Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
varmı bi plan double:) valla benim en büyük planım sabah uyumak:)
Geldimmmmm geldimde ;canlarım biliyorsunuz ki yıllık izindeyim nete fazla gelmiyorum 1 saate kadarda denize gideceğim.
Misafir ağırlamak benim en büyük zevkim bayılıyorum birşeyler hazırlamaya ve insanların zevkle yemesini izlemeye.
Elifcim sende ne güzel hazırlanmışsın.
Burcucum harikalar yaratacağından eminim tatlım telaş yapma
Burcucello evlendimibu arada?
günaydın gelin hanımlar.Teşekkür ederim yorumlarınıza turizm aşcılık mezunu olunca yaspıyosun tabi yemekleri pastaları rahatça :))
Burcucelloya gelince çok oldu evleneli.Ben telefonla görüşüyorum kendisiyle,hatta dert ortağım o benim :) Canım burcucellom gel artık yaaaaa ((
evet bu gün birde kocişim nöbetçi :çok üzgünüm: ilk defa yalnız kalıcam :çok üzgünüm:slm kızlar nasılsınız:)))
ahh ahha burcucum sorma ne kdr zormuş cidden ewlilik bende çok zorlanıorum... akşam bizede misafir gelecek... sürekli bişeyler yapıorum ama yetermi die düşünmeden de kendimi alamıorum off off!! daha ewi toparlayacaım((
maşallahh :1shok:pokacım iyiyim sağolasın.
ben evliliğimin ilk haftasonunda 20 kişi yemeğe misafir almıtım,daha doğrusu kendilerini zorla davet ettirmişlerdi.hemen yapmış olduğum menümü yazayım:
tavuk çorbası,fırında patatesli tavuk,pilav,şakşuka,taze fasulye, ekşili karnabahar kızartması,borana(antalyaya has yöresel bi yemektir), yoğurtlu semizotu, talaş böreği, çoban salatadı ve meyveli pudingli kuplar yapmıştım.Allahım canım çıkmıştı o gün ama herkesi doyurmayı başarmıştım.Herkesten tam not almıştım.Menü çok gibi görünüyor ama masada meze gibi kalmıştı hepsi :))
mısracım inş üstesinden gelicem...Geldimmmmm geldimde ;canlarım biliyorsunuz ki yıllık izindeyim nete fazla gelmiyorum 1 saate kadarda denize gideceğim.
Misafir ağırlamak benim en büyük zevkim bayılıyorum birşeyler hazırlamaya ve insanların zevkle yemesini izlemeye.
Elifcim sende ne güzel hazırlanmışsın.
Burcucum harikalar yaratacağından eminim tatlım telaş yapma
Burcucello evlendimibu arada?