2009 un Enleri

2009 un en ciddi üyesine bakın bi :dilcikar: :dilcikar:

Sana komik dedim diye ciddi mi oldum mirmirmirmir
Bu kriterlerin içinde bana uyan en yok bi kere :dilcikar:

Ne zaman açıklancak acaba, önerdiğim kişileri çarşaf çarşaf görmek istiyorum zemuszemus

Beni 2009 un EN güzel albümüne sahip üyesi seçen bitanecik KKdaşlarımı kocamannn kocamannnn öpüyorummm.... opuyorumnanaktan

Teşekkürlerimi sunuyorummmmŞeniz

Bu yılın daha güzel ,daha dostluk dolu daha samimi içten ve her zamanki gibi KK ile dolu dopdolu geçmesini diliyorummmmm....

:1hug: :dance: sositososito :sm_cool:

Hepinizi SEVİYORUM:asigim:

Ya ne kadar hazımsız, fesat insanlar var burda..Sayenizde 2009 enleri topiği silindi, rahat edin artık, sanki tüm hayatınız 2009 en'leri arasında olmaya endeksli..Hayret birşey, koca koca kadınlar ayıp yahu

azelya ne oldu anlamadım. topik nerede. bir baktım senin yazını gördüm .topiği aradım bulamadım. ne oldu canım anlatır mısın?

ne olmuş arkadaşlar. azelya yazmış. tartışma mı çıkmış. bayağı sitem etmiş ,azelya. bilen var mı.
lola tatlım, gerçekten çok komik .
bunun içinde tartışmışlarsa buna kahkahayla gülerim ben . bak şöyle,
:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartsız üyeler biz niye yokuz listede, kartılar için mi yapıldı dedi..
Kartlı üyelerden de kazene ben neden listede yokum diye çemkirenler olmuş kafamçokkarıştı

Kartsız üyeler biz niye yokuz listede, kartılar için mi yapıldı dedi..
Kartlı üyelerden de kazene ben neden listede yokum diye çemkirenler olmuş kafamçokkarıştı

ya inanamıyorum. şaka gibiler.
gerçekmi ,bu şahıslar.
varmı böyle kişilikler...
ay yine güleceğim. tutmayın beni,
:roflol::roflol::roflol:
delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…