- 23 Nisan 2009
- 1.185
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hava güzel evde vakit geçmiyoo ben kendimi dışarı atayım havada kapalı serin serin gezeyimmmmopuyorumnanaktan hadiyin bakalım ben kaçtım kendinize kuzucuklara iyi bakın doğuran olmasın ben gelene kadarr:icecream:
karen teyzesi pazartesi günü gittim dr a herşey yolundaymış çok şükür
2510 gr 48 cm civarı olmuş
siz naptınız nasıl geçti doğum günü verdi mi
selamlarrrrr hihoyyyt
O zaman hiç korkma canım. Tatlı tatlı uyuyurken bebeğin doğacak.
Sonra zaten onu görünce acın falan kalmaz herkalde.
Tüplerini bağlatacak mısın?
çok teşekkür ederim bitanemmelekcim öykünün odası çok güzel olmuş bende isterdim kuzuya oda yapabilmeyi fakat biz memurlar göçebe oldugumuz için park yatakla yetinecek bizim kuzu gördükçe odalarınızı çok mutlu oluyorum bütün kuzular saglıkla büyüsün güzel odalarında
Merhaba arkadaslar ben geldim ablamdaym şuan .
Doğuran var mı:))) 4 gün oldu girmeyeli çok ösledim sizleri
karencim sana da günaydın bitanem
bebişin kilosu gayet iyi 3 ü kesin geçer
sağlıkla gelsin inşallah
öykü beni çok üzüyor teyzesi,,,,,,mafoldumbenHoşbuldum melekcim çok alışmıştım sizlere çok zor oluyor
laptop bakınıyorum uygun bişey bulursam alıcam canımcım
sen nasılsın meelkcim öyküden son haberler nasıl
Cnm günaydın epeydir giremiyorum. yarın sabah doğumum kısmetse saat 9 da ..
helede ameliyathanenin küçük penceresini açıpta gösteriyolarmış bebişi ailenin yakınlarınnaa o zaman daha da delirmişlerrkaydirigubbakcemile3
(1803) ay kızlar yetiştiremedim geçmişi okumaya benim koca giyinmeye başladı doktora randevumuz var geç kalmıyım giyiniyim bende .....akşama gelicem şekerler merak etmeyin akşama anlatıyırım havadisleri....öpüldünüz anacığımmm opuyorumnanaktan
gunaydın demetcim..nasılsın..keyfin yernde sanırım yeni temizlikciden sebeb..sakın takma kafayı bole selere..cilegimiz ve sen ii ol yeter canım..:)
biz pzt si dr daydık bebisim 2833 gr ve 49 cm idi..gun belirledik 2 temmuza ...nst ye falan grdm bisi cıkmadı..yani beklemedeyim artık:) sen naptın gun belli mi demetcim?
bademcim sende ins hayırlı haberlerle gelirsin tatlım..
starcım sanada koca b gunaydın..rodeocu aras beyimiz nasıl..ama okudum bu gece uyutmus seni:))
Merhaba arkadaslar ben geldim ablamdaym şuan .
Doğuran var mı:))) 4 gün oldu girmeyeli çok ösledim sizleri