- 29 Aralık 2008
- 3.313
- 523
- 43
CANIM BENİM BELİRTMİŞSİN AMA BEN GENEDE BİŞİ DEMEK İSTİYORUM O BİR DOKTOR O HASTANIN YERİNDE SEN OLSAYDIN VE DOKTORUNDA BUGÜN EŞİME SÖZ VERDİM AMELİYAT EDEMEM DESEYDİ NEOLURDU??????çok sağol canmgünaydın güzel anneler...
ben çok sinirliyim kocam güya nöbet çıkışı gelecek bizde beraber vakit geçirecektik
kahvaltı hazırladım özene bezene ama yine ameliyat çıktı gelemiyormafoldumben
kızlar kocanızın kıymetini bilin bazen tartıştık filan diyosunuz ben yüzünü bile zor görüyorum artık çok bıktım:gitme:
hayatımı böyle geçirmek istemiyorum resti çekeceğim heralde
haklısın canım ama 1 yıldır hep ayrıyız
biz 6 yıl çıkarak evlendik hep beraberdik böyle olunca insan eski günlerini arıyor
canım ben bureda yalnızım malesf
eşim beni kontrole götürmek için bile profuna kırk takla atıp izin alıyor [/QUOTE]
BENİM EŞİMDE MARKET SEKTÖRÜNDE BÖLGE SORUMLUSU EVLENDİĞİMİZDEN BERİ İLK ÖNCELİĞİ HEP İŞİ OLMUŞTUR VE BİZDE NERDEYSE HERSENE ŞEHİR DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALIYORUZ HEP YALNIZIM VEDE EŞİMDE YANIMDA DEĞİL DOKTORA BİLE KAPIDAN BIRAKIP GİDER İŞİM BİTİNCE ALIR BENİ NEVAR SANKİ 2 SAATLİK İZİN ALSANDA YANIMDA OLSAN
YOOOOOK İŞLER YETİŞMEZMİŞ ÜSTELİK ÖLE İZİN MİZİN DERDİMİZDE YOK ÇOK ŞÜKÜR CANI İSTEDİMİ İŞİ BIRAKIP GELİR
HAFTA SONLARI ÇOK YORGUNUM DER YATAR KEYFİNE BAKAR
YİNEDE ŞÜKÜR Bİ EŞİMİZ VAR
yok canım annem tek kız bende tek kızım teyzem ve kızkardeşim yok
eşiminde 2 oğlan kardeşi var görümcede yok yani yardımcı olacak bayan akraba yok
buradada komşuluk malum yüzünü görsem tanımam hani acil durumlarda
bitek eşim var oda çok yoğun
böyle rosemcim ben gerçekten yanlızım ama oğlum doğunca herşey bitecek inşallah
eşimin kayın validemin böyle söylediğinden haberi yok gelince öğrenecek annesini iyi fırçalar heralde gerçekten denilmiyecek laf yani
bide kadının işi yok gücü yok oğulları hep okuyor
ilk torun düşün insan heveslenir biraz
benim annem hergün tel ağlıyor gelemiyorum diye bide onun dediğine bak
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM İŞİN HAKKATEN ZORMUŞ