2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy nilay valla böylesi daha iyi.ben hiç heyecanlanamamıştım biliyosun,sonra düğün günü olanları da biliyosun.
suzi canım nihayet evi bulmanıza çok sevindim.ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allah

nilay geceleri yatmadan çek bi kadeh viski bak nasıl uyuyosun bebekler gibi kaydirigubbakcemile3

nilay geceleri yatmadan çek bi kadeh viski bak nasıl uyuyosun bebekler gibi kaydirigubbakcemile3

kendimi biraya vurdum akşamları iş çıkışı nişanlımla eve gidiyoruz 2 bira alıyoruzz buz gibi içiyoruzz vee bu sayede hemen uykuya geçiyorumm kaydirigubbakcemile3 amaaaaaaaa sonra gecenin bi yarısı uyanıyorumm ve sonra tekrar uykuya geçemiyorum ya gelinliğim yırtılıyo rüyamda ya saçım yanıyo ya düğün bomboş güya kimse gelmemiş 3-5 kişiymişiz gibi garip garip rüyalar görüyorummm benneyaptımki

günaydın kızlar,

double, aöf sınavının sonuçları nasıl?
görümcenide takma boşver olan olmuş artık. sonra kendi istediğini alırsın.
son günlerinde moralini bozma her nekadar gıcık bir durum olasada keyfini çıakrmaya bak boşverrrr

bu kısçe iyice bunalım olmuş. rüyalarda görmeye başlamış. düğün günüde iyice yaklaşmış.
kafasına hiçç birşeyi takmazsa çok güzel olucak. gelin odasında da bir iki duble içerse çook daha güzel olur.

Nilay ve suzi canım bişey kalmadı sizin düğünlere yaa. Allah kolaylık versin hepimize opuyorumnanaktan benim gelinlik hala hazır değil yaaa klava:

suzii senin ev yerleştikçe seviniyorum valla. içine sinsin herşey boşver. zamanla herşei düzene oturtursun sen dişi kuş olarak delikafadulden

canım 3 dersten geçmişim 2 dersten kalmışım. birazdan kursa gidicem kayıt için bütünleme de vermem lazım :))
ev içinde yapılıcak bişi kalmadı düğünden sonra bakıcaz bi çareye :))
ama dün gitti evi temizledi gerçi pek bişi yapamamış ama olsun:)

dün oturma odası koltuğum ve buzdolabım gitti bugünde diğer beyaz eşyalar ve yatak odası gidiyo :)) bundan sonra ev yavaş yavaş bişeye benzemeye başlar:)

doublecim, olsun artık napcan öyle kabul edicen. dediğin gibi düğünden sonra vaktin ve paran oldukça kendi isteğine göre düzenlersin.

derslerinde çoğu gitmi iyi bari onlarıda verirsin inşallah.

canım benim kayınvalidem de yatağa bi örtü serdi beyaz iş. o kadar sinir oldım ki anlatamam
ve acık acık söledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…