- 11 Nisan 2008
- 3.142
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.a.s.:teytey::teytey:
maşallah maşallah
allah esirgesin.ipek kzımzı gelmiş.
darısı diğer yavrualra
yav ben epiduraldan korkuyorudm ama demek çok iyi ha benim doktor çok sık kullanıyormuş
ne olur link eklenince bana da özel den mesaj at klütfen starım bakayım bende
olur mu
ay bebkerlimzi görünce içim b,r tuahf oluyor ya
annem annem hepsi de bir melek allah koruusn
QUOTE=Dilara80;7610687]kan ihtiyacım olursaa ailede bi tek dayımın kanı uyuyor bana :) acil getittirim vallahiisırnaşık şey
stoşummm geçmişemi takıldınnnnnnnnnnn hadi ben kaçar daha kahvaltı yapmadımmmm kuzumla doyalımmm şööle güzelceiiiyi bakın kendinize heeeeee hepinizi allaha emenet ediyor ve ayrılıyorum ne ka duygulu ni gidiş oldu beyaffffffff:dance:
pessssssssssssssssssssssssssssssssssssss :1shok:
inan diyecek tek kelime bulamıyorum :1shok:
Allah bildiği gibi yapsın hakkaten yaa , yuhhhhhhhhhhhhh :1shok:
kan ihtiyacım olursaa ailede bi tek dayımın kanı uyuyor bana :) acil getittirim vallahiisırnaşık şey
demet bu kaynanaları al birini vur ötekini acaba bizdemi öyle olcazz tırsıyom vallahii yaşlanıncaaa bi haller oluyo sanırsammkaydirigubbakcemile3
ben de kahvaltı yapmadım kızım acıktı sesi çıkmıyor...kahvaltımı yapayım uğrarım yine görüşürüz canlarımŞeniz
ayy ev biraz esmeye başladıı incecik şeyle duruyorum ne sütyen var ne bişey haa donum var tabii:)kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçtım doktora gidiyorum evde net yok giremiyorum en kısa zamanda girmeye çalışacağım kendinize ve bebişlere iyi bakınnn.
canım evin içi çok sıcaktı , gece o saatte bile , dayanamayıp balkona kaçtım bir kaç kere .. zaten benim online olduğumda pek kimse yoktu , ben yazdım yazdım durdum bi ara , keşke zorla yatmadan bi gelip baksaydım .. neyse , nasıl olsa bu gece de uyku yok , karşılaşırız belkim tatlımmmm :1hug:
Şiiri yazarken bile göz yaşlarıma engel olamıyorum.............mafoldumben mafoldumben
demetim canım ne yaparlarsa yapsınlar onların adı kaynana içlerinde geline karşı mutlaka nefret var ve bunu bi şekilde belli ediyorlar
bizim yapacağımız onları takmamak
bak gülüm böööle karnın taşş gibin oluyooo
sonra sanki bi dalgalanma oluyo içinde
fena hissediyosun kendini benim nefesim tıkanıyo bayılcak gibi oluyorum
bazen bebiş bir tarafa toplanmış oluyo
işte böyle bişiiiii:teytey:
kaydirigubbakcemile5vereliniortakŞeniz
inşallah canımmm teşekkürlerrrrŞeniz
ya o dalgalanma ve nefes darlığı bende de oluyor , demek kasılma böyle bişii :1shok:
selam kızlar..
demetcimmm gunaydıııın..nasılsın bakalım bugun..oyku zehra nasıl?..tatlım kan degeri 10,5 ila 11 arası tutulursa o da iyi sayılıyo dedi dr um ama dusuk iste..ne kadar hurma yesemde....
ipegimudan haber yok anlasılan..meraktayızz....
selam canımmmm , hoşgeldinnnnnnn Şeniz
nasılsınız demişsin ya , cevap veriyorum : uykusuzum , yüzüm gözüm şişti iyice mafoldumben
sinirlerim boşaldı , ağladım , ağlarken bile çok zorlandım , hele bir de burnum tıkanınca o kadar kötü hissettim ki kendimi .. neyse ki sonra sonra rahatladım ağlayınca biraz ... son günler zorlar derler hep ama bu kadar mı zorlar acaba , daha önümde 3 had-fta var en az , daha neler yaşayabilirim hamileliğin getirileri anlamında bilmiyorum .. inşallah şu zorlu günler çabucak geçer ....
sabaha kadar oturmuş belkide uyuyordur canım biraz daha bekle istersennnn
ayy dün ne güzel uyumuşum saat 11 e gelirken nasıl telefon çalıyo baktım kaynanam
aaa uyuyomuydun ben ne bileyim saat kaç oldu demesin mi:mymeka:
dedimki yani gece uyuyamayınca sabah uyunabiliyo halimde malum dedim:1closedeyes:
az kaldı canım alış uykusuzluğa kız gelince zaten uyutmicak demesin miklava:
Allahım deli oldum yaaaa neden böyle bu kaynanalarrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile
annecimde usulca bekler benim perdeler açılmadan asla aramaz :gitme:
eşim evdeykende aramaz aman rahatsız etmiyeyim diye
işte anne farkı ...
nasılsınız demişsin ya , cevap veriyorum : uykusuzum , yüzüm gözüm şişti iyice mafoldumben
sinirlerim boşaldı , ağladım , ağlarken bile çok zorlandım , hele bir de burnum tıkanınca o kadar kötü hissettim ki kendimi .. neyse ki sonra sonra rahatladım ağlayınca biraz ... son günler zorlar derler hep ama bu kadar mı zorlar acaba , daha önümde 3 had-fta var en az , daha neler yaşayabilirim hamileliğin getirileri anlamında bilmiyorum .. inşallah şu zorlu günler çabucak geçer ....
sende hosgeldin tatlım ..aaa yapma bole ama yuzduk yuzduk kuyruguna geldik starım..aras da uzulcek ama yapma..az kaldı sık dişini starcım..hem sen bugun nonnuma yedin mi bakalım biliosun bu topigin en eglenceli anne ve bebege enerji veren , demetle zuzunun paylasamadıgı en guzel tatlımız dimi ama...hadi bakalıııım.flas muhabirim benim..topla kendini:)Şeniz
herkese merhaba ayyy ipek bebekte geldı sonunda cok sukur
allah analı babalı buyutsun ınsallah masallah darısı basımıza.............
hürremı cok merak ettım ınsallah hersey yolundadır keske haberını alabılsek.....
kızlar ben kaçtım doktora gidiyorum evde net yok giremiyorum en kısa zamanda girmeye çalışacağım kendinize ve bebişlere iyi bakınnn.
ya kızlar hurremin no su kmsede yok muuuuu?
ben beklemeken sılıklsım ya
acaba gidip de sezaryen mi olamak istiyorum desem ya
kızımız kucağıma almak istiyorum bennnnnnnnnnnnn
ya o dalgalanma ve nefes darlığı bende de oluyor , demek kasılma böyle bişii :1shok:
işte anne farkı ...
evet canım:1closedeyes:
starcım az kaldı sabır tatlım inan bende son zamanlarda oturup ağlıyorum dayanamıyorum diyorum ama kızım hareket ettimi herşeyi unutuyorum çok az kaldı bitanem sabırrrrr