Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın dilosum..ohh bugunde burdasın:))rahatladım:)
ayy diloşşşş benide heyecan bastı senin yerineeedelikafadulden
arada gel canım ablan geldi diye bizleri unutmaaaa:dilcikar:
hoşgeldin hüzüncüm annecin geldi bizleri unuttunnnnn:umursamaz:
hoşgeldin mis kokulu lavanta çok şükür canım aşıldı sayılır temizliğim yapılıyor inşallah bundan sonra dinlenme günlerim başlıycakkkk:lepi:
dinlen artık güzelim ev işi bitmez kriz çözüldügüne sevindim güle güle kirlet zemuszemus
:dance::dance: burdayım tatlım doğurmuyorum henüz benim zillinin sesi soluğu kesildii anladı tabi dışarı çıkınca annesinden çekeceği var vaz geçti gelmicek:roflol:
hoşbulduk demetimmm takmıyorum canım ama elimde değil şu sıralar nedense çok hassasım eşim ne dese başlıyorum ağlamaya adamcağız bişey demiyor halbuki sevinç ve korku hepsi birarada sezeryandanda çok korkuyorum birde bu kadar büyük bir mutluluk olurmu diyorum 12 sene sonra yavruma kavuşacağım diyorum acaba ters giden birşey olacakmı diyorum eşimde akşam diorki tamam diyor seninle o zaman hiç bişey konuşmayayım doğuma kadar bende olurmu yaaa diyorumlmaz:
canım ohhh kadının gelm,iş heryerin temizleniyor ne güzel bizimde herşeyimiz hazır ama babamız daha bitirmedi boyası kalmış dolap ile beşiğin işleride çok yoğun heralde daha 1 haftayı bulur eve gelmesi onlarıda bi hazırlasaydım rahatlayacağım o zamankaydirigubbakcemile5
melekcim öykünün odası çok güzel olmuş bende isterdim kuzuya oda yapabilmeyi fakat biz memurlar göçebe oldugumuz için park yatakla yetinecek bizim kuzu gördükçe odalarınızı çok mutlu oluyorum bütün kuzular saglıkla büyüsün güzel odalarında
haziran annelerinde az kaldı doğumları bitmek üzree doğramayanlar kriz geçiriyookaydirigubbakcemile3
tatlım bende park yatak aldım evimde yerim yok özel oda yapayım kuzucuklara inşallah ileriki zamanda taşınırsak ozaman güzel bi oda hazırlıcam kızlarımaaa:asigim: