bende adanada yapacam ailem orda ama hangi hastanede yapacam daha karar vermedim. ya adana da dogum yapacak olan yokmu hangi hastaneyi tavsiye edersiniz bilgisi olan varmı
ben de Acıbadem hastanesi Bakırköyde 23 Şubatta sezeryanla yapacam doğumu. Doktorum HÜSEYİN KIYAK (Bu arada listeye sevocanı eklemeyi unuttunuz hatırlatmak istedim:) sevgiler
Canım ben Adanadayım, tam karar veremedim bende ama ortadou hastanesinin çok iyi olduğunu söylüyorlar büyük ihtimalle oraya gidicem dr um da ilgi kadın doğum polikiliniğinden Özgür bey orada yaptıracak doğumu
ben gitmedim ama fiyati cok uygunmus, ekstradan birseyler cikarmasinlar sonra??? nerde bu hastane? hangi doktorunu oneriyorlar??kızlar bende biraz önce özel haliç hospitalium hastanesini aradım çok met ettiler normal 150 sezeryazn 250 miş gidip bi bakıcam hastaneye giden varmı aranızda nasıl biyer acaba
kizlar JFK hastanesinde veya hizmet hastanesinde doğum yapacak olan var mı aranızda?
doktoru o hastaneden miydi yoksa disardan mi getirmisti biliyor musun?benım tam yanımda calısan arkadasım ıkı dogumunu da hızmet hastanesınde yaptı cok memnun kaldı.bır cocugu 6 dıgerı 2 yasında.. yanı 2 sene olmus yapalı. Daha dun de genel mudurumuzun esı orda dogum yaptı. yanı ben avrupa yakasında olsam kesınlıkle dusunurdum hızmet hastanesını.
doktoru o hastaneden miydi yoksa disardan mi getirmisti biliyor musun?
canım neden memnun değilsin..
ben gitmedim ama fiyati cok uygunmus, ekstradan birseyler cikarmasinlar sonra??? nerde bu hastane? hangi doktorunu oneriyorlar??