kızlarr günaydınnnnnnn
bugün işte son günüm bir dahaki gelişimde evli biri olucam
5 gün kaldı inanamıyorumm
zaman ne kadar çabuk geçiyor halbuki daha dün 10 ay var off nasıl geçicek diyoduk!!
hepinizi çok özlicem fırsat buldukça aranızda olmaya çalışırım ama söz veremiyorum
perşembe günü resmi nikahım kıyılıyor, cumartesi kına, pazar düğün
nikaha kimler gelmeli şahit kimler olucak onlar belli bile değil
nasıl çıkarım işin içinden hiç bilmiyorum
pazar günü eşyalarımı götürürüken annem çok ağladı kaçmaya çalıştım ondan ama bende sonunda ağladım. kınada, düğünde evden çıkaren nereye kaçıcam bilmiyorumsenağlama
umarım hepimiz çok mutlu oluruz yeni hayatımızda hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorumsenağlama
canım benim çoğu gitti azı kaldı pazar günü benimde eşyalar çıktı evden sanki ev boşaldı vallahi ben birçok yakınlarımızı çağırdım 15 kişiydik çünkü annemde bende çok duygusalız yalnız olsak çok ağlardık ama kalabalık olunca herşey gırgıra vuruldu annem hiç ağlamadı gençlerin sohbetlerinden gülme krizlerine girdik sandığa abimin oğlu oturacaktı en sandık kaldı tam içeri girdik sandıkda abimin kızı oğlu diğer abimin kızı çocuklar oturmuş okadar komik duruyorlardıki millet 10 dakika onları izledi sonrada nişanlımın babası büyük olana altın taktı miniklerede para verdi
sonra damat baohçası nı vercez abim aldı bohçayı eline nişanlım ver diyo vermiyo o kaçıyo o almaya çalışıyo en sonun da kopardı paraları verdi bohçayı
yani arkadaşlar çok duygusal zor günler geçiyoruz annemimizin ağlaması bizleri çok üzüyor ama benim gibi bi iş yapılacağı zaman çağırın akrabaları eve ne üzüntü kalıyo ne sıkıntı annem bile kalabalığa hiç bişey anlamıyor.benden söylemesi
ayy ne uzun yazdım çok özlicem sizleri çoookkkkkopuyorumnanaktan