2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Gerek yok cit cita canim. Sacim zaten uzun. Ama biraz daha uzasin. Hem ben dogalligi cok seviyom. Saclarim kisa olsada cit cit takmazdim yani.

Gece canim, o zaman sende avucunu acma bence. Hak ediyo kayinvaliden. Rezil olsun biraz ;=)

senin tekirdağdamı düğünün olacaktı.

canım kınam ve düğünün biri izmirde olcak 15 ağustostada tekirdada olcak
ayakkabıya gelince erbil süelde beğenmiştim onu alcam sanırım çünkü topuklu gimem gerekiyo ve bn giyemiyorum orda denediğim çk rahattı hiç topuklu gibi değildi
akşam resmini koyarım artık:dance:

gece, canım bu laf edilecek bir şey değil aslında, çoğu yörede vardır.
belki kayınvaliden bir süpriz yapıp altın çıkarır.

jülide, elifin gibimi saçların, öylemi olcak seninde.

dalina, sen nerede oturacaksın.

kızlarr zaman daralmış heyecan basmış herkesi:)))))))

ayy bende çok stresliyim ya habire nişanlımı tersleyip duruyorum ama oda hakediyo :eek:klava:

bende julideye katılıyorum diren bakalım biras resil olsun gelenek aaa falan dersin bi de hhahaha:))) sonra açarsın ama o ona yeter:p

bende sürekli kavga ediorum... herkese bağırıorum:KK43:(( sinir oluyorum herşeye herkese yaaa:KK43:(((
sanki tek ben dert ediyorum uraşıorum o keyfindeymiş gibi geliyor bana

gece, canım bu laf edilecek bir şey değil aslında, çoğu yörede vardır.
belki kayınvaliden bir süpriz yapıp altın çıkarır.

jülide, elifin gibimi saçların, öylemi olcak seninde.

dalina, sen nerede oturacaksın.

bn nerdemi oturcam -tatlicadiarzu- ne izmir nede tekirdağ
şırnak cizre senağlama aşkımın tayini orda şu andada askerde olduğu için balayından sonra gitçez evizi ozaman tutçak nsl olcak bilmiyom ama başka çare yok annemlerde gidebilcek eşyalarımızı arkadan göndercek artık
benim durumum karışık biraz

Hemen hemen ayni tubuscim. Ustten toplayabilirim belki. Yani yari acik, yari kapali ;=))
Ama bende galiba kivircik yaptiracagim.

Dislerimide beyazlatacagim haftaya ;=))
Kinam 27.06.09'da olacagi icin simdiden yaptiracagim...
Ay bide dogum kontrol hapi icinde doktora gitmem gerekiyo...

ben kullanmayacaım doğum kontrol hapı eğer erkek korunursa daha ii oluyormuş ... meme kanseri yapıyormuş haplar falan filan... bende korktum...

yaa bi de şunu duymuştum hap kullanınca yumurtalar rahim falan alışıyormuş... parçalanmaya mı bişeyleere işte... ondan sonra hamilelik zor oluyormuş... hatta uzun süreli hap kullanımlarında tedavi gerekiyormuş... ama dediiğiniz gibi bi araştırmak lazım... hormon dengesini falan bozmasın yaa korkuyrum... biri iğneden kullanmıştı hormonları allak pullak olmuştu...

yaa bilmiorumki aslında biz derstede görmüştük en sağlıklısı hap kullanımı diye ama çevremde yeni evlenenlerin hiç biri kullanmıyor erkek korunuyormuş... sağlıksız falan filan dediler:KK43:((

düğünden kaç gün önce hapa başlanmak gerekiyormuş

ben çok pipirikli bi insanım o yüzden gerçekten çok okudum ve araştrdım. sonra doktora gittim. hapa 2 ay önce falan başlamk gerekiyomuş ama bu yasmin 15 gün içinde etkisini gösteriyormuş zaten.. sen mesela regl olduğunun 2. günü bu hapı almaya başlarsan seni korucaktır eminim.. ama tabi sen bilirsin çokda yönlendirme yapmak istemem Şeniz

X