Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes iyimi kızlar geçmişi okuyamıyorum
Arkadaşlar yarın meleklerimin kardeşleri benimle olucak..2 embriyo yerleştiriliyor,yine co-cultur yaptırıyorum..Benim için dua edin :Saruboceq:a.s.
herkes iyimi kızlar geçmişi okuyamıyorum
slm kızlar açılmış topic hemen geliyorum oğlum alıyor bi bakayım
Canım çok üzüldüm ,kaçıncı denemeydi ?mafoldumbenilk denemede hamile kalmışsın ne güzel inşaallah bu da öyle olur...yengemin ablasına iki emriyo transfer edildi pazartesi öğrendiki tutmamış çok üzüldümafoldumbenher şey kısmet canım...
Canım bebişin hoşgelmiş..badem gelmiş hadi inşallah bu sefer her şey yolunda gider dualarım seninle
badem inşallah canım allah kucağınada almayı nasip eder dualarımız seninle
Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin canım ..
iyi dileklerin için de ayrıca teşekürler Şeniz
dikkatmi çekti de , tickerın da 10m kilo verdiğin yazıyor , bu kadar kiloyu doğumdan sonra 2 ayda mı verdin yerimseniben
bademcim dualarımız seninle inş annelerine sımsıkı tutunurlar cnm
badem hersey gonlunce olur ıns. hadı hayırlısı :))
ayy ne güzel canım günleriniz hep böyle güzel geçsin...bebek kokusu dünyadaki en güzel kokulardan biri hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi koklarız inşaallah...hoşbulduk :) valla zaman nasıl geçiyor çözemedim. her mamadan sonra kucağımdan bırakmak istemiyorum kokusu çok güzel mest ediyor
canım ilk denemesiydi 39 yaşında ve bi daha tutmayacağından korkuyor kısmet tabi her şey...Canım çok üzüldüm ,kaçıncı denemeydi ?
amastis dogumdan sonra kac kılo verdın. 10 kılo falan gıdıyor mu dedıklerı gıbı
Allah bağışlasın canımm..kızlar ben nisanda anne oldum şuan 2 aylık bi oğlum var. Temmuz ayı yaklaşıo doğumlarınız ha başladı ha başlayacak biz de bunları yaşayalı çok olmadı sizi çok iyi anlıyorum o yüzden Allah yardımcınız olsun hepiniz kolaycacık doğurup yavrularınızı kucaklarsınız inşallah.
Allah yardımcısı olsun..inş en kısa zamanda bulurlar..:Saruboceq:bende çok sıkıldım evden dışarı çıkamıyorummmm:umursamaz:
bu arada komşumuzun annesi kayıp 20 gündür aranıyoo apartmanca çöktük resmen bide kadın rahatsız unutkanlık var aklı gidip geliyoo biraz oraya çıktım hepsi memlekete gitmişlerdi annelerini aramaya ama hiç bir iz yokmuş 2 gündürde tv ye verdiler ordan arama yapılıyorr:sinifsinif:
:asigim: :asigim: :gitme: :gitme:ben de bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım çorabına varana kadar hepsini ütüledim mis gibi oldularzemuszemus...ne güzel bir duyguymuş,çok haz aldım...asarken çok garip oldum:kedi:..eşimin ve benim çamaşırlarımı asıyordum...şimdi ise ikimizin parçası olan kızımın cicilerini astım balkona:asigim:..üç kişi olacağız artık evimizde...hihoyyyt
Arkadaşlar yarın meleklerimin kardeşleri benimle olucak..2 embriyo yerleştiriliyor,yine co-cultur yaptırıyorum..Benim için dua edin :Saruboceq:a.s.
canımm çok sevindimm..Rabbim gönlüne göre versin,gönlündekide hayırlı olan olur inş...dualarımız hep seninle zaten canımm..çok heycanlandım..güzel haberlerini bekliyoruz canımm a.s.2 embriyo yerleştirilecek..Umarım yine ikiz olur...:1rolleyes::Saruboceq:
slm kızlar açılmış topic hemen geliyorum oğlum alıyor bi bakayım
amanda aman bebek sesleride konuşulmaya başlanmış delikafaduldenhoşbulduk :) valla zaman nasıl geçiyor çözemedim. her mamadan sonra kucağımdan bırakmak istemiyorum kokusu çok güzel mest ediyor
selam kızlarr :ecrin_bebek:nurcum benim ev esiyoorr perdelerim havada uçuşuyyo ama saat 1 den sonra duruyoo esmiyoo