- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim, 2009 Fethiye ;=))))günaydın tembel gelinler.kalkın bakiim artık saat kaç oldu?
jülide davetiyene bayıldım.ayaklar sizin mi?
Eh canim daha 6 sene var bebise. ;=))))29 kafamçokkarıştı
Julide canım çok deişik olmuş yaa.. ayyy çok hoşuma gitti ayaklarda sizinmiş delikafadulden kimin aklına geldi böle yaptırmak zemuszemus
ooooofff elifcim çok diilmi 6 sene yaaa :CüvCüv: rabbim nasip ederse ben hemen istiom
Benim aklima geldi canim. Böyle bizim beraber oldugumuz bir resim ararken bu resmi sectim. Anneme sordum, oda elalem güler dedi bize. Sonra yüz yaparsan komik olur dedi. Bende ise koyuldum iste, böyle birsey cikti ;=))))
Sagol misraaacim, bakalim akrabalarda öyle düsünecek mi sositosositoVayyyyyyyyyyyyyyyy davetiyenin orjinalliğine bak süperrrrrrrr olmuş jülidecim fikrine sağlık.
jülidecim diğer topictede yazdım ama görmemişsindir belki burayada yazayım. çok beğendim kuzum davetiyeni. çok orjinal olmmuş. bilirsin severim orjinal şeyleri:)))
bizimde salı günü çeyiz gidiyor kızlar evde hummalı bir çlaışma var. haftaya cumada biz gidiyoruz yerleştirmeye hayırlısıyla...
bizde kısmetse 2 3 sene çocuk düşünmüyoruz.. bakalım onun içinde hayırlısı:)
selam kızlar.begümcüm 6 sene demedim ben yaa,jülide uydurmuş onu.2 seneye en geç istiyoruz bebiş.inşallah işler yolunda giderse tabiki :Saruboceq: