2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gececiğim gelinliğin bence çok yakışmış sana bi de şikoyum falan diosun dalgamı geçiosun kuzum sen??
bu arada şimdiki gelinliğinin arkası bence daha güsel gene sen bilirsin... sanırımarkasını öle kuyruklu yapmak için değiştirmişler... arkasına dokundurma derim bayıldım çünkü... önde dediin gibi biras daha kaldırılsa daha hoş olur gibi ama arka mükemmel:)))

ikametgah gerekli, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi sanırım bi de
nikah dairesinden nelerin gerekli olduuna dair bi kağıt vermedilermi cnm

vlilik başvurusunda gerekli belgeler;

18 yaşını dolduran ve çiftlerden birinin Kadıköy'de ikamet etmesi durumunda aşağıdaki belgeleri getirmeleri yeterlidir.ıkamet adresi Nüfus Müdürlüğü Adrese dayalı KPS de(kimlik paylaşım sistemi.MERNıS) kaydı olmalıdır. NOT: ATAŞEHıR'e bağlanan ıçerenköy,Atatürk,K.Bakkalköy,ınönü,Yeni Sahra,Barbaros,Kayışdağı mahallerinde oturan vatandaşlarımızın 5747 sayılı yasanın 2.md.2.fıkrası gereğince Belediye Teşkilatı kuruluncaya kadar evlendirme hizmetleri Kadıköy Evlendirme Dairemiz tarafından yürütülecektir.ANCAK ıKAMETGAH ıÇıN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERLEŞıM YERı BELGESı GETıRMELERı ZORUNLUDUR.

1.Çiftlerin en son medeni hali işlenmiş resimli nüfus cüzdanları aslı ve fotokopileri.10 yılı aşan ve çok yıpranmış nüfus cüzdanları kabul edilmeyecektir.

2. 6'şar adet vesikalık resim.Resimler renkli ve ön cepheden baş açık,inkilap ilkelerine uygun olarak sivil giysilerle çekilmiş olması ve kişinin son halini göstermesi bakımından son 6 ay içerisinde çekilmiş olması gerekir. Kadınların alın,çene ve yüzleri açık olmak şartıyla başörtülü fotoğrafları kabul edilir. FOTOKOPı VE KOPYA RESıMLER GEÇERSıZDıR.BU GıBı RESıMLER KESıNLıKLE KABUL EDıLMEZ

3.Kadıköy dahilindeki Sağlık Ocakları,Hükümet Tabiblikleri ve Kadıköy Bel.Sağlık ışl.Poliklinikten alınan EVLENME SAĞLIK RAPORU (raporlar imzalı ve mühürlü olmalıdır)

bunlar yazıyor kadıköy belediyesinde

ayy hiç hatırlamıorum cnm nette yazıo gerekli olanlar baksan yaa oradan... orada yazıosa gerekli yani...

NOT:ıKAMETGAH,NÜFUS KAYIT ÖRNEĞı adrese dayalı KPS sisteminden Evlendirme dairemiz tarafından temin edilmektedir.

birde notta bunu yazmışlar

canım orda yazılanlar tamam sadce yarın sağlık raporu alıcaz ama

baktım bazıları nüfus kayıt örneği falan yamış belediyede not kısmında ordan temiin ediliyo yazıyo

birde sağlık raporu sadece sağlık ocağında mı ücretsiz???

ztn birinizin alması yeterli ikamaetgahı ona göre evlendirme daire belirliolar eğer o belediye sınırlarında yaşamıosanız kabul etmiolar ondan yani...

yine ben geldim herkesler gitmiş :))
tubişcim çalışmak zor olmaz mı nasıl zor hemde anlatamam.2 hafta öyle alışmışım ki tembelliğe.
bu arada şaka gibi kızlar.evleneli 10 gün olmuş bile..ah ahhh yaşlanıyoruz valla :KK43:((

slm kızlar ben geldim bu gün bisürü dolaştık annemle hem bana kınalık hem ona abiye aldıklarıın resimlerini koyuyorum

bunlar çiçekli kına kutularım
my.php
[/URL][/IMG]
bunlarda kalpli olanlar hepsi aynı olmasın dedim 50 tane çiçekli 50 tane kalpli:dance:
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
kutularda böyle kızlar

X