2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

selam kızlar ben cumartesi günü doktora gittim maşşallah oğluşum 1850gr olmuş boyu 44 cm bize güldü el salladı kocaman olmuş doktorum 20 haziran 10 temmuz arasında istediğim zaman sezeryan olabileceğimi söyledi bundan sonra 2 haftada 1 gidicekmişim muayeneye normal doğum istersem 2 hafta sonra ki muayenede olurmu die bakıcakmış ama ben sezeryan istiyorum 1 temmuz felan gibi bakalım rabbimden hayırlısı sağlıkla gelsinde oğlum başka bişey istemem
 

yaaaaaaaaaaa hurıcım moralını nıye bozuyosun madem yakınsın sende gelıceksın ne guzel bı bulusma ayarladık bu fırsatı kacırmayın resımlerı görunce cok pısman olursunuz sonra:icecream:
 
yaaaaaaaaaaa hurıcım moralını nıye bozuyosun madem yakınsın sende gelıceksın ne guzel bı bulusma ayarladık bu fırsatı kacırmayın resımlerı görunce cok pısman olursunuz sonra:icecream:

haklısın aslında gelirim yaaa üff işte şu an moralim bozuk ya ondan böyle konuşuyorum nasılsa hergün görüşüyoruz canım hallederiz gelirim heralde napıyım depresyona girdim kurtulamıyorum şu an .ben kalktım biraz dinleneyim sinirden sırtıma ağrılar girdi ....akşama gelirim geçmişi okurum....hadi öpüldünüz ben kalkar biraz..:1shok:mirmirmirmir.
 

tamam canım görusuruz sıkma canını hıcbırsey ıcın hersey olucagına varır bosver Şeniz
 
nesquik_24 ve melekçim maşallah göbüşlerinize

dilaracım geçmiş olsun canım kendine dikkat et

doktora gidecekler hayırlı haberler gelin inşallah
 
kımler gelıyo lısteyı guncelleyeyım

hüzün
diloş
ilsu
zuzum
nur
ipegimu
gaydın
huri
swethome gelebılır ama kesın degıl


baya kalabalık olucaz anlasılankaydirigubbakcemile3
 
BuluŞma fıkrı Çok sÜperr ya keŞke bende ıstanbulda olsam
kesın gelırdım
hepınıze Şımdıden ıyı eĞlenceler,
bol bol resımlerınızı beklıyoruz
 

maşallah kocaman olmuş allah nazardan sakınsın
 
kızlar biz kocişle biraz yürüyüş yapıp geldik...
valla bu buluşma benim kocişe yaradı oda arkadaşları ile buluşacak
 
merhaba güzel anneler,umarım iyisinizdir geçmişi okuyamadım.yarın 4d ultrasona gidiyorum doktor 30.haftada bebişi net görürüz demişti ama bazı yerler ooo bayağı büyümüş diyo yani kısım kısım görülür falan,yakın zamanda 3-4 boyutlu giden varmı güzel görünüyormu bebişler?
dünden beri kızımın kafası karnımda ordan oraya dönüp duruyo karnım taş gibi oluyo başı gelince acayip duymaya başladım dışardan karnımın şekli yamuluyo resmen,bebişler iyice büyüdü allahım inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.
 
Huri selam,

Geçen hafta da ben senin gibiydim. Bir türlü sakinleşemiyordum. Herşey batıyor, üstüme üstüme geliyordu. Bu hafta biraz daha iyiyim. Ne değişti dersen bebek odası boyandı, yazlık-kışlık ayarlaması yapıldı, kendi çamaşırlarım yıkandı ütülendi, evdeki düzen normale döndü ben de normale döndüm. Galiba bu dönemlerde yapacak çok iş olunca geriliyoruz.
Bebek odası gelince rahatlarsın ama en çok şunu düşün sen stresli isen bebek de stresli.Özellikle doğuma az zaman kala anne stresli ise bebek dışkısını yapıyormuş ve zehirleniyormuş. Mümkün olduğunca ottan şeylere takılmamaya çalış canım.
 

Canım o kafa değildir poposudur. Aynısını benimki de yapıyor. Hatta hep aynı tarafa toparlanıyor geriliyor bişeyler yapıyor. Hatta elini çıkıntının üstüne koyunca daha çok çıkarıyor, karnımı yamuk yumuk yapıyor.
 

evet ya acaip bişey,kuzucuğum kendini aştı,maşallah o zaman poposuna kızımın,içerde aynen böl eyapıyo sanki
 

tamam izmirliler bana uyar:lepi:,valla çokta güzel olur.siz yeri ayarlayın ben çok yazmasamda forumu takip ediyorum haberini alırım yani.
 
evet ya acaip bişey,kuzucuğum kendini aştı,maşallah o zaman poposuna kızımın,içerde aynen böl eyapıyo sanki

Kilo aldığını bile o sertliğin büyümesinden daha net anlayacaksın canım.
Popiş büyüyor içeride. Allahım nasıl çıkacak bunlar dışarı düşünmeden yapamıyorum.
 
evet valla sanki hep orada kalacakmış gibi geliyo ama günü gelince fırtlıycaklar:roflol: umarım kolay olur,gören herkes sanki bana hamileyim diye acıyarak bakıyo,Allah bir avazda kurtarsın diyo,tırsıyorum:1no2:
 
selam kızlar ben dün feci yormuşum kendimi bugün yataktan kalkamadım belimin ağrısından resmen süründüm wc e falan giderkensenağlama

sabah 8 den akşam 9 a kadar ayakta kalmışım iş bitsin diyebenneyaptımki

bugünde hep yattım..

okuyamadım geçmişi inşallah herkes iyidirŞeniz
 
ipeğim ;
saol teşekkür ederimsenağlama ama işte mümkün değil belime kadar ağrı indi:1shok: eşim işten geldi soyundu döküntü duşunu geldi baştan sona anlattım sinirimi canımı sıkanları ( güya çıtımı çıkarmadan yatacaktım)...dnledi dinledi yorum bile yapmadı şu an koltukta uyuyor..:1shok:.iş yerini aramıştım bugün bankalarda koşturuyordum ordan çek oraya yatır onu öde sormak için aradığımda ( ki eşim bankada çalışıyor ve yaptığım işlemler onun tek tuşuna bakıyor) müsait değilim nasıl biliyosan öyle yap diyip kapattı telefonu...akşamda yorgunluktan müsait değil...öff off yani yuf yani annem bi yandan canımı sıktı herşey üst üste içimde daral geldi...yemek yemem lazım ama yiyemiyorum umarım fazla sürmez umarım benimki azıcık aklını başıan devşirirde bi dönüp bakar bana...kaydirigubbakcemile
 
canım bende bırkac gundur cok streslyım aynı senın gıbı.senağlama
herseye tek basına kosusturmaktan bıktım.
bırde ustune annem sureklı soylenıyor herseyden etkılenır herseyden alınır oldum.
henuz hıcbırseyımız tam degıl.beşik bıle almadık.senağlama kocıs alısverıs konusunda cok tembel.
o kadar cok iş varkı yapılcak.gunler gectıkcede agırlasıyoruz.
işler bıtmeden,stresle erkenden bebegım dogacak diye ödüm patlıyor.senağlamasenağlama
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…