Merhaba Elif cim,takvimin güzel olmuş iyi günlerde kullan :)
Kızlaar herkese merhaba evlendim de geldim ben :) nikah, düğün, balayı herşey çok güzel çok süperdi, herşey yolunda gitti, çok mutluyum, bilare tüm detayları anlatıcam size, hoşçakalııın..
Canlarım son 1 aydır çok rahatsızım hastalıklar yakamı bırakmıyor.Bu nedenle klübede çok giremiyorum.
Aklımdasınız.....
Umarım hepinizin herşeyi yolunda gidiyordur.Sevgilerimle
Kızlaar herkese merhaba evlendim de geldim ben :) nikah, düğün, balayı herşey çok güzel çok süperdi, herşey yolunda gitti, çok mutluyum, bilare tüm detayları anlatıcam size, hoşçakalııın..
burcucum bak değiştirdim takvimi sıkılma artık diye
double fıstığım sen napıcan, bence tülleri ve halıları getirirse al onları sen kullan deyip takma. nişanlın hiç bir şey demiyormu?
kızlar günaydnnnnn................
cumartesi akşamı mobilyalarım geldi kurulduu gece saat 2ydi anca bitti.. ayy artık benimde bi evim oluyoooooooo kaydirigubbakcemile3
saolll canımm :)))))
canım ne güzel yaa bende artık şu eşyalareımı evimde göreyim yaa off sıkılmaya başladım valalhi heycandan :1rolleyes:
günaydın bu arada kızlar...
dün çarşıdan marmaris sokaklarında giyilmek üzere 4 terlik aldım parmak arası sandalet şıpıdık terlik kokoş terlik:roflol: birde çanda aldın 2 de tşört. sositosositoartık çeyiz meyiz almıyorum kendime yapıyorum tüm yatırımları:roflol:
:))))))))))))) ohh ne güzel benim kendime harcıcak param kalmadı artık yaaaa mirmirmirmir
güle gül şekercim artık senden ödünç alırımm şakkıdı
en iyisini yapıyosun kız urcu. bende balayına yatırım yapıyorum :roflol:
bende son bir kaç eksiği almak yerine böyle radikal bir karar verdim:roflol:
balım ayağına olursa al benimki 39 numara :roflol:
he vallahi balayında elin kıbrıslarında çirkinmi gezeyim ayol