Doğuma Hazırlık 2010 anne adayları bebeğinizin cinsiyeti nedir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
  • Konu Sahibi Sevil_83
bende 25 haftalik hamileyim, benimde minik civciv ikinci kizim olacak insAllahhhh.:asigim: nisan annesi olacagim kismetse 21 ile 25 arasinda dogum yapacagim sanirim , herkeslere hayirli dogumlar dilerimmm... yavrucuklarimiz hepimizin:asigim:a.s.a.s. hazineleriiiii

• Konu Sahibi Sevil_83
mayıs annesi olacağım allah nasip ederse inşallah kızım olacak

• Konu Sahibi Sevil_83
haziran annesi olcam inşallah eğer değişmezse oğlum olcak adını Muhammed Ensar koyucam Allah hepimizin bebeğini elimize almayı nasip etsin inşallah

• Konu Sahibi Sevil_83
nisan annesi olacağım inşallah ve bir kızım olacak

• Konu Sahibi Sevil_83
12 haftalık henüz, doğum tarihi 29 temmuz :) henüz cinsiyetini bilmiyorum belli olunca yazacağım :)

• Konu Sahibi Sevil_83
ben bugün öğrendim erkekmiş:)

• Konu Sahibi Sevil_83
bende dün öğrendim erkekmiş.haziran 28de doğum inşallah..

• Konu Sahibi Sevil_83
benimde oğlum olacak.çok heyecanlıyım,Allah herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar versin

• Konu Sahibi Sevil_83
17.haftadayım. bizim ufaklık pek göstermedi. doktor kız olabilir dedi.
bir ay daha bekliycez bakalım.

• Konu Sahibi Sevil_83
Canım bende aynı senin gibiyim 10 yıl aradan sonra ama benim kızım var detaylı ultrasonda kız dediler acaba sonradan yanılan çıkıyormu merak ettim...19 haftalık benim bebişim...

• Konu Sahibi Sevil_83
:)kaydirigubbakcemile5 kızım olcak...2010 nisan da doğacak inşallah

• Konu Sahibi Sevil_83
2010 erkek yılı benımde ogluşum olucak inşallah..26 haftalık hamileyim:)))

• Konu Sahibi Sevil_83
ben de 19 haftalık hamileyim sanırım 19 dan küçük olanlar kız hemen hemen benimle bir olanlar erkek sanırım kimi duyduysam erkek çünkü yaz bebekleri erkek bence genelde benim de erkek Allah nasip ederse

• Konu Sahibi Sevil_83
erkekte lazım kızda ama dimi şimdi kız evlatlarımıza erkek arkadaş erkek evlatlarımıza kız arkadaş lazım :)) yoksa damat adayları gelin adayları nasıl olsun dimi ama :)) sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallahhhh bol bol da kız - erkek arkadaşları olsun inşallah

• Konu Sahibi Sevil_83
benimde kızım olcak..mayısta doğumumuz.sonuçlar nasıl acaba kızlar liste falan yapan varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…