Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çıkıyorum eşim gelir çok acıktım sofrayı hazırliyim kendinize ii bakın kızlar Şeniz yorum hepinizi
iyi hafta sonları
kızlar ya hıc alıs verıse baslayan var mı? benım hıc bır hazırlığım yok henuz ve ruyalarımda hep bebeğimin doğduğunu hıcbırseyının omadığını goruyorum erken mı doğacak acaba dıye dusunmeye basladım
ıkı haftasonra okulu bırakıcam o zaman alıs verıslere baslarım dıyorum ama bana cok sııntı olmaya basldı
varmı alıs verısını yapan?
eyet kiner iştemisin cnm sende sıkılmışsındır , bende evde sıkıldım eşimi bekliyorum bi gelse dışarı atcam kendimi
kızlar ben geldım
yesılkoye gıttık esımle sahılde oturduk lalelerın ıcınde gezdık resımler cekıldık
zeylanda gıttım hastane cıkısı almak ıcın ama begenmedım polarıse gıttık ayakkabı almak ıcın fıyatlar cok uygundu ama begenmedım
sımdı azız bebeye gıdıcez hastane cıkısı almak ıcın tabı begenırsem
bende daha almadım hastane çıkışı kaç takım almayı düşünüyosunuz kızlar
benim kız karnımda çok fena iki gündür dün pazarım vardı elimde toplasan 5 6 kilo anca var hiç istemiyo yolda nasıl vuruyo elimdekileri yere koyuyorum duruyo elime alıyorum başlıyo bindirmeye hem aşağı hem yukarı rahatına düşkün olcak sanırımkaydirigubbakcemile3
3 hafta oldu bu haftayla beraber hafta ortası gidip göreyim sıpamı ne kadar büyümüşkaydirigubbakcemile3
selam kislar.... haftasonu yaa ben yine yalnizim buralardaa... gecmisi okuyamadim. umarim hepiniz cok iyisinizdir..
biz bugun biraz kotuyuz. midem ve bagirsaklarim bozuk. ya usuttum ya yedigim bisi dokundu hatta az once atesim var mi die baktimm. 37.8 cikti. acaba acile gitsemmi diye dusundum de bilemedim. allahtan bebisim oynayip duruyo. dua edin bize kislar...
hepinizi opuyorum
herkese günaydın kızlarr dükkanı yine ben açtım:icecream:
günaydın iyi pazarlar herkese............
canım çok geçmiş olsun... sen sürekli ateşini kontrol et eğer yükselme varsa git bence acile... umarım en kısa zamanda düzelirsin cnm... a.s.
günaydınn canımmm.....
günaydın canım herhalde bugün evdesin dimi çalışmıyosunhihoyyyt
ÇALIŞIYORUMM canımm.. maleseff işteyimm yine... eşim uyuyordu ben çıkarken hiç cnm gelmek istemedi bugün....
canım yaa nasıl dayancan böyle hiç dinlenemiyosunki :1no2:
canım ben kahvaltı yapcam görüşürüz iyi çalışmalar yorma kendiniŞeniz
selam kislar.... haftasonu yaa ben yine yalnizim buralardaa... gecmisi okuyamadim. umarim hepiniz cok iyisinizdir..
biz bugun biraz kotuyuz. midem ve bagirsaklarim bozuk. ya usuttum ya yedigim bisi dokundu hatta az once atesim var mi die baktimm. 37.8 cikti. acaba acile gitsemmi diye dusundum de bilemedim. allahtan bebisim oynayip duruyo. dua edin bize kislar...
hepinizi opuyorum
canım çok geçmiş olsun... sen sürekli ateşini kontrol et eğer yükselme varsa git bence acile... umarım en kısa zamanda düzelirsin cnm... a.s.
Geçmiş olsun canım. Bence minoset falan iç. Ateşin düşmezse doktora git riske atma.
sılacım geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine..
herkeze hayırlı pazarlarrr :teytey:
bu aralar yine yoğunluktan sizlerle olamıyorum :çok üzgünüm:
inş hepiniz ve tatlı bebişleriniz çoook iyidir :1hug:
çok şükür oğluşumla ben çoook iyiyim hihoyyyt
hepinizi kocaman öpüyorummmm :1hug: