2009 temmuz emziren anneler!........ufak bir soru

Tasilali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
493
1
kızlar selam!lina hala 2 saatde bir emiyor,günde 6-7 kere kaka yapıyor acaba bu durum ne kadar devam edecek.ek gıdaya başlayan varmı?sizin topikler ne kadar arayla emiyor?kaç kere kak yapıyor?26 temmuz doğumluyuz.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ewet canım hala 2 saatte bir emiyor bazen 2 saate bir yetmiyor bile saat başıda istediği oluyor...kakasıda aynen seninki gibi 4-5 kez oluyor...22 temmuzda doğdu henüz ek besine başlamadık...
kilosu nasıl?

canım 7 aralıkda kontrolumüz var. 1 ay önce 5 kilo50 gr dı.6 kg olmuştur diye umut ediyorum ama bu hafta laradan grip geçti.ablamız okuldan enfeksiyon taşıdı.çok şükür hafif atlatıyor ama kilosunu engelledimi bilmiyorum.inşallah etkilememiştir.

valla keşke 2 saatte bir emse :)
28 temmuz doğumlu oğlum 4-5 saatte bir emiyor,2 kere falan kaka yapıyor,ek gıdaya geçmedik henüz.

benim oğluşum 14 temmuz doğumlu.2 saatte bir çoğu zamanda daha önce emiyor.günde iki kere kakasını yapıyor.ek gıdaya geçmedim.

benim oğluşum Arda saat başı emiyor. günde 1 bazen de 2 kere kakasını yapıyor. 9 Temmuz doğumlu

ek gıdaya bende geçmedim bir kere mama verdim sonra prof.dra götürdüğümüzde kesinlikle 6 ay süt dedi...oysaki kendi özel doktorumuz bizi yanlış yönlendirmişti...günde 4-5 kez kaka yapıyor...istediği zaman emiyor ama genelde saat başı diyebilirim 5-10 dk süresi..7 temmuz doğumlu

Canım benim oğlumda 11 Temmuz doğumlu yaklaşık 2 saatte bir emiyor kakası bazen 3-4 oluyor henüz ek gıdaya başlamadık 6 aydan önce geçmeyeceğiz sütün yarıyorsa 6 aydan önce geçirmiyor doktorlar kakasının biraz daha katılaşması ek gıdalara geçmemiz ile başlar şuan sıvı gibi olmaya devam anlıcan sağlıcakla büyüt yavrunu

bizde 20 temmuz doğumluyuz.4ayımızı bitirdik artık.ek gıdaya başladım.çünkü kilomuzu az buldu doktor.mama ver bi öğün dedi ama biz her mama denemesinden sonra kustuk.bıraktım o yüzden.bi daha gittik bu seferde meyve suyuna başlayalım dedi.yavaştan başladım bende.şuan öğlen mevye suyu yapıyom üzerine emiyo genede.akşam üstü sütlü pirinçli mama veriyorum ama her gün değil.çalışıyorum ama 1ay daha raporaldım mecburen nasıl beslenecek kuzum yoksa.anne sütünü biberonlada almıyo.belki aç kalsa alır bakalım.kilomuz 5300 boy60.5 baş çevre 39.işte böyle bayanlar

yani canım emmeler ,kilolar,boylar huylar suylar bebeğe göre değişiyor..
bu sorunu sadece merak olarak düşünelim..
çünkü eğer bir problem olsaydı doktorun söylerdi ve gördükki aynı dönemde doğsalar cinsiyetleri kız erkek fbebeklerin hepsi farklıdır....bunu sakın kendine sıkıntı etme...emi ...sağlıklı günlerde büyüt evlatlarını inşallah ..bence bir problem yok canım

kızım dört buçuk aylık, bir buçuk saatte bir emiyor.. çok nadir, ortam ya da zaman uygun değilse en fazla bi yarım saat daha oyalayabiliyorum.. ek gıdaya geçmeyi sütüm yetmeye devam ederse 6. aydan sonra düşünüyorum ben de.. kızım günde bir defa kakasını yapıyor, hiç yapmadığı ya da iki kez yaptığı da oluyor.. bu arada yeri değil ama hala mesaj sayım 50 yi geçmediği için raporla ilgili özel mesajlara cevap yazamıyorum, arkadaşlar kusura bakmasınlar lütfen, rapor konusunda hala bi gelişme yok, bugün aldığım son rapor da bitiyor, haftaya mazeret izni alıcam inşallah, bayram sonrasını düşünüyorum kara kara..

saolun kızlar.bugünde ilk defa kabız olduk.daha 15 dakika önce uyudu.çiçeklerimiz hiç solmasın ,ömrümden 10 yıl gitti bugün lina sancılandıkca.birde ikinci kızım unutdum mu bebek bakmayı ne!

kızlar selam!lina hala 2 saatde bir emiyor,günde 6-7 kere kaka yapıyor acaba bu durum ne kadar devam edecek.ek gıdaya başlayan varmı?sizin topikler ne kadar arayla emiyor?kaç kere kak yapıyor?26 temmuz doğumluyuz.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

hey maşşalaaahhhhhhhh canım yaa , günde 6-7 kere mi yapıyor .. bi,zimki 6-7 hatta geçenlerde 9 günü buldu kak yapmaması .. ama normal miş bi yazıda okumuştum .. barsaklar düzene girene kadar günde 7-8 kere de yapabilir , 7-8 günde 1 de .. bi kaç aya düzelir heralde .. inan yapması yapmamasından oooooo kadar iyi ki .. biz yaptığında resmen dualar ediyor , kokluyoruz .. o derece yane :çok üzgünüm:
biz de 18 temuz doğumluyuz canım ..

evet canım okumuştum.tata probleminizi.biz bir kere yaşadık da öldük. allah yardım etsin.bir daha göstermesin .o problem bende varda çekmeyen bilemez valla.bebişini öp benim için.

2 temmuz dogumluyuz ek gıda falan yok yettigi sürece vermicem gerçi çok meraklı ama kilosu 7250 genelde 2 saati geçmez emmesi kakasıda bazen 1 bazen 3 deyişiyo daha düzene girmesi zaman alır sindirimleri bebişlerin saglıklı günler

X