2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

uluslararası evlenince öyle oluyo demek ki :)

croiselle'cim canım, çok sağol, içimi rahatlatıyorsunuz cidden.

Gececim ay valla kilo kilo diye masajları okuyupda resmini görünce şok oldum :) nerde kilon ayol.ben sana güzellik olsun diye konuşmuyorum gerçekten söylüyorumki kilon çok çok çok normal.gelinliğin de çok yakışmış.prenses gelinliği gibi modeli çok güzel.çok severek giy canım
Feyzacım hayırlı olsun kınan hadi bakalım süreç işlemeye başlıyor :)

Burcu canım bu fotoğrafçı nerde oturuyor ki siz imit te değilmisiniz ? yol masrafını siz mi karşılayacaksınız?

şimdi nikah salonundan aradılar, fotoğraflarımızı, giriş müziğimizi ve ödemeyi istiyorlar. Henüz hiç biri hazır değil...

burcu canım bakıyorum şimdi:)))))

gece canım düğünden önce ödeme alınıyo genelde canım

ya tubis cidden sen evleneli 1 ay 1 hafta mi oldu yahu...

ne hızlı geçiyor zaman...

evet geçiyor 1 ay 1 hafta 1 gün oldu.

tubiş ne uğursuzluğu yaaa girdim gireli seni bekliyorum hastasın falan yoksun sandımm hadi gel topiğimizee kuşummm

sana küsüm ben gelinliğini koyup kaldırmışsın :dilcikar:

geliyom geliyom kimse yok, birde double bir ben sona bi bakmıyom sayfalar dolup taşmış.

yok tabi biliyorum ödeme alındığını. sorun değil zaten ona göre ayarladık kendimizi...

ödemeden ziyade foto ve müzik seçimi zorluyo beni :)

GECE bizim dans müziğimiz barbara streisand -memory olacak giriş müziği herkesinki gibi aynı :teytey:

kina tepsisi icin bi abla gelmistide öyle pat diye cikmak zorunda kaldim kizlar sorry, allah hepimizin yardimcisi olsun

giriş müziği ne ki herkesin?

biz de dans müziği olarak Leonard Cohen- Dance me to the end of love dusunuyoruz.

kiyafetim gümüs,lila ve pembe karisimi oldugu icin kina tepsimizide öyle yaptik, sade ama degisik olsun dedim...buyrun kina tepsim,,,ortasindaki gül yerine oraya kina gelecek tabiki :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…