- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
feyza canım baa ilginçmiş:))))))
mutluluklar:))
uluslararası evlenince öyle oluyo demek ki :)
croiselle'cim canım, çok sağol, içimi rahatlatıyorsunuz cidden.
canım dün akşam sordum 300-500 arası değişiyormuş((( bugün daha dtaylı konuşucaz
canım nerden buldun o adamı bizede yola:)))))))))))
QUOTE]
canım nette arat wev sitesi varyerimseniben dinçer özdemir adıa.s
allah allahhhh :uhm: düğün stresi bu olsa gerek :sm_confused:günaydın kızlar. Dün gelinliğimi aldım, gayet mutlutydum.
Ama akşam uykumda birden uyandım, ben bunu beğenmedim demeye başladım. Şimdi de mutsuzum
Sanırım bana bi haller oluyo...
kız o ne demek öyleee:mymeka:merhaba, kızlar bir kaç gündür yazmıyorum çünkü kendimi uğursuz gibi hissettim.
ben yazığım zamanalrda hiç kimse topiğe gelmiyor.
gececim gelinliğin olmasaydı yine yazmayı düşünmüyordum ama dert etmişsin.
bence rahatlaman için değil gerçek fikrim üzerinde güzel durmuş ayrıca şişko görünmüyorsun sivil resimlerde daha tombik görünüyordun gelinliğin içinde farklısın. birde duva ön kısımda durunca çok güzel duruyor, benimde öyleydi hatırlarsan durduğu sürece önde tutmaya çalıştım. en çok istediğim şeydi duvağın öyle olması.
hoşçakalın.
sen uğurumuzsun uğurumuzzzz:1hug:
Gececim ay valla kilo kilo diye masajları okuyupda resmini görünce şok oldum :) nerde kilon ayol.ben sana güzellik olsun diye konuşmuyorum gerçekten söylüyorumki kilon çok çok çok normal.gelinliğin de çok yakışmış.prenses gelinliği gibi modeli çok güzel.çok severek giy canım
Feyzacım hayırlı olsun kınan hadi bakalım süreç işlemeye başlıyor :)
aynen katılıyorum arkadaşıma
ya tubis cidden sen evleneli 1 ay 1 hafta mi oldu yahu...
ne hızlı geçiyor zaman...
tubiş ne uğursuzluğu yaaa girdim gireli seni bekliyorum hastasın falan yoksun sandımm hadi gel topiğimizee kuşummm
evet geçiyor 1 ay 1 hafta 1 gün oldu.
sana küsüm ben gelinliğini koyup kaldırmışsın :dilcikar:
geliyom geliyom kimse yok, birde double bir ben sona bi bakmıyom sayfalar dolup taşmış.
gel barışalımmmm kaydirigubbakcemile3
canım dün akşam sordum 300-500 arası değişiyormuş((( bugün daha dtaylı konuşucaz
canım nerden buldun o adamı bizede yola:)))))))))))
QUOTE]
canım nette arat wev sitesi varyerimseniben dinçer özdemir adıa.s
allah allahhhh :uhm: düğün stresi bu olsa gerek :sm_confused:
kız o ne demek öyleee:mymeka:
sen uğurumuzsun uğurumuzzzz:1hug:
aynen katılıyorum arkadaşıma
tskler canim