2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benim çoğu gitti azı kaldı pazar günü benimde eşyalar çıktı evden sanki ev boşaldı vallahi ben birçok yakınlarımızı çağırdım 15 kişiydik çünkü annemde bende çok duygusalız yalnız olsak çok ağlardık ama kalabalık olunca herşey gırgıra vuruldu annem hiç ağlamadı gençlerin sohbetlerinden gülme krizlerine girdik sandığa abimin oğlu oturacaktı en sandık kaldı tam içeri girdik sandıkda abimin kızı oğlu diğer abimin kızı çocuklar oturmuş okadar komik duruyorlardıki millet 10 dakika onları izledi sonrada nişanlımın babası büyük olana altın taktı miniklerede para verdi
sonra damat baohçası nı vercez abim aldı bohçayı eline nişanlım ver diyo vermiyo o kaçıyo o almaya çalışıyo en sonun da kopardı paraları verdi bohçayı
yani arkadaşlar çok duygusal zor günler geçiyoruz annemimizin ağlaması bizleri çok üzüyor ama benim gibi bi iş yapılacağı zaman çağırın akrabaları eve ne üzüntü kalıyo ne sıkıntı annem bile kalabalığa hiç bişey anlamıyor.benden söylemesi
ayy ne uzun yazdım çok özlicem sizleri çoookkkkkopuyorumnanaktan

bence de yapılacak bişey istenmeli bu borç onların borcu yerine getirebilsinlerki onlar da rahat eder.ben maddi bişey istemek istemiyorum
benim bi arkadaşım kendisini haca götürmesini istedi.

evet canım çok ii yapmışşın. bizde akrabaları çağıralım kaydirigubbakcemile5 siz balayınızı yapıp dönüceksiniz ne güzel ben daa yeni evleniyorr olcam. çok az kaldı yaa çok :gitme:

bence de yapılacak bişey istenmeli bu borç onların borcu yerine getirebilsinlerki onlar da rahat eder.ben maddi bişey istemek istemiyorum
benim bi arkadaşım kendisini haca götürmesini istedi.

ayyy ne kadar güzel birşey istemiş canım yaaa. ama bu mihir boşanınca ayrılınca felan yapılan bişe değil mi

evet canım çok ii yapmışşın. bizde akrabaları çağıralım kaydirigubbakcemile5 siz balayınızı yapıp dönüceksiniz ne güzel ben daa yeni evleniyorr olcam. çok az kaldı yaa çok :gitme:

canım keşke seninki kadar vaktim olsa daha tamamlamam gereken annemin verdiği eksik listesi, var ve benim bu listeyi cumartesiye kadar bitirmem çok zor
sen neden işten ayrılıyorsun daha var düğün zamanına

ah çok çok kötü oldum bende (( inşallah hepimizin herşey gönlünce olur
balayına salı akşamı gidiyoruz antalya yaa 6 gün ordayız:)

canım valla ev çok kalabalıktı 20 kişi vrdı ama ne olursa olsun annem yinede ağladı en son nişanlımın büyük ablasıyla sarılıp nasıl ağladı ikiside bende onları öyle görünce koptumm:çok üzgünüm:

kızlar bişi sorucam. benim perşembe günü hoca nikahım kıyılacak. sizler mihir olarak neler istediniz yada isteyeceksiniz:)

canım kız kardeşim yarım kilo altın istemişti :)))
bende aşağı yukarı o kadara gittim:)

canım keşke seninki kadar vaktim olsa daha tamamlamam gereken annemin verdiği eksik listesi, var ve benim bu listeyi cumartesiye kadar bitirmem çok zor
sen neden işten ayrılıyorsun daha var düğün zamanına

bende bi an önce geçse şu zaman diyorum canım inanki. öle bıktım ki stresinden düğün telaşından. benimde çokkk eksik var alınacak liste felan. ama alınmaz düğünde kadar paralar suyunu çekti. düğünden sonra artık :)) canım balayı felan düğün iznine sorun çıkardılar. maaşta da anlaşamıoruz. 1 sene oldu hainlik yapıolar. kriz bahane güyaa. hem bıktım burdan anlatmıştım ya canım. ondan ayrılıorum. kafama göre bulurum sonra inşallah.

ohh suzicim antalyada tüm kurtlarını dökersin artık ne güzel :teytey:

kardeş olabiliomu bilmiorum ama farklı soyadı gerekmio mu ?? yarım kilo altın :1shok: ii vallla zenginsin kız sırnaşık şey

ben hiç karışmadım hoca belirledi 80 gr. altın olarak söyledi.
Biz helal edersek almak zorunda kalmıyorlar.

valla kızlarr birinci derece akraba olmaz diyende var olur diyendee

evli kardeşim var o da olabilir soyadımız farklı :) hem ikizizdeee

ayy çok karıştı işlerr
küsenler var beni neden şahit yapmıyosun diye
ne yapıcam yaa offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…