• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gizemli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7.010
3
0
41
İstanbul
kızlar tüp bebek yaptık bin bir sıkıntı çektik sonunda başardık diyorsanız...sat'a (son adet tarihinin ilk günü) göre aralık 2010 yada ocak 2011 tarihlerinde anne olmanız bekleniyorsa gelin hep birlikte değerlerimizi,deneyimlerimizi paylaşalım bebişlerimizi bu topicte büyütelim bu sadece bizim gibilerin topiği olsun...tüp bebeklilerin....

not:sevgili editör lütfen bu topiği silmeyin çünkü 2010 aralık anneleri yada onun gibi açılan birçok konu çok karışık içinde 2009 anneleri falan var bu sadece biz TÜP BEBEKlilere özel bir konu olsun....

kızlar ben şu an tam anneyim diyemiyorum çünkü transferden sonra 7. günüm kan değerim 46,55 çıktı ben kalbinin sesini duyduktan sonra işte o zaman ANNEyim diyeceğim

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Haftalara göre aylık hesaplama

1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
23-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik
cici topiğimiz göbüş topiğimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...annelerinin-gobusleri-bebisleri-cicileri.html

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım inşallah onları da görürsün ve kucağına alırsın
keşke bu topiği gebelik bölümüne açsaydın..orda tüp bebek anneleri diye..
bu sayfa da daha çok mücadele eden arkadaşlar var..
çok dikkat ettim takip ettiğim çoğu arkadaş hamile kaldıktan sonra hep gebelik bölümüne geçiş yapıyor buraya çok az arkadaş var uğrayan..onun için söyledim daha çok gelen olurdu paylaşımın daha fazla olurdu...

hayırlı olsun canım inşallah onları da görürsün ve kucağına alırsın
keşke bu topiği gebelik bölümüne açsaydın..orda tüp bebek anneleri diye..
bu sayfa da daha çok mücadele eden arkadaşlar var..
çok dikkat ettim takip ettiğim çoğu arkadaş hamile kaldıktan sonra hep gebelik bölümüne geçiş yapıyor buraya çok az arkadaş var uğrayan..onun için söyledim daha çok gelen olurdu paylaşımın daha fazla olurdu...

öle ama oraya açılmış hep ve karmakarışık hatta ordakiler bile editöre kapatın yenisini açalım demişler bende böle bize özel olur diye düşündüm

ya neden buraya topik açtım biliyomusun diğer anne adaylarının olduğu topikte hep normal yolla hamile kalanlar yani bi çok şeyimiz farklı ne bileyim bize özel olsun istedim zamanla çoğalırız inşallahta topiğimiz silmezler hem 2011 ocak diyede açtım ki bizim diğer topikte olan kızlar ocak ayına kayarsa onlarda gelsin diye.

e nası bakalım durum varmı bir belirti

bende geldim kuzu sen bence diğerr arkadaşlara özelden msj at pelly falan var hamile yesil yansıma varhaymatlos var benim hatırladıklarım şimdi narnisn var

Ben de varim;-)) Su kalp atisini bir gorsek daha cok inanicam hamile olduguma ama;-))

Gecen hastaneden yazi yollamislar tebrik ederiz falan diye.. orda tahmini dogum zamanini 12/12/2010 diye yazmislar. LoL;-)))

kızlar liste için herkes aşağıdaki sırayla bilgilerini yazıp özelden msj atarsa çok sevinirim

son adet tarihinin ilk günü
beklenen doğum tarihi
son durum

kızlar pazartesi doktora gidicem kesei görebiliriz dedi bakalım nasıl olucak hadi hayırlısı siz keseyi gördükten kaç gün sonra kalp atışı için çağırdılar

kızlar merhaba;
bende geçtiğimiz cmtsi bebeişimin kalp atışını gördüm ve duydum.çok güzel ve duygusal bir andı.allah hepinize nasip etsin. benim lekelenmelerim oldu evde dinleniyordum. kanama rahim içinden değilmiş. yani bebişim tehlikede değilmiş çok şükür.ama neden kanama oluyo anlamadım. arada bir kahverengi lekelenmem oluyor. ben keseyi gördükten bir hafta sonra kalp atışı için çağrıldım. 6+1 de kalp atışını duyduk.
bugünde acaip midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum. benim sat 26 şubat, tahmini doğum tarihi 3 aralık.

gizemliiii ya ben sana diğer topikten msj atıorum ama sen burda olduğun için görmüosunn:(
hadi bakalım başlayalım listeye
yaş 28
sat 13 mart
t.d.t 18 aralık
kilo 60
şu an 4+3

kızlar merhaba;
bende geçtiğimiz cmtsi bebeişimin kalp atışını gördüm ve duydum.çok güzel ve duygusal bir andı.allah hepinize nasip etsin. benim lekelenmelerim oldu evde dinleniyordum. kanama rahim içinden değilmiş. yani bebişim tehlikede değilmiş çok şükür.ama neden kanama oluyo anlamadım. arada bir kahverengi lekelenmem oluyor. ben keseyi gördükten bir hafta sonra kalp atışı için çağrıldım. 6+1 de kalp atışını duyduk.
bugünde acaip midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum. benim sat 26 şubat, tahmini doğum tarihi 3 aralık.

oooyyyy kuzucukkk:):)
tebrik ederim cnm kalp atışını duyduysan tamamdır...
hiç bir sorun olmaz sen hiç sıkma canını doktorun ne dior onunda hiç bi fikri yokmu lekelenme ile ilgili ne zaman başladı lekeler ve ne yapmak gerekiormuş leke gördüğümüzde bilgilendirirsen sevinirim nolur nolmaz...
kusmak tatsız ama gebelikte çok sağlıklıymış tatlım

kızlar merhaba;

canım benim ya pıt pıt pıt hareket ediyo dimi allahım hep altsın bebişinin kalbi rabbim herkese nasip etsin allah nazarlardan saklasın

kızlar merhaba;

gerçektende lekelenme rahimden değilse nerden miş yani bi açıklaması yok mu stresten olur mu acaba

evet kızlar orda pirinç tanesi kadar bişi gümbür gümbür atıyo. yanıp sönüyo gibi:)
rahimin içinden değilmiş. düşük tehlikesi yaratmıyormuş. herşey yolunda dedi dr. bazı kişilerde oluyor böle lekelenmeler dedi. ağrılı ve aşırı kanamaya dönmedikçe endişelenme dedi.yorma kendini dedi. ama yat demedi. ama ben arayıp lekelenmem var desem yat diyor. heralde rahatlamam için. nerden bilmiyorum. bence stresten de olur. fazla harekettende olur. ben geçen hafta epey bi yürüdüm sultanahmette ertesi günde kırmızı kanamam oldu. artık dikkat ediyorum. rahim büyüdüğü için olabilirmiş. rahimin bağlı olduğu dokulardan olabilir. yada öncede yapılan müdahelelerin kanı şimdi kahverengi olarak geliyodur.

Back
X