- 9 Ocak 2009
- 3.596
- 2
merhaba arkadaşlar bende temmuz annesiyim sizleri sürekli takip ediyorum hepinizi tanıyorum hamileliğimin başında bende burdaydım bende kız annesi olacağım inşallah 37+3 günlüğüz ama doğum sezaryan olacak benim yaramaz kızım hala dönmedi ve dönmeyeceğini düşünüyoruz bu vakitten sonra yeri daraldığı için o nedenle doktorum sezeryan yapacak hepinize kolay doğumlar diliyorum inşallah hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
selam bluee hoşgeldin Allah sanada hepimizede sağlıkla kucaklayabilmeyi nasib etsin kuzularımızı :Saruboceq:
selam güzel anneler bugün nasılsınız...
ben geceyi yine ağrılı geçirdim sabahta öyleydim doktora pazartesi gidecektim bugün gidiyim diye düşündüm ama şimdi bişeyim yok vazgeçtim gitmekten..
doğum yPn yok dimi sıkmaya devam :))
hoşgeldin canım aman ağrılara kasılmalara dikkat:sinifsinif:
selam herkesee;
stardust sevindim adına çok hemde. Bu kadarı bile iyidir sürekli yatmaktansa, bişey kalmadı zaten :CüvCüv:
hoşgeldin madgirl
herkese hayırlı cumalar canlarım
hoşgeldin kikoş sanada hayırlı cumalarrrrŞeniz
slm kızlar . geçmişi okumadan yazıyim dedim dr dan geldim şimdi nst ye bağlandım çok şükür herşey iyi çıktı kızımda iyiydi çatı muayenesinden falan bahsetmedi heralde doğuma yakın yapar bizden haberler bu kadar
selam nurcum hoşgeldin ne güzel herşey yolundaymışşşkaydirigubbakcemile5
maşallah tatlı kızınaŞeniz
swetcim gaydincim zuzudan haber alırsanız bizide bilgilendirin çok merak ediyorum:gitme:
arkadaşım gelmişti o yüzden kayboldum ortadan şimdide azcık uzanıcamm öptüm siziiiiiŞeniz