- 25 Aralık 2008
- 3.025
- 0
- 47
detaylarını öğrenince daha sinir oluyor insan
az bile demişsiniz
inşllah iyi haberlerle döneceksin canım ...
aynen canimu , dediğin gibi bu durumu başka bir kelimeyle özetleyemezdim , tam hacıyatmaz oldum .. ben kaliteli uykuyu aramıyorum artık , uyumak istiyorum daralmadan , boğulmadan :1no2:
niye korkuyosun canımcım :1hug:
sanırım nidilattan ama kesemiyoruz onu işte .. hani doz aşımı muhabeti oluyor ya ilaçların .. ben 1 aydan fazladır kullanıyorum o ilac günde en az 4 tane .. dr.um kesemeyiz dedi , kasılma öleyici olduğu için :S
kanım sınırda çıkıyor 11 gibi ..
kafamın altına extra bir yatık daha koyyorm ama ı-ıhh , yorgun düşüp resmen sızmadan uyuyamıyorum benneyaptımki
benim ayaklarım ayak bileklerim feci şiş , eşimle yarışabilirim bu konuda kaydirigubbakcemile3
boşver canım , sonrası güzel olacak .. vardır bir hayır , böylesi daha iyi olacak belki de ..benim da yapamadıklarım yapmak istediklerim bir ukde gibi kaldı içimde .. ama inanıyorum ki ne yaşıyorsam bebşim ve kendim için en hayırlısını yaşıyorum ..
bugün dr.a gidenlerimiz çok .. inşallah sen de küçük prensesten hayırlı haberlerle dönersin canım ..
ben de dün ağladım onun yüzünden .. kaburgama bastırıyor , yürek dediğimiz yere ve diyaframıma baskı yapıyor ve nefes alamıyordum .. gözümden uyku akıyordu ama başımı yastığa koyar koymaz hem çok hareket ediyor hem de baskıları artıyordu .. çok yormuştu uykusuzluk , ağladım sinrilerm yıprandı artık ..
eşim sağolsun yastığımı değiştirdi , perdeleri kapattı , slow bi müzik açıp yanımda oturdu .. ilk önce ona yaslanıp biraz uyuklar gibi oldum sonra hemen başımı yastığa koydum , öyle böyle derken 1 saatten fazla uyumuşum ..
ama benim deli oğlanın harketleri bazen feci canımı yakıor , özellikle de kaburga bölmüme çalışınca benneyaptımki
odanız çok güzelmiş canım , çağınımız güzel güzel uyusun ve büyüsün içinde :asigim:
maşallah canım
benim çarpıntım düştü dediğimiz sayı 95-100 arası .. geçen hafalarda 114-129 arası değşiyordu , bugün nipeten iyi 95 ..
sennkiler geliyorlarsa yemeği bari onlardan bri yapsın bi zahmet klava:
hoşbuldum tatlım . ayyyynı malesef .. gebelik haftasını takp ettiğimöz sitenin dr.u 36+0 dan itibare karnın aşağı düşeceğini ve bu ve benzeri şkayetlerden kurtulacağımızı yazmış .. yani 2 hafta daha devam uykusuz gecelere mafoldumben
ama Allaha şükür ki sabah biraz geç kalktım , 2 saat deliksiz uyumuşum , 10a doğru kalkınca daha yi hissediyoru kendimi .. amayin uykum gelse yatamam şimdilerde , iyice kafamın düşmesi lazım ki uyuyabileyim benneyaptımki
ii yaptın kıssss , huriş okusun bunları hagget kaydirigubbakcemile5
dr. kontrolünüz de iyi geçmiş , az kaldı Yağız beye kavuşmanızaaa :asigim:
canım ya o ayak şişmesi bende de var , resmen davul derler ya öyle oldular .. 35-36 giyerken 40 numara terlik aldım , feayım bu konda , eşimle aynı oldu bileklerimiz neredeyse :)))))))))))
ayyyy bu hafta bir doğuranımız varrrrrrrrrr , hem de planlı , süper yaaaaa delikafadulden
sağlıklı ve sorunsuz bir doğum olr inşallah canım ...[/QUOTE
ÇOK SAĞOL STARCIM.DOĞUMDAN KORKMAYA BAŞALDIM CANIM