- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
Günaydın kızlarr biz geldikk :CüvCüv:
Antalaya çok güzeldi hiç bırakıp gelesim yoktu ama mecburen dönülüyo işte :)
Doktorumuz gördü bizi enfeksyon için kültür testi istedi yarın yaptırıcaz bakalım
birde kolestrolüm çok yüksek çıktı ama onun bebeğe bi zararı olmaz dedi doktor bana zararlıymış kırmızı et yağ yasaklandı zaten yemem et ama nasıl oldu anlamadım 353 tü kolestrol normali 150-200 arasıymış işte böylee umarım herkes iyidir çok özledim valla sizi iyice alışmışız
ohh ne güzel bide antalyayı gördün geldin bu arada:) maşallah canım herşey yolunda olmasına sevindim inşallah kolestrolünde düzene girer için rahatlar benden tavsiye akşamdan 3 veya 4 adet cevizi bi bardak suya koy sabahları aç karınına iç cevizlerinide ye eşimin 470 kolestrol 1 ay devam etti cevizli suya ve düşürdü işe yarıyacağına eminima.s
günaydın annişler dilara eşine hayırlı olsun işe girmiş heralde aynı zamanda geçmiş olsun ameliyat olucakmış eskiye pek dönemedim zuzuuuuuu hafta sonu bende tahhlillerimi almaya gittim dr idrar yollarınnda bendede sorun çıktı pyolesty verdi ama içinde hamilalaer kulllanmasın yazıo sanada geçmiş olsuuun .eyetkiner telaş etme bazen sakin oluyolar bazen haraketli ufakta olsa hissediyosan sorun yoktur inş. benim oğlum sanırım döndü erken gibi geldi bana ama yürümekte zorluk çekiyorum baskı yapıyor çok bu konuda sıkıntısı olan varmı acaba döndü diyemi yürüme zorlaşıyor
çok sağol tatlım eşim işe başladı ameliyatınıda oldu bugün 4 günü ve işe başladı inşallah iyi gider :1rolleyes: