- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
nastasia cım al benden de o kadar sürekli ayağım kendi annemleri evini çekio:) alışırım heralde zamanla:)benimde balayısı bitti:)))) döndüm gene kürkçü dükkanına:))) ama bu sefer farklı bir ewde farklı biriyle farklı eşyalarla yaşamaya... aslında ben farklı ewlerde yaşamaya alışkınım babamın işinden dolayı sürekli taşınırdık... ee son senelerde bende ailemden uzakta yaşadıım için ayrılıklara ve orada da ew değiştirmeye alışıktım... ama ailemin olduu şehirde başka bir ewde yaşamak garip gelemeye başladı gittikçe bana... ewe çabuk adapte oldum aslında... ama genede garip... ewi sahiplenmek... ev işlerini çekip çevirmek... gerçekten zor we sıkıcı gelemeye başladı bana.... ühühüühühü
pokacım, iyiyim bende bu hafta izine ayrılıcam çok keyifliyim.
nastasia, dur daha yeni başladın hemen ne sıkılması.
pokacım, iyiyim bende bu hafta izine ayrılıcam çok keyifliyim.
nastasia, dur daha yeni başladın hemen ne sıkılması.
nastasia cım al benden de o kadar sürekli ayağım kendi annemleri evini çekio:) alışırım heralde zamanla:)
ev çekip çevirmek zor gercekten. valla annemi şimdi ha iyi anlıyorum:)
kesinlikle cnm zormuş bu işler gerçekten... ewi temizleyim diorum kaç saatimi alıyor yaptıım işe bakıorum hiç koca bi hiç... ew tamamen temiz olamıyor bi türlü her gün bişey yapıorum çünkü anca yetişiyorum...
mecbur alışacaz sanırım... yoksa sonumu kötü görüorumlmaz:
poka, ilk istikamet Tekirdğa sonrası bilinmiyor duruma göre karar vericez.
senin ne kadar olmuştu nastasia cım. eee bekarlık sultanlıkmış die boşuna dememişler.nastasia cım al benden de o kadar sürekli ayağım kendi annemleri evini çekio:) alışırım heralde zamanla:)
ev çekip çevirmek zor gercekten. valla annemi şimdi ha iyi anlıyorum:)
kesinlikle cnm zormuş bu işler gerçekten... ewi temizleyim diorum kaç saatimi alıyor yaptıım işe bakıorum hiç koca bi hiç... ew tamamen temiz olamıyor bi türlü her gün bişey yapıorum çünkü anca yetişiyorum...
mecbur alışacaz sanırım... yoksa sonumu kötü görüorumlmaz:
yemek olayı çok zorrrrrrrrr
benimde işte 3 hfta falan oldu... hakikaten bekarlık ohh ne güselmiş yaw...
yemek okdr zorlamıo beni şu aralar 3 sene bekar ewinde yaşadıım için alışkınım idare ediorum
ama temizlikten nefret ediorum... toz alıorum akşama gene her yer toz... halılardan tüy çıkıo off off
benimde işte 3 hfta falan oldu... hakikaten bekarlık ohh ne güselmiş yaw...
yemek okdr zorlamıo beni şu aralar 3 sene bekar ewinde yaşadıım için alışkınım idare ediorum
ama temizlikten nefret ediorum... toz alıorum akşama gene her yer toz... halılardan tüy çıkıo off off
yaaa ben çok severim oraları. hersene gideriz bizde şarköye tubiş