2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benım kızım cok guclenmıs galıba vurdugumda sıcrıyorum nerdeyse. cok guzel bı duygu allah herkesa yasatsın. olmayanlara da evlat versın ıns
 

oyy maşallah canımmm

Rabbim nazarlardan saklasına.s.

ama sezeryandan korkma tatlım ben sezeryan oldum 3. gün ayaktasın inşallah tamamen..

zaten ameliyattan 4 saat sonra kaldırıyorlar ne kadar çabuk kalkar ve ne kadar çok yürürsen o kadar da çabuk iyileşiyorsun canım.
normal doğumda da alttan dikiiş oluyor alttan olmasındansa üstten olması daha iyi boşverrrr-tatlicadiarzu-

korkulacak bişi yok yaniŞeniz


demetcim işlerini bitirmişsin oh ne güzel
keyif yap azcık
sen 2 haftada bir mi gidiyorsun dr a canım?

evet bitti canım kızımın işleri de benim çanta mhazır değil daha bikaç eksiğim var emzirme südyeni gibi
onda bi türlü karar veremiyorum istediğim gibi bişey bulamadım bakalım napıcamfisfisfis

evet tatlım ben taa baştan beri öyle gidiyorum doktora hatta ilk 4 ay her hafta gidiyordum riskim olduğu için 4 aydan sonra 15 e çıkardık.
 
benım karnım catlamadı hıc sadece buyumeden once acıyor bıraz o zaman krem suruyrum gecıyor. karnımız daha da buyucek mı sızce yok sa bu kadar mı buyur
 
Hürremcim maşallah kızına cnm tam tosuncuk olucak tombk tombik...Annecik dondurmayı açık seviyorsan cnm bilnmiş markalarında açık satılan dondurmaları var onlardan yiyebilirsin..
 
Teşekkürler demetcim insan bilmediği şeyden korkarmış işte ben kendimi en başından normal doğum hazırladım hayırlısı artık.
 
valla sohbetinize doyum olmuyor kızlar yetişemiyorum yazdıklarınıza ama çıkmak zorundayım:roflol:

saat 1 de oğlumun toplantısı var 2 de doktorda kontrolüm...

Allah a emanet olun hepiniz...
 
demetcim hayırlı haberlerle dön canımcım bekliyoruz seni
annecik karnımız tabi büyücek böyle kalırmı kız hiç bebişler son aylarda çok daha fazla kilo alıyo buda bize yansıcak kocaman göbişlerimiz olucak kaydirigubbakcemile3
 
Kıslar bakın bir yazı alıntısı yapıyorum sizlere 30. haftalarda görülen bilek ağrıları ile ilgili;
Vücut dokularında sıvı tutulumu bu haftalarda el parmaklarınızda uyuşmalara neden olabilir. Medyan sinir bileğin içinde yerleşik karpal tünel adı verilen bir boşluktan geçerek parmaklara ulaşır. Bu kanalın genişliği tam olarak sinirin genişliği kadardır. Dokularda sıvı tutulumu bu kanalı daralttığında el parmaklarınızda uyuşma, yanma ve elektriklenme hissi ortaya çıkabilir. Tamamen selim tabiyatlı ve gebelikten sonra ortadan kalkacak olan bu durum ileri boyutlara vardığında karpal tünel sendromu adını alır ve tedavi gerektirebilir. Tedavide genellikle el parmakları belli bir pozisyonda sabitlenecek şekilde atele alınır.
 
gaydin şuan cevahirin önünde buluşcaz artık çünkü hiç birimiz tanımıyoruz birbirimizi:) artık oraya geldiğimizde elimizde telefonlar arıcaz toplucaz tek tek ordan artık cevahir pazar günü çok kalabalık oluyo oturacak yer bulunmuyo bile bizde cevahirin hizasında cafeler var simit çay evleri oralar sakin olur otururuz muhabbet ederiz daha iyi:icecream:
 

saol canım bunu paylaştığın çok ii olduyerimseniben
 
maşallah kızına hürremcim tam ısırmalık olmuş..hakkında hayırlısı olsun canım..doktor kesin mi söyledi sezeryan olacağına..benim sata göre muhtemel doğum 18 temmuz 1 temmuz gibi karar verecek doğum şekline...ben ikisinden de korkuyorum..:çok üzgünüm:
 
demetcim işleriini bitirmişsin kocaman maşallah sanadoktordan iyi haberlerle dönersin inşaallah canım.Allah işlerini rast getirsin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…