2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bu saç rengi kendi renginmi, nişanda sarı değilmiydin.

tubiş bravo sana valla yaa cidden çok dikkatlisinnn Şeniz

evet nişanda sarıydım o sarı benim aslında orjinal halim sayılabilir. sonra ben saçımı kızıla boyadımm ve bi daha eski rengime dönmem çok zor olacak gibi.. düğündede baya bi kızıl yapmayı planlıyorumm yada eskisi gibi sarı tabi olursaa :))))))))

kızılın dönmesi çok zor, yani risk alma derim saçların çok yıpranabilir.

gece rsimlerinde değişik gibi çıkmış ama çok fazla değildi.

sen nişan ve şimdiki halinle çok farklı geldin gözüme.

rasibanın gelinliğinde boyuna doğru dantelmi var.

taze gelin geldiiii :)))
nabersiniz kızlar?yahu kaç gündür nilayla pembenin resimlerini kaçırıyorum hep.çatlıcam meraktan offff

evet canım boynunda dantel vardı ama artık oda strapleze çevirdi istemiyo boynundakini ama orjinalinde gelinlik boyundan bağlamalı dantelliydi

rasibanınki öylee güzel duruyordu. ama kaldırırsa daha güzel olur :kaydirigubbakcemile2

taze gelin geldiiii :)))
nabersiniz kızlar?yahu kaç gündür nilayla pembenin resimlerini kaçırıyorum hep.çatlıcam meraktan offff

hoşgeldinn, nasılsın? çalışmak çok zor geliyordur .

................................................................................

Son düzenleme:
gece kesin bu ggece rüyasında bizi görecek iki gündür midesi bulandı kızın beni görmekten :)))))))))))))))))))))))

bulanır mı kız aşkolsun...

rüyamda olmayan gelinlik, düğüne giderken patlayan lastik, kuaförde yetişmeyen saç görüp duruyorum, sizi görmeye bin defa razıyım ben... Valla, gelsenize bu akşam rüyama :)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: tamam geliriz kıss

yarın gelinliğimi götüreceğim düzeltmeye, bu gelinlik işi bozdu moralimi...

yaa gayet güzel olmuş nesini düzeltirceksin sen iice kafayı bozdun heee klava:

Eteğinin toplamasıni düzeltireceğim. benimki düz oldu ama denediğimin eteği asimetrik gibi toplanmişti. Biraz daha yukarı aldırıp eğimli yaptıracağım.

ay durun resim koyayım anlatana kadar... Tüllü olan denediğim, dantelli olan dikilen... eteklerin toplamasına dikkat.

gece canım gördüm gelinliği eve asimetrik olsa daha hoş olur ama böylede çok güzel görünüyor:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…