2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

saol dounle cim sen nasılsın :) naptın haftasonu nasıl gecti. misafirler filan. bende resimciden aldığım resimleri albume yükülücem şimdi. sen almadınmı daha doublecim :)

canım haftasonu çok kalabalık yoğun geçti
cumartesi 20 kişilik misafir gruubm vardııı

c.tesi akşamda haluk levente pazar akşamıda moğollar konserine gtiimm çoook güzeldii

canım foroğrafları daha almadık düğünden sonra fotoğrafçıya hiç gitmedik poz seçmedik daha
bu akşam bi mani olmazsa gidip poz seçicez

vayyyyy:) süper yaaa double cim :)
bayağı bi haraketli geçmiş haftasonu.. misafilerin ardından bide konser. enerji full :))

canım haftasonu çok kalabalık yoğun geçti
cumartesi 20 kişilik misafir gruubm vardııı

c.tesi akşamda haluk levente pazar akşamıda moğollar konserine gtiimm çoook güzeldii

ay canım o kadar zor oluyorki inanamazsın. ben seçene kadar canım çıktıı. adam cekmiş
nerdeyse 50 poz.. hepsini çok beğendim. aşırı derecede zorlandım doublecim. senin kaç poz alma hakkın var

10 poz seçicem canım bende kına içinde 2 poz koydurucam onuda çekilmiştik çünkü

10 poz 2 kopya alıcam

nişanda da acaip zorlanmıştık bakalım şimdi nasıl altından kalkıcaz

selam kızlar...
Evlenen tüm arkadaşlar gibi artık bende çok sık giremiyorum kk ya.inşallah en kısa zamanda hepimiz düzenlerimizi oturtur ve yeniden eski günlerde olduğu gibi toplanırız.Hepinizi çok özlüyorum ve kocaman öpüyorum canlarım..............

poka canım resimlerr harika:)))))))

bende dün seçtim resimleri haftaya perşembe son kontroller için gidicez
sonrada albüm için baskıya girecekk :))

double günaydınnnnn:)) çok çok teşekkür ederimmm

ay heyecanla bekliyorum seninkileride. ama seçmek ne kadar zor oluyor dimi _? adamda çekmişte çekmiş valla hepsinde aklım kaldı ya. ama tekine 25 dio alırsam. yavaş yavaş alırım belki dierlerinide

merhebe canlarım..
bugün güzel bi haberle geldim.eşim nihayet yarın işe başlıyor,bugün bi klinikten arayıp çağırdılar.zor günlerimde destek veren herkese çok teşekkür ederim.hepinizi seviyorum....

kızlar selam beni unuttunuz belki de 31 mayıs geliniyim ben işte giremedim şu an bile kaçamak giriyorum düğündne sonra ailemde rahatsızlıklar ve üzücü olaylar oldu size yazamadım daha yeni girebildim.

ne güzel evlenmiş herkes.bu cuma 2 ay olacak benim de.düğün nasıl geçti anlamadım.balayı da öyle sanki rüya idi:)

merhebe canlarım..
bugün güzel bi haberle geldim.eşim nihayet yarın işe başlıyor,bugün bi klinikten arayıp çağırdılar.zor günlerimde destek veren herkese çok teşekkür ederim.hepinizi seviyorum....
canımmm hayırlı uğurlu olsunnn. allahım inşallah sizi hep böle mutlu haberlerle karşılaştırsın:nazar:
kızlar selam beni unuttunuz belki de 31 mayıs geliniyim ben işte giremedim şu an bile kaçamak giriyorum düğündne sonra ailemde rahatsızlıklar ve üzücü olaylar oldu size yazamadım daha yeni girebildim.

ne güzel evlenmiş herkes.bu cuma 2 ay olacak benim de.düğün nasıl geçti anlamadım.balayı da öyle sanki rüya idi:)

canım hoşgeldinnn. süper süper düğün balayı cok güsel oluo. umarım hayatımızın devamıda böle güsel olur

canımmm hayırlı uğurlu olsunnn. allahım inşallah sizi hep böle mutlu haberlerle karşılaştırsın:nazar:

canım hoşgeldinnn. süper süper düğün balayı cok güsel oluo. umarım hayatımızın devamıda böle güsel olur

inşallah canım en büyük dileğim bir evimizin olması.kirada çok zor:KK43:

elifsever canım çok sevindim eşin iş bulmuş birkaç sayfa geriye kadar gitmiştim okumuştum az önce.

hatırlarsan senden balayı için tavsiyeler almıştım antalya side ye gittik cyrstal admıral hotele merkeze çok uzaktı ama içinde tatil çok güzel geçti dolu doluydu :)

X