- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
slm arkadaşlar
selam canım hoş geldinn Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar
sanırım artık akıntının artması normal canım dedıgın gıbı.bende onu soracaktım rosem 1 haftadır benimde akıntım arttı normaldir diye düşündüm
ilsucum ben fitil kullandım ama hic faydası olmadı hıc azalmadı.Rosemcim son zamanlar cok azaldı benim akıntım ,4-5. aylarda çok oluyordu fitil kullanmıştım o çok iyi gelmişti .
Ama şuan senin fitil kullanmana gerek yok az kaldı doğumuna zaten güzelim .
hosgeldın canım.bebişler iyidir insallah.slm arkadaşlar
sağolasınız arkadaşlar kızlarımın eve nezaman dönecekleri belli değil henüz bende biran önce evimize getirmek istiyorum hergün gece süt götürüyorum ve onları görüyorum çok tatlılar minicikler ama yinede çok tatlılar hiç ayrılasım gelmiyor ama malesef 3-5 dakika görebiliyorum
canım inşallah kuzucuklar en kısa zamnda toparlıcaklar evinize götürceksinn sabırsızz çıktı kızlarınn olsun yeterkii biran önce iyileşsinlerr herşey yoluna girer canım süt götürüyorum dedin mamada veriyolarmı yoksa sırf anne sütü ilemi besleniyolarr:uhm:
benim ilk başlarda hiç sütüm gelmedi şurda birkaç gündür biraz biraz geliyor o nedenle mamada veriyorlarmış
ark. cetvelimi nereden sileceğim bir türlü bulamadım
inş. canım doktor 3-4 hafta gibi demişti artık bilmiyorum ne kadar kalırlar küvezdeolsun canım bunada şükür daha çabuk toplarlar kendilerini inşallah fazla hasret çekmeden kavuşursunuz koklarsın kuzucuklarınıı:teselli: