2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ayyyyy inanmiyorrrrrruuuummm. Kizzzz coooooooookkkk tatli olmussun. Allah bir yastikta kocatsin canim. Umarim daima böyle mutlu olursun.

Kordon boyuna benziyor. Karsiyaka tarafinda mi kaliyorsunuz Pinkgun? Canim daha yakinda cekilmis bir resmin var mi? Seni daha yakinda görmek isterim ;=)))

herkese günaydınn kızlar çookkkk yorgunummm

dün çeyizim gittiiii:çok üzgünüm::a015:

sabah

11,30 gıbı geldıler baya bi çeyizim vardı çeyızı yerleştıren herkes kayınvalıdem dahıl bu kadar şey cok fazla abartmışsın dedıler bence hersey normall ılk bıten yatak odası oldu o kadar guzel oldu ıcıme sındıkı opuyorumnanaktan

salon küçük oda ve mutfak ta öle fotoğraflarını cekip eklicem buraya

ya şimdı bile evimde olmak eşyaları istediğim şekilde düzenlemek istiyorum hihoyyythihoyyyt

kendi evin düzenin olması çok güzel bişeymişşşhihoyyythihoyyyt

canım hoşgeldinnn
çok güzel olmuşsun :)))))))

allah bi yastıkta kocaltsı

resimlerin devamnı bekliyorumm:))

minietek canım seninde hayırlı olsunn:)))

bende biran önce evime eşyalarımı yerleştirmek istiyorum

Hayirli ugurlu olsun minietek ;=))) Allah herkese nasip etsin ;=)))) Helede bize.
Bu ara kizlar biz balayindan sonra annemlerin Izmirdeki evlerinde kalacagiz. Isimiz belli olmadigi icin, evimizide kuramadik. Ve Kaynanamlarda, Almanyada kalmak istemedim. O yüzden is buluncaya kadar Izmirde kalacagiz ;=)))) Bu ara annemler almanyada ;=))))

Ayyyyy inanmiyorrrrrruuuummm. Kizzzz coooooooookkkk tatli olmussun. Allah bir yastikta kocatsin canim. Umarim daima böyle mutlu olursun.

çoook teşekkür ederim julideciğim evet canım resimler karşıyakada çekildi bravo valla daha tam net bir resim olmadan nasıl anladın karşıyaka olduğunu kız??

canım hoşgeldinnn
çok güzel olmuşsun :)))))))

allah bi yastıkta kocaltsı

resimlerin devamnı bekliyorumm:))

amin canım benim darısı başına ki seninde çok fazla bir zaman kalmadı artık opuyorumnanaktan dur canım o zaman daha net resimler bulmaya çalışayım size :KK66:

Bizde yazin Mavisehirde kaliyoruz canim. Bilirim ben Karsiyakayi ;=))) Ciceginden, böcügünden anlarim ;=)))))

jülid canım inşallah kısa sürede istediğin gibi bir ev bulabilirsin:)))

pink canım valla 27 gün kalmış zaman çok çabuk geçiyorr:))

madeofhonor EVLENDı
mısra EVLENDı
tubiş 18 Nisan 2009 Cumartesi EVLENDı
elifsever 16 Mayıs 2009 Cumartesi EVLENDı
niltt 24 Mayıs 2009 Pazar EVLENDı
Felicity 30 Mayıs 2009 Cumartesi EVLENDı
alevesen 31 Mayıs 2009 Pazar EVLENDı
pinkgun 31 Mayıs 2009 Pazar EVLENDı
aydii 05 Haziran 2009 Cuma EVLENDı
dimplesi 06 Haziran 2009 Cumartesi EVLENDı
geceyimben 06 Haziran 2009 Cumartesi EVLENDı
nzlasm 07 Haziran 2009 Pazar EVLENDı
1 AssOrtik 14 Haziran 2009 Pazar ( 6 gün )
2 MiniEtek 19 Haziran 2009 Cuma ( 11 gün )
3 mandilin 20 Haziran 2009 Cumartesi ( 12 gün )
4 daisy_s 20 Haziran 2009 Cumartesi ( 12 gün )
5 nastasia 21 Haziran 2009 Pazar ( 13 gün )
6 sinay21 26 haziran 2009 Cuma ( 18 gün )
7 rasiba 04 Temmuz 2009 Cumartesi ( 26 gün )
8 khena 04 Temmuz 2009 Cumartesi ( 26 gün )
9 yasmine 8383 05 Temmuz 2009 Pazar ( 27 gün )
10 doubledump 05 Temmuz 2009 Pazar ( 27 gün )
11 burcucello 10 Temmuz 2009 Cuma ( 32 gün )
12 ısaura 11 Temmuz 2009 Cumartesi ( 33 gün )
13 Roselin 11 Temmuz 2009 Cumartesi ( 33 gün )
14 bktbb 12 Temmuz 2009 Pazar ( 34 gün )
15 burcuözge 16 Temmuz 2009 Perşembe ( 38 gün )
16 TuRuNCu 26 Temmuz 2009 Pazar ( 48 gün )
17 _sel_ 1+2 Ağustos 2009 Cumt.+ Pazar ( 54 gün )
18 fmk 02 Ağustos 2009 Pazar ( 55 gün )
19 begümcükk 02 Ağustos 2009 Pazar ( 55 gün )
20 jtosik 08 Ağustos 2009 Cumartesi ( 61 gün )
21 dalina 09 Ağustos 2009 Pazar ( 62 gün )
22 lokum06 15 Ağustos 2009 Cumartesi ( 68 gün )
23 croiselle 26 Eylül 2009 Cumartesi ( 110 gün )

aaa listede adım var kadınlar kulubune bak ya ne kadar çok kişi evlendii

minietek canım seninde hayırlı olsunn:)))

bende biran önce evime eşyalarımı yerleştirmek istiyorum

aminn canım darısı başına inbşallah hepimiz çok mutlu oluruz inşallahhhhhh canı gönülden diliyorum bunu...

Hayirli ugurlu olsun minietek ;=))) Allah herkese nasip etsin ;=)))) Helede bize.
Bu ara kizlar biz balayindan sonra annemlerin Izmirdeki evlerinde kalacagiz. Isimiz belli olmadigi icin, evimizide kuramadik. Ve Kaynanamlarda, Almanyada kalmak istemedim. O yüzden is buluncaya kadar Izmirde kalacagiz ;=)))) Bu ara annemler almanyada ;=))))

amin canım darısı daha iyisi sırası gelmeyenlereeehihoyyythihoyyythihoyyyt

pınkgunn süper olmuşsunnn allah bı yastıkta kocatsın dışarıda fotoğraf çok güzel oluyo ya bende istiyorummm

Kızlaar herkese merhaba evlendim de geldim ben :) nikah, düğün, balayı herşey çok güzel çok süperdi, herşey yolunda gitti, çok mutluyum, bilare tüm detayları anlatıcam size, hoşçakalııın..

canım seninde resimlerini bekliyoruz mutluluğunuz daim alcun :1hug:

benimde 62 günüm var ama günler okadar çabuk geçiyoki hihoyyyt
aşkımı görmemede sonnnn 12 güncük kaldı tabi uyuz komutanları iznini yemezse aşkımın :1no2:

pinkgun çok tatlı bir gelin olmuşsun canım allah bir yastıkta kocatsın :Saruboceq:

dalinacım çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan

Bizde yazin Mavisehirde kaliyoruz canim. Bilirim ben Karsiyakayi ;=))) Ciceginden, böcügünden anlarim ;=)))))

aa ne güzel biz de karşıyakada oturuyoruz belki karşılaşırız bi gün belli mi olur :içelim:

pınkgunn süper olmuşsunnn allah bı yastıkta kocatsın dışarıda fotoğraf çok güzel oluyo ya bende istiyorummm

canım çok saol beğenmene sevindim bence de dışarıda fotoğraf çekimi daha güzel gerçi bunlar arkadaşımın çektiği resimler asıl fotografçının çektiklerini daha almadım onlarda dış mekan çekimleri

ayyyyyyyy şafak 27 zemuszemus

aaa siz doublebumpla aynı gün mü evleniyorsunuz nilay ne hoş aynı gün aynı heyecanı yaşayacaksınız yerimseniben

julidecim bakıyorum ama genelde birbirinin aynı resimler henüz daha profesyonel resimler ve akşamki eğlenceye ait resimler elime geçmedi,yine de bir iki resim daha yüklüyorum şimdi canım :KK66:

X