Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm benimm yaa.. çok az kaldı inş. biraz daha sıkalım dişimizii... allahım saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inş yaramaslarıı...opuyorumnanaktan
sagolasın canımm.. yanlış hatırlamamışım demekkii.. bebişlerinin kilosu ne kadar?
kıslar ben yavas yavas çıkacağım
bugun izne ayrılıyorum
hepiniz kendinize çok iyi bakın ara ara girmeye calışacağım artık
hepiniz çok seviyorum ve özleyeceğim ....
bugun izne ayrılıyorum
bende o yüzden kurdale değilde saç bantları var bone gibi hani onlardan aldım kırmızı bandana gibi takıcam ...kaydirigubbakcemile3ben kırmızı kurdale felan takmıcam yaa bi acayibimee gidiyoo utanıyorum sankii bide herkess gelip gidecek yaa kendimi kurbanlık koyun gibi hissederimkaydirigubbakcemile3
star dust teşekkürler canım kırmızı değilde geceliklerime uydun olsun diye pembe ve mor koydum canım......saç bandı
kırmızıyo lohusa mevlütüne saklıyorum canım
kıslar ben çıkıyorum eşimle buluşcaz caddede biraz akrep nalan elbiselerinden alıcam park bravoda büyük indirim varrr....kocaman elpiseler varrrrr
kızlarr yaa 4 5 gündür hafif bi baş ağrım var iğne batar gibi gelip geçiyoo allahtan sizde öyle oluyomuu sıcaklardanmı acabaaakaydirigubbakcemile
bugun izne ayrılıyorum
slm kızlar . geçmişi okumadan yazıyim dedim dr dan geldim şimdi nst ye bağlandım çok şükür herşey iyi çıktı kızımda iyiydi çatı muayenesinden falan bahsetmedi heralde doğuma yakın yapar bizden haberler bu kadar