2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

birde erkek psikoloji daha zor, paradan daha çok psikolojisi için çalışmaya başlaması lazım. yoksa her dediğin batar her söylediğini yanlış anlar. sana yük olduğunu düşünür falan... inş olur kuşum

aynan öyle burcucum.valla maddiyat çok onun ruh sağlığı için istiyorum bi an önce işe başlamasını :KK43:

GÜnaydin Kuzucuklar ;=))))
Bende su an kaltktim EBru salliyi Plates yaparken izliyorum. Bir türlü erken kalkip onunla beraber yapamiyorum. Motivasiyon eksikligi ;=)))

Tubis canim, ay ne yazacagimi unuttum. Mhm CADIARZU

Double canim, hadi hayirli ugurlu olsun. Bundan sonra ezdirme kendini :lepi:

Kiz Elif, insallah olur isi. iki vakit gecti mi ki? yerimseniben
Bu ara elif, o zaman kocisin mi korunuyo, yoksa bebis mi gelecek yakinda :Saruboceq:

amin jülidem inşallah olur.daha 2 hafta olmadı ama olsun sana söz bi güzellik yapıcam.
kociş korunuyo canım.adamın daha işi yok bebek bizim neyimize :KK43:

tubiş canım ben turuncuyla konuşmuştum neden artık gelmiyosun topiğe diye.
oda herkes brşeyler paylaşıyor benim paylaşacak bişeyim yok demişti :KK43:((

neden yokmuş ki oda evlenmeyecekmiydi :uhm:

jülide, boşnakça konuşmayla ilgili birşeyler diyecektin kesin.

slm kızlar kaydirigubbakcemile2
elifim kocişinin iş görüşmesi güzel geşçek işallah, dualarımız sizinle :Saruboceq:

neden yokmuş ki oda evlenmeyecekmiydi :uhm:

jülide, boşnakça konuşmayla ilgili birşeyler diyecektin kesin.

evlenecek canım ama hrhalde aldığı bişiler mi yok yada sanırım yurtdışına gidicek oyüzden pek birşey alamıyo diye mi girmek istemiyo bilmiyorum. ama arada okuyormuş burayı

bnde bişey almıyorum evim için çünkü şırnağ gitçez balayımızdan sona önceden gidip ev tutmak gibi şansımız olmadığı için burdanda eşya götürmek kolay değil tabi çok az eşya götürcez uçakla giderken arkadanda annemler birkaç bavul göndercek o kadar herşeyi ordan alcaz
burcucello canım snde neden paylaşçak bişi yokmuş bak bn hep giriyom bnde eşya almıyom sadece düğün ve kına için bişeyler alıyorum ama burdayım :eek:lmaz:

kızçeler bn çıkıyorum yiğenim karne alıyo bugün servisle gitmişti dönüştede biz alcaz
gidip alıyım tatlı cadımı kaydirigubbakcemile2

X