- 30 Ekim 2007
- 975
- 0
menekşecim hastanenin doğumhanesini falan gezdin mi zannedersem aynı yerde doğum yapacaz benim kontrol yarın bi gezmek istiyorum
selam canım..arada girip okuyorum ama sessiz bir şekilde kayboluyorum ortadan:)))
iyiyim güzelim gün sayıyorum hayırlısıyla..sen nasılsın canım?
Cnm benim sezeryan olacağı için doğumhaneyi bilmiyorum. Ama ameliyathanesini gördüm iç sıkıcı değildi. Odalar çok güzel ama ferah ve tertemiz..Sendemi orada doğum yapacaksın cnm doktorun kim?
sağol demtecim.kızının ismide belli olmuş.ikinci öykü gelicek.öyküde güle güle kullansın salıncağını.
demetcim hosgeldiiin..
kızının 2.ismide belli olmus hayırlı ugurlu olsun tatlım..2 tane oykumuz oldu..ne guzel..:)
bende eklicem şimdi.çağın'ın sepetini.ben istemiyordum aslında ama annemler yanında yatsın birkaç ay dediler.sonra odaya uyan bir sepet bulduk.yer açısından.
hosbulduk canım..iyiyim demetcim ne olsun evde safak sayıyorum, ben bir an once dogurmak istiyorum aslında..yani heyecan yapıorum ...:) b yandan da aman zamnnda gelsin diyorum..benm kız bugun inanlmaz tekmeci geldi gelicek diorum walla:)..senn prensesin nasıl tatlım?hihoyyyt
selam canım..arada girip okuyorum ama sessiz bir şekilde kayboluyorum ortadan:)))
iyiyim güzelim gün sayıyorum hayırlısıyla..sen nasılsın canım?
canım geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç ben öyle atlatmıştıma.s.kızlar herkese selamm
dilara geçmiş olsun,bol bol dinlen zamanında gelir inşallah.
bende çok fena gribim kızlar,çok kötüyüm doktor ilaç falan alamazsın diyo
ne yapcamı bilmiyorum,bebeğime de zararı olmaz dimi
demetcim çileğinin ismine Öykü karar verdiniz demek hayırlı olsun iki tane Öykü olacak...
demetcim görsem yazmammı canım görmüyorum gerçekten öptüm seni şeker...Şeniz
emine hanım canım inş orda doğum yapacam sen suat beye gidiyordun değil mi
Evet cnm Suat beye gidiyorum kısmetsede 18 haziranda doğumum olacak ..
bu da tek olarak fotosu..
kaybolma nilayycım..:)..evet sende maşallah 37 içindesin, gunun belli mi canım?