kuzeycim aynı gun doğumlarımız
normal mi senınde?
Evet canım normal olucak nasipse.17 günümüz varmı yokmu belli değil:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzeycim aynı gun doğumlarımız
normal mi senınde?
Hoşaf yapmasakta kayısı yesek aynı işi görmez mi?
taze kayısı mı aldın tatlımm
keşke kuru alsaydınnn
hani varya rengi de koyulaşmış yani doğal kurutulmuş kuru kayısı
neyse artıkın
güzelce yıka kayısıları çekirdeklerini çıkart koy tencereye kaynat canım baktın rengi değişti kayısılar iyice yumşadı şekerini arzu ettiğin kadar ekle ve 2-3 dk daha kaynat tımamdırrrrr
kimisi blendırdan geçiriyor kayısısıyla birlikte koyu koyu içiyor senin arzuna kalmış o ben öyle içemiyorum -tatlicadiarzu-
Evet canım normal olucak nasipse.17 günümüz varmı yokmu belli değil:uhm:
canım eğer sezeryan olacaksan tabikide kayısıyı yiyemezsin yasak:umursamaz:
ameliyattan3-4 saat sonra sadece açık çay ve bisküi veriyorlar sonrasında da hoşaf içebiliyorsun gaz problemini ortadan kaldırmak içinn:lepi:
gaz çıkışı olmadan hastaneden bırakmıyolar çünkikaydirigubbakcemile3
gelen giden gaz çıkardınızmı diye soruyorrr yahuuuu:roflol:
taze kayısıı aldımm( neyse artık işimi görür yinee sanırımm ellerine sağlık canım yapıcam bugünnkaydirigubbakcemile2
sorma demetçim saat başına gelip gazın varmı oldu bir iki defa pırtlattım deyincede ohh ohh maşallah diyolar bidee:roflol::roflol:
günaydın hoşgeldin canım
bacağın nasıl oldu
dün yazdım ama görmedin canım hamilelik siyatiği olabilir
sağolun kızlarr heyecan var tabikii elden bişey gelmiyoo allah yardımcımız olsunn hepimizinn bugün sağı solu silicem güzelce toz felan alıcam dün yapmadım bugüne bıraktım ev temiz dursun diye öylden sonra onla uğraşırımmzemuszemus
iş yaparsam belki unuturumm heyecanımıkaydirigubbakcemile3
yarasınnnnnnn diloşuma inşallahhhhhhhhhopuyorumnanaktan
diloşumun gazına çareeeee
eylülümüzede süt olsunnnnnnnnnnnn:asigim:
diloş bana telefonunu at kuzum ya ben çatlarım kızlar haber verene kadar:gitme:
dilaracim yap da abartip kendini yorma. bebisini uzme. birak tozlu kalsin.
hosbulduk canim. ayni durum yatiyorum kalcamin icindeki sanci gecmedi. ozellikle aksamlari bacagim agriyor idare ediyoruz iste. dun mesajinı gordum cevap yazamadim canim cok sagol.
tatlım özel attımm noyuuopuyorumnanaktan
yok tatlım fazla bi işimm akşam üstüde komşularımı gezicem helallik isticem ne olur ne olmazzz göreyim onlarıı:çok üzgünüm:
canım bu uyku sorunu hepimizde var galiba...kanın çok düştü demek kan ilacı içmiyor musun canım niye o kadar düştü ki acaba...günaydın kızlarrrr dön dönnn uyuyamadım en sonunda pes ettim kalktım nolucaksa :umursamaz:
sütümü açiyorum midemde bulanır gibi inşallah bulanmaz fena oluyor koca göbüşle:gitme:
bugün kontrolüm var eşim giderken kanımı aldı hiç şç açıcı görünmüyo baya düşmüş gene sanırım dedi bakalım ne çıkacak sonuçççç sanırım bana kan verecek bu gidişlekafamçokkarıştı
bi geçmişe bakalım neler olmuşşşş doğuran var mııııdelikafadulden
tatlım ben buralardayım ama saatlerimiz uyuşmuyor ondan karşılaşamıyoruz herhalde..40 haftan dolmadan alınsın mı istiyorsun bebişin biraz beklesin canım daha iyi olmaz mı?ece teyzemiz çok teşekkür ederizzzzŞeniz
evet çok gurur verici gerçekten dün kaydını yaptırmış babası hayırlı olur inşallahhh:asigim:
darısı sizlerin kuzularına olsun inşallah :1hug:
sen nerelerdesin bakiim bu ara karşılaşamıyoruz canımm:umursamaz:
günaydın fıstıklarrrrrrŞeniz
inşallah teyzeleri bakalım çileğim ne kaa büyümüşşş
doktorla pazarlık yapıcam bugün şansa ihtiyacım varrrkaydirigubbakcemile3
ona kalsa 40 haftayı doldurmadan almıycak kuzuyu:mymeka:
nasılsınız bakalım var mı bi gelişme delikafadulden
hüzüncüm kolay gelsin şimdiden tatlımŞeniz
ayyy ben de heycaladımdelikafaduldensağlıkla kavuşursun inşaallah meleğine canımm..yarın bu saatlerdee yatağımda olucammm 11 gibide bende fındık kurdumaa kavuşurum herhaldee:asigim:
yok tatlım cevap sorun değilde aynı sorun bende var korkma geçici bişeymiş sende bil diye hatırlattımmmkaydirigubbakcemile5
diloşum çaldırıp kapatan telefon sapığın benim itiraf ediyorummmmmlaelaelaelaelae:lepi:
kaydetttttŞeniz
günaydın
biz geldik
gece o akdar sanı sanki bizde değilmiş giib hiç bir şey yok şimid.
hastanedeki annelerimziden haber avr mı?
diloş canım yarın kavuşuyorsun kuzucuğuna maşallah
bu ne şimdi yaaaaa:mymeka:
töbe töbee bak şincik neşeli çatlak çizgimden kayıp çok kötü biri olcem heeeeklava:
günaydın
biz geldik
gece o akdar sanı sanki bizde değilmiş giib hiç bir şey yok şimid.
hastanedeki annelerimziden haber avr mı?
diloş canım yarın kavuşuyorsun kuzucuğuna maşallah