- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
günaydınnn gusel temmuz annelerii ve onların tatlı bebişleriii.... bis geldikkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün akşam doktordaydıkk... bakmayın neşemizee öle çok gusel haberlerle dönmedik aslındaa... nstye baglandık. kalp atışımız iyiymiş. sancımızda yok çok şükür...
sevısk uzunluğumuz 28.5 mm. doktor teyzemis ''gördüğün gibi bize guven vermio hiç'' dedi. yatmaya devam yani.. suyumus da iyi. ancak plasentamıs da hafif kireçlenmeye başlamışş.. her gun 3 bardak süt bir yumurta zorunlu dedi. kızımı iyi beslemeliymişim. vaktimiz daralıyo maleseffmafoldumben
kilo ve boyu haftaya kontrolde söleyelim dedii... bizden haberler bu kadarr..şakkıdı
günaydınnn gusel temmuz annelerii ve onların tatlı bebişleriii.... bis geldikkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün akşam doktordaydıkk... bakmayın neşemizee öle çok gusel haberlerle dönmedik aslındaa... nstye baglandık. kalp atışımız iyiymiş. sancımızda yok çok şükür...
sevısk uzunluğumuz 28.5 mm. doktor teyzemis ''gördüğün gibi bize guven vermio hiç'' dedi. yatmaya devam yani.. suyumus da iyi. ancak plasentamıs da hafif kireçlenmeye başlamışş.. her gun 3 bardak süt bir yumurta zorunlu dedi. kızımı iyi beslemeliymişim. vaktimiz daralıyo maleseffmafoldumben
kilo ve boyu haftaya kontrolde söleyelim dedii... bizden haberler bu kadarr..şakkıdı
hoş geldin canımm bunada şükür sen dinlenemye devam ett tatlım doktorun dediklerinide yaptaa elinden geldiği kadar kuzucuğunaa bişey olmucak inşallah zamanında gelirr:teselli:
kızlar mujde habere bakın:))
İŞ'TE İNSAN - İş Dünyası ve Yönetim Portalı - Yıkanabilir bebek bezi krizde ilaç oldu
gecmis olsun canım..azcık daha dikkat ediceksin annesi az kaldı zaten sık disini..yalnız plasenta kireclenmesini ilk defa duydum..sutu bol ic tatlım..ozellikle gece icin demisti dr um..
dilara ben iki tane hasta bezi 6-7 tanede hijyenik ped koydum o kadar çok hasta bezi lazım oluyomu ya anlamadım paketin hepsinimi koyayım yani:1shok:
dilara ben iki tane hasta bezi 6-7 tanede hijyenik ped koydum o kadar çok hasta bezi lazım oluyomu ya anlamadım paketin hepsinimi koyayım yani:1shok:
sılacım yatışa devam canım az kaldı sabret
plaseta kireçlenmesi genellikle son aylarda oluyor
bebek -anne arasında ki besin alışveriş azalıyormuş bebek kilo alamıyormuş
sagol hürremcimm.. senin de cok az kalmış maşallahh..alkisalkisalkis heyecanlandım sizin adınıza valla:sm_cool:Sılacım gÖzÜn aydınn herŞey yolundaymıŞ ne gÜzell
Sılacım canım dinlenmeye bol bol protein almaya devam o zaman tatlım moralinn yüksek olması ayrıca güsel sağlıkla gelicek yavrun ya bi ticker yapsana hangi haftadasın görelim sürekli sana soruyoruz bu şekildelmaz:
kızlarr nur girmedi bugünn düün tansiyonu yüksekti aradım açmadı telefonu sanırım uyuyoo inşallah düzelmiştir düşmesse tansiyonum hastaneye gideriz demişti merak ettim :ecrin_bebek:
sagol hürremcimm.. senin de cok az kalmış maşallahh..alkisalkisalkis heyecanlandım sizin adınıza valla:sm_cool:
sagol gaydincim.. beslenmeme dikkat ediyordum da zaten. sütü cok az içiyodumm.. şimdiden soraa boooool booool sütkafamçokkarıştı
ayy ben o konularda ne kadar beceriksizim anlatsam inanmassınızz.. ay bi foto bile koymayı beceremedim:kedi::kedi: 33+0 bugun itibariylee..:CüvCüv:
canım geldm kıyamam sana merak mı ettin beni tansiyonum düşmüyor canım allahtan 14-9ada çıkmıyor şimdi eczaneye inip tekrar ölçtürecem...
sen nasılsın