Hepinize Merhabalar;
Uzun zamandır forumu takip ediyorum, hepinizi tanıyorum, üzüntülerinizle üzülüp, sevinçlerinizle seviniyorum:) Rehavetimi aşarak ancak üye oldum da, foruma yazabiliyorum. Benim de beklenen doğum tarihim 28 Şubat 2009, Çiğli Kent Hastanesinde normal doğum ile oğlumu dünyaya getirmeyi planlıyorum.
Hoşbuldum:) İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bütün hamilelerin bebeklerini sağlıkla, sıhhatle kucaklarına almalarını dileyelim. Doktorum Orçun Sezer. Odaları Namık Bey'le yanyana. Mutlaka görmüşsündür.
karadut78 - Özel Avicenna Hastanesi - Tahibe Derici - Sezeryan 06.02.2008duru_24--medical park bahçelievler--dr tülin kocatepe--normal--04-02-2009
nestle76--medical park göztepe--dr mehtap yazıcıoğlu
excite--medical park bahçelievler--Ddr tülin kocatepe--22-02-2008
vidi-- ethica incirli-AliPaşa Oksay--normal-04.02.2009
bahar_83--zübeydehanım doğumevi--Lale Erbil--14.02.2009 kısmetse
güleda16-Jimer hastanesi Dr Ali Algün sezeryan 10.02-20.02 tarih aralığı olabilir
ssaslan- izmir kent hastanesi- namık demir - sezeryan- ?? meçhul afacanım ne kadar sabrederse
sece- alman hastanesi- burçak erzik-normal-13.02
şirincek- marmaris aksaz asker hastanesi
ozlemyb-mesa hastanesı-Dr. Burcu Saygan Karamürsel
nilda82- ankara gata-25.02
bernice-Ege üniversitesi-Ege tavmergen-sezeryan (şubat başı)
nuray hanımda normal doğum mu yapıcaksın arkaşım ben de nisa hastanesine gitmeyi düşünüyorum ve normal doğurmak istiyorum bana normal doğum yaptıracak bi doktor arıyorum14 şubat nisa hast.nuray zağaloğlu
merhaba canım...umarım iyisindir...dr tülin hanıma baslıyacaktın ne yaptın basladınmı değiştirdinmi doktorunu...canım çok pardon, biraz geç cevab veriyorum ama tamamen unutmuşum ben bu topiği :)
aslında muayne olarak çok memnunum... okadarki şimdiye kadar gittiğim en iyi doktor fakat sadece muaynesi çok güzel.. ben bişey paylaşamıyorum şöyle izah edeyim aklımdaki sorularımı bile yazıp gidiyorum... benimle hiç bişey paylaşmıyor, neler yemem gerek yada,nelere dikkat etmem bunların hiç birisini bana söylemiyor... benim sorularımı bile çok kısa cevablarla yanıtlıyor... her ay oktorumun telefon numarsını isteyeceğim bunu bile unutuyorum yanii bana bu samimiyeti vermiyor çünkü.. bn hamilliğimin 8. haftasında prf.engin oral beye gitmiştim... daha ilk muaynede bana karvizitini verdi kendini iyi hissetmezsen hamile gibi, hissetmezsen istediğin zaman arayabilirsin gece gündüz hiç fark etmez dedi ve her aradığımdada çok güzel aydınlattı beni.. diyeceksin neen devam etmedin doktorumun özel muaynahanesine gitmiştim ve muayne ücreti 150 ytl di ve benim sskolunca okadar parayı vermek çok mantıklı gelmedi açıkcası bende medical park hastanesini tercih ettim ama dediğim gibi doktorumdan pek memnun kalmadım buda canımı sıkıyor o yüzden bu ay tulin hanıma randevu aldım.. inşallah ondan memnun kalırım artık :)
doğumum mesa hastanesi dr. burcu saygan karamürsel
ayshe85---29 mayıs hastanesi-hale aktün.şubat sonuduru_24--medical park bahçelievler--dr tülin kocatepe--normal--04-02-2009
nestle76--medical park göztepe--dr mehtap yazıcıoğlu