2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok efendim erkek tarafı beyaz iş serermiş filan. ama varya tubiş kıyameti kopardım.
donakaldılar.:)

bizde erkek tarafı yemek vermek haricinde çeyize girmezler. kaldı birde yatağıma karışcak :asigim:

çoğunlukla bu mod :a015:

evden çıktıktan sonra bu mod zemuszemus

ay kılar ben günler azaldıkça iyice daralıyorum yaaaaaaaaa
ayy hep aksilikler yüzünden birbirimizi yiyoruz hep öylem i olucaz biz (
önceden ya bi kere de bi konu yüzünden tartışsak hep böyle sorunsuz olmuyo diyodum. beteri oldu ((((

Günaydin kizcelerrrr,

Ay alemsiniz vallah ;=))) sabah sabah güldürdünüz beni.... Kiz Nilay 12 gün mü????
Imam nikahini camide mi yaptiracaksiniz? Nasil birsey giyeceksin o gün?

KIIIIIZZZZZZ ELLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIFFFFFFFFFF

Naber fistik yaaaa? Anlat bakalim....
Benim Cumartesi Kinam var :umursamaz: Hic istemiyoooooommmm

Günaydin kizcelerrrr,

Ay alemsiniz vallah ;=))) sabah sabah güldürdünüz beni.... Kiz Nilay 12 gün mü????
Imam nikahini camide mi yaptiracaksiniz? Nasil birsey giyeceksin o gün?

11 gün kuzucummm kaydirigubbakcemile3

ne camisi yaawww eşimle bundan sonraki hayatımı devam ettireceğimiz evimizde cami hocasını getirip kıyıcaz .. ne giyeceğimi hiç düşünmedimm kaydirigubbakcemile3

Ne bilim kiiizzz, sanki her gün imam nikahi kiydiriyom. Bizimkini amcam kiyacak, o yüzden "normali" nedir bilmiyom

Ben seyde görmüstüm. Sey, mhm neydi kizin ismi? Hä NEZ. O bembeyaz giyinmisti ve beyaz bir yazmami ne... Cok tatli olmustu.

Peki sizde kim kim olacak?

canım vallahi şuandaki ruh ahalim bende bilmiyorum tek bildiği çok yorgunum kolum kanadım kalkmıyo canım hiç bişey yapmak istemiyo daraldım sıkıldım.
dün gece 2 ye kadar eşyalarımı topladım kitaplarıma cd lere kadar herşeyi topladım ama tabi daha toplanacak çok şey var

KIIIIIZZZZZZ ELLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIFFFFFFFFFF

Naber fistik yaaaa? Anlat bakalim....
Benim Cumartesi Kinam var :umursamaz: Hic istemiyoooooommmm

canım benimde haftaya cuma var ama kına nerde yapılacak konusunda hala bir hazırlık yok.hiç istemediğimdenmidir nedir hiç biyer bakmıyorum yanlız o gün gelince ne yapcam onuda bilmiyorum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…