2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)


Canım çatı muayenesi yaparken eliylede kasıklarıma bastırdı sanırım elle muayene yapması gerekiyor.Ultrasonlada baktı ama kanala girdiğini elle muayene yaparken söyledi canım.
 
Demresu pompam elektrikli canım.Kullanan arkadaşlarım var ve internetten araştırdım memnun kalanlar var bizde kullanıp göreceğiz artık.

Kikoleyim benim kuzu almış alcağını artık yavaş gidecek galiba.Yada bu hafta stresliydim acaba ondanmı almadı bilemiyorum.Hayırlısı sağlıklı olsunda oğluşum ben herşeye razıyım.
 
kızlar gunaydın ,y, pazarlar
nasılsınız?
bgn pasamızın yatagını hazırlıycaz bakalım nasıp olursa ..............
kaldı 3haftamız gerıye
 
hayırlı günlerr :teytey:
inş tüm annecikler bomba gibidir bugunnnnn opuyorumnanaktan

dün maşallah dr. giden çok olmuş..
ipeğimu,dilara ve annecik maşallah bebişlerinizee :asigim:
ve bana tabi zemuszemus yerimseniben
güzel dualarınız için teşekkürler a.s.

zuzum çok geçmiş olsun inş bebişin biraz daha bekler :1hug:
sabırsız temmuz bebişleri hepsi erkenden gelmek istiyo lmaz:
sağlıklı ve hayırlı zamanda gelirler inş :Saruboceq:

 
Annecik, gülistan maşallah bebeklerinize. Gülistan eksikleriniz bitmiş ne güzel. Rahatlamışsındır artık.
Kikoleyim kızın büyüyünce esmer bomba olacak. Maşallah çok tatlı.
Amatist kendini fazla yorma canım. Madem erken doğum riskin var bırak eksikler için ya sana biri yardımcı olsun ya da doğumdan sonra yavaş yavaş kendin yaparsın. Şimdi yatma zamanı.


benımkı dogum kanalına gırmemıs henuz rahım agzı da kapalıymıs. bunun anlamı bebek daha 1-2 hafta erken dogum olmaz dedı doktor

benimki de doğum kanalında değil ve rahim kapalı. Hatta o kadar kapalı ki dr elini iyice ileri itti. Çatımı eli ile genişletmeye mi çalıştı ne :)) Hatta elle muayene yaptığım için azıcık kanaman olur dedi de bişey olmadı. Ben 40'ı da geçeceğim galiba.


Ay ne güzel çok sevindim senin adına. Allah bana da normal doğum nasip eder inşallah.


Ben verdim canım. Hamileyken de yapılabiliyor ama konuyu açan arkadaş hamilelik sonrasını bekle dedi. Banyoda 2 kez bunu yaparken düşmüş. Ne olur ne olmaz allah korusun. Ben de şimdilik güzel bir kese aldım. Banyoda çatlakların olduğu yerleri kızımın varlığını da hesaplayarak keseliyorum. Sabah akşam madecassol sürüyorum. O forumu da takip ediyorum Şimdilik hep iyi geridönüş yapıyorlar.
Evet çatlaklar anne olduğumuzu da gösteriyor ama marifet bence anne olup da hala güzel vücuda sahip olabilmekte. Bu yüzden boşver diyemiyorum. İnsanın bedenine elinden geldiğince güzel bakabilmesi bence önemli. O yüzden kafayı taktım kahve limon ikilisi, madecassol-acnelsye-bephantene-evigen-kantoran yağı beşlisi, lierac ampul,aktarın özel karışımı bişey bişeyle bunları geçireceğim.

canım bende bol test çözüyorum teste ara verincede konu tekrarı yapıyorum 13 gün kaldı sınava birde yarından itibaren günde 1 denemeye geçecem ...
hayırlısıyla atlatırız inş sonrasınıda


Bu kadar çalışmanın karşılığını mutlaka alacaksındır. Allah yardımcın olsun canım.

annişler bugün çok gezdinizde yoruldunuzda şimdi mışıl mışıl uyuyosunuz dimiiiiiii
ama ben gene uyuyamıyoruuuuuuuuuuuum

Akşam ben bir girip bakacaktım kimse var mı diye ama eşim her yanından kalktığımda nereye gidiyorsun diyince onu yalnız bırakmamak için bakamadım. Bişey de yapsak bari TV seyrettik.
 
şükür bitirdim canım.paşamızın gelmesini bekliyoruz artık zemuszemus

canım senden bişey isteyecektim..şükür şimdiye kadar çatlak olmadı ama iyice gerildi karnım..heran çatlıcak gibi..bahsettiğin kahve limon kürü nasıl uygulanıyor anlatabilirmisin canım.yada linki verebilirmisn tekrardan..sen,i yorduğum için kusuruma bakma canım..şimdiden teşekkürrler a.s.
 
Dikkat et canım. Çatlamadıysan nemlendiricilerini arttırarak sürmeye devam et. Dün NST çeken hemşire 8. aydan sonra çatlak olur. O zamana kadar karın yavaş büyü. 8. aydan sonra bebek hızla kilo aldığı için karın birden büyür ve çatlar dedi. Benim de senin 34. haftadan sonra başladı zaten.

Kahve-limon kürü için;

3 tatlı kaşığı kurukahve
1 sulu limon'u karıştırıp çatlak olan yerlere peeling yapar gibi cildin kızarana kadar iyice yediriyorsun. Bu işlem bitince hemen yıkıyorsun. Bekletmene gerek yok. Ama sende çatlak yoksa bunu yapmana da pek gerek yok gibi. Aşağıda forumun linki var.

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlakta-neymis-torunum.html
 
ipeğim inş canım valla o kadar zormuş ki b halde derse çalışmak oturamıyorum yatamıyorum hayırlısıyla bi atlatayımda...
siz nasılsınız bakalım
 
Tahmin ediyorum. Yemek yerken bile masaya göbeğimden rahat oturamıyorum.
Bi de sizde oluyor mu bilmiyorum her yediğimi önce bir göbeğime döküyorum. Kıyafetlerim yaramaz çocuklar gibi lekeleniyor. Sen tüm gün nasıl çalışıyorsun valla çok zor.
Bizde ne olacak. Pazar günü işte. 3 dönüm bostan, Yan gel yat Osman şeklinde. Aman nispet olarak algılama heeee. Sonuçta sen de geleceğin için çalışıyorsun. Emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah.
 

yok canım valla yatın yatabildiğiniz kadar ben şimdi kızıma terapi yapıyorum annecim gününde gelde bende sınavdan sonra azıcık dinleneyim diye
 
selam kızlar ben dün çok yoruldum malum gelin çıkması düğün falan birde anzar değdi heralde kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum bugün1 de kaltım...kahvaltımı yaptım uzanıyorum gecede biraz ağrılarım oldu akşama iyi olurum görüşürüzz kızlar....bu hafta paso yatıcam öpüldünüz anacığımmm....
 
yok canım valla yatın yatabildiğiniz kadar ben şimdi kızıma terapi yapıyorum annecim gününde gelde bende sınavdan sonra azıcık dinleneyim diye

İnşallah ilayda hanım annesine kıyak yapacak.



Ya ben sana daha ne diyeyim bilmiyorum. Kız sen akıllanmazsın. Sonra erken doğuracan anneni suçlayacan. Alsana önlemini. Ama yoook sen yine kendi bildiğini okursun.
 
valla huri dayak istiyorsun sen klava:klava:
hayırlı pazarlar herkeze

sanada iyi pazarlar canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…