2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar çok yoğun işyeri, ne yazabiliyorum ne okuyabiliyorum... Bu 2 hafta öyle, sonra yatış durumuna geçecem...

söz verdiğim üzere birazdan resim gönderip kaçıyorum. Aklım sizde kusuruma bakmayın nolur...

slm kızlar nasılsınız az kaldı düğünüme okdr yoğun geçiyorki günlerim hiç nete giremiorum... oysa ben böyle olsun istememiştim rahat olayım yorulmayım yıpranmayım istemiştim son günler ama en yoğun olanlar son günler oldu... off off
ev eksikleriyle bitti sayılır... mesela hala salon halımız yok:)))) ütü masamız yok hahaha:))) onun gibi şeyler işte:))) geçmişi okuyamıyacam okdr waktim de yok... eee kaçırdıım bişey warmı:)))

Kolay gelsin canim. Neyseki yakin zamanda bütün stresler bitiyor ;=)))

Ne vardi? Mhmhmmm CADIARZU
Burcunun cegizini götürmeye TIR geldi ;=)))
Sonra geceyim ben evlendi ;=)) yakinda daha fazla resim ekliyecek. Elifin kocisi daha is bulamadi malesef, sonra ne vardi unuttum ;=))

Evde gerekli tüm hazırlıkları yaptım :)

sebnemevdenalma138.jpg

Sonra nişanlım geldi, evden almaya beni... ılk defa gördük birbirimizi, gelinlik damatlıkla, pek beğendik ikimiz de birbirimizi...

sebnemevdenalma187z.jpg

Dışarda çalınırken davul zurna, elini öptüm annemin babamın, girdim nişanlımın koluna, çıktım dışarıya...

sebnemevdenalma230w.jpg

Nikah salonunda heyecandan değil açlıktan ölüyordum ben, neyseki gelin odasında pasta ikram ettiler...

sebnemnikah070.jpg

ve sonra salonaaa girdik.... Masaya oturduk... ışte heyecandan ölme zamanı şimdi başlıyor...

sebnemnikah181.jpg

Nikahtan sonra botanik parkı... Onların resimlerini göstermiştim :)

Sonra da düğüüün...

Giriş ve ilk dans... Nereye koyacağımı bilemediğim çiçeğimle...

sebnemdugun1074.jpg

Sonrasında bütün gece hiç durmadan oynadık ...

sebnemdugun1354j.jpg

sebnemdugun2522.jpg

Ve en sonda da babam için Veda Busesi'ni çaldırıp dansa kaldırdım... Alnımaaaa koyarken veda buseniiiii, yüzüme bu türlüüüü bakmayacaktııın...
sebnemdugun1256.jpg

sebnemdugun1268j.jpg

Mutlu son :)

Son düzenleme:
tşk ederim jülideciğim:))) çok zormuş cidden bu işler yaww...
dmk burcunun çeyizini götürmeye tırgeldi hahahah:))) ne götürdü bu kız bukdr çok merak ettim şimdi acaba bütün evin eşyalarını o mu almış hahaha:))) iide asıl sığacak o eve:))) tırın ve giden çeyizin fotosunu koydumu bende merak ettim...
geceyim ben'e hayırlı olsun bi yastıkta kocasınlar demek istiyorum:))) biras geç olsa da :))))

elifciğimin kocişi umarım en kısa sürede çok iyi bi iş bulur ve bol kazancı olur:))))

bende işte bir yanda evimin yerleşimi ve eksikleri, bir yandan kına telaşı bir yandan eve gelecek misafir telaşı bir yandan düğüne az kaldı gerginliği ile boğuşmaya çalışıyorum... nedense içimde bir his sanki evlenince mutsuz olacağım, anlaşmalıklar çıkacakmış gibi:KK43:(( hayırlısı olsun...

:))) geceyim ben anlatımın züper olmuş çokta güsel bi gelin olmuşsun tatlım... veda busesi çok hoş olmuş en sonra... duygulu anlar yaşanmıştır eminim...

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Ay cok duygulandim geceeeeeee

gece bayıldım resmen yaaaaaaaaaa
fotoğraflar harika süper bir çift olmusşsunuz herşeyinle harika görünüyosunn:))))))9

mutluluklarr

yakışıklı di mi kocam :)))

ağlamayın kız, valla evlilik çok güzel bişey... ben güle oynaya gittim, hala gülüp oynuyorum, inşallah hep böyle devam eder...

bu arada veda busesini ilk danstan sonra çaldırdım aslında, babam dışında da kimse ağlamadı :KK70: Ama ben sizin duygusallığınızı bildiğim için hikayemde bunu kullanayım dedim :))))

Bizi kullandin demek mafoldumben
Ay allah bir yastikta kocatsin canim. Ömür boyu mutlu olun. Cok güzel yakisiyorsunuz birbirinize.

X