2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım bence daha iyisini elbet bulursun hiç canını sıkma herşeyin hayırlısı

Günaydin kizzzzlllaaaarrrr,

ay acayip yorgunum laelaelaelaelae Daha yeni uyandim sositososito
Nikah sahidi kiz kardes filan olmazmis normalde, benim bildigim yani.
Mehir olarak ben Gemi isteyecegim

Biraz nikah dairesinin kurallarına göre değişiyor sanırım. canım bence bağlı olduğun yerin nikah evlenme işlerine aç sor. en doğruyu onlar söler. bende kardeşimin olmasını çok istedğim için onlara sordum olur dediler...

seninde kalmadı pek hemşom sende nasıl durumlar zemuszemus bende heyecanın H si yok :roflol: olsun bitsin diorum artık zemuszemus

bende de şu anda çok fazla heyecan yok
bugün nikah evraklarını teslim ettik ve nikah günümüz kesinleşti artık
19 Temmuz Saat 18,00 :asigim:

bende de şu anda çok fazla heyecan yok
bugün nikah evraklarını teslim ettik ve nikah günümüz kesinleşti artık
19 Temmuz Saat 18,00 :asigim:

canım çokk sevindim tarihinde belli artık. o tarihi kendinizmi istediniz. öle mi verdiler. sizin nikah sadece aranızda diil. kalabalık olcak dimi. tören şeklinde

selam kızlarr şekerleblebi canım çok sevindim. çok az kalmış senindee:))))))) 19 güncük zaman çok çabuk geçecek emin ol :)
inşallah herşy gönlünce geçer
benim buraki son günüm
hepinizi çok seviyor ve öpüyorum:)

allah yardımcın olsun inşallah çok mutlu olursun. sorunsuz bi şekilde olur herşeyin..

saol pokacım :) sende bi gün önce evleniyosun benden çok heyecanlıyım:)))
inşallah seninde herşey gönlünce olur:)

canım çokk sevindim tarihinde belli artık. o tarihi kendinizmi istediniz. öle mi verdiler. sizin nikah sadece aranızda diil. kalabalık olcak dimi. tören şeklinde

biz 26 temmuz istiyorduk 19 u kandil diye
ama 26 sı doluymuş 19 u oldu

evet tören şeklinde olacak aile arasında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…