasi gibi gidicez, tam 6 ay gorememis olacak. Burnu surtulmustur umuyorum...

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kk da 7000. mesajımmm

bu mesajı duygularımı yazmak için ayırdım

bu sayfayı okuyan ziyaret eden ve umutsuz olan tüm arkadaşlar bizde bir zamanlar umutsuzduk ama başardık nasipse oluyor öncelikle rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

kk yönetimi bizi bu bölüme sabitledi çünkü sizin gibi umutsuz insanlara umut olalım diye

rabbim sizleri en kısa zamanda mutlu etsin inşallah...

herkesi çok seviyorum yaşasın KK

amin mervecim..
biz burda önce umutlarımızı büyüttük.. korkularımızı azaltıp.. sonra sevgimizle göbüşlerimizi büyüttük.. endişelerimizi azaltıp.. şimdi de hep beraber bebişlerimizi büyütüyoruz... yalnızlığımızı, yorgunluğumuzu azaltıp.. bunu hep beraber başardık.. birbirimize her koşulda destek olduk.. ama pohpohlamadık.. herşey gerçekti.. sevinçlerimizde.. üzüntülerimizde.. dualarımızda.. insan görmediği bir insana kendi ailesinden bile çok güvenebilirmiş bunu öğrendik... konuştuğumuzda telefonun ucundaki diğer ses hiç yabancı değildi.. sanki aileden biri gibiydi.. biz burda hep beraber kocaman bir aile olduk..
:21:YAŞASIN KK KARDEŞLİĞİ:21:

Herkese merhaba diyerek başlamak istiyorum;bu konu başlaığına tesadüfen ulaşmıştım tam da tedavim için gün saymaya başladığım günlerdi ve o gün bugündür hemen hemen hergün yazdıklarınızı ve yorumlarınızı okudum.İlk günden bu yana tedavim sırasında(tüp bebek),kaygılı bekleyişlerimde ve nihayet canım kızımı kucağıma aldığımda hiçbirinizi tanımıyor olsam da aslında hep yanımdaydınız ve tüm aşamalarda tıpkı bir fener gibi yolumu aydınlatan ışığım oldunuz.Şimdi ise bu konu başlığı (sanırım face yüzünden) eskisi kadar hareketli değil; bu yüzden üzüldüğümü belirtmek ve bu konuyu açarak tüm yazışmalara vesile olan gizemli başta olmak üzere hepinize teşekkür etmek için üye oldum ve duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.gerçekten hepinize teşekkür eder bebeklerinizle birlikte uzun ve mutlu bir öür dilerim...

canım allah kızına sağlıklı güzel ömürler versin inşallah.. artık buralara çok takılamıyoruz.. biz de çok üzülüyoruz ama yapıcak bişiy yok.. kimimiz işe geri döndü.. evde olanlarsa sürekli minik sıpalarla uğraşmaktan vakit ayıramıyorlar.. küçücük zamanlarda da face grubumuzda sohbek ediyoruz.. ama buralara da uğrayıp sizin sevinçlerinize ortak oluyoruz arada..allah hepimizin yüzünü her daim güldürsün inşallah..

Back
X