- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım güzel haberlerle gelmişsin artık zaman daralıyoo yapar elbet çatı muaynesinidee maşallah sana ve bebişinee herşey yolundaa:1hug:
cokk sıkıcı bır gun. sımdı plajda olmak ısterdım
kızlar kimse yok sanırım ama şu gögüs pompalarını sorcam ne alıyım bebiş 3 aylıkken işe başlamak zorunda kalıcam almam lazım bide bu ne anacım şöyle bir araştırayım dedim amma pahalılar,siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bugün evde temizlik vardı. Dün dolapların içini temizleyip düzenlemiştim. Bugün de dip köşe temizlenince süper oldu valla.
Haftalık ağdamı da yaptırdım. Doğum yaklaştığı için iki kıl çıksa koşa koşa gidiyorum. Neyse o iş de bitti. Artık rahatlıkla doğurabilirim. Bir çikolata siparişi veremedim. Onu da yarın halledeceğim. Pazartesi salı gibi çikolatalar gelse çarşamba günü süsü püsü hazır olur. Resmini sizlere gönderdikten sonra benim görevim sonlanmış olacak.
Yarın dr kontrolüm var. Çatı muayenesi olacağım. NST'ye bağlanacağım. Çok merak ediyorum durumlar nasıl oldu? Sancım artmış mı? Kilo-boy ne durumda v.s. Bu arada bir arkadaşımla normal doğumu konuştum. Çok kolay merak etme dedi. Bağırsakların bozulduğunda burkulma olur ya onun biraz daha şiddetlisi dedi.
ben bi duşa gireyim hazırlanayımda ondan sonra kaldırayım bari