günayyyyyyyyyydınnnnnnnn hihoyyyt
bütün gün geçmeyen br nefes darlığı neticesinde dün akşam dr.a gittik ..
tansiyoum iyi çıktı , malesef bu nefes darlığı ve çarpıntıya kullandığı nidilat isimli ilaç sebep oluyor ve kasılma önleyici olduğu için onu kesemiyoruz . daflon 500 mg isimli rahatlatıcı bir ilaç verdi dr.um , bu nefes darlığı , çarpıntı ve ödem şikayetlerime iyi gelecekmiş , görces bakalım :-/
dün fitil yaptığım zamanlar hariç btün gün oturdum :teytey:
dr.a da söyledim o da " sızıntın yoksa , kendini öyle daha iyi hissediyorsan naapalım oturcaksın o zaman , hatta iyi hisedersen ki sanmıyorum yürüyebilirsin de " dedi . tabi kendimi dinlemeye devam edecekmişim . eğer bi arıza hissedersem otururken yada yürürken hemen dinlenme yada yatış pozisyonna geçecekmişim .. baa her zama baktığı usg bakıma gitmiş ve ctesi geleceği için çıkan ölçümü kaale almamammızı söyledi , çünü 15 günde sadece 90 gr almış görünüyor o usg ye göre . çok hareketliydi oğluşum , ölçümleri dikkate almamamızı hareketli bebek sağlıklı bebek senn ki de çok hareketli , o yüzden sakın boyuna kilosuna takılma dedi ve bundan sonra 10 günde 1 gelecekmişiz kontrole .. yani haftaya ctesi 20 haziranad gidicez bi aksilik olmazsa ..
kısacası yatak hapsinden kısmen kurtuldum sayılır , yani " şartlı tahliyeee " :roflol: