- 11 Nisan 2008
- 3.142
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocanın da etini yirimmmmmm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- Birininn etinden birininn sütündenn faydalanırımmmmm sırnaşık şey
zuzummmm iileştim canım..:) cok sagol..
bu kızlar dellendi, bahar carptı galiba delikafadulden
dılos hosgeldın nerelerdeydın bugunŞeniz
Kızlar beN yarın ALLAH nasip ederse antalyaya gidiyorum doktora hem fmf hastalığım için senede bir kontrolüm var hamile olunca bu sene erkene kaydı kendinize iyi bakınn öpüyorum hepinizi pazartesi anca dönerim gitmişken tatilde yapacak gibiyiz :smiley-cool: dua edin sonuçlarım temiz çıksın
canım allah kavuştursun 2 ay sonra anneciğin yanında merak etme üzme kendini...
bende hava güzel diye dolaştım biraz yürüdüm hemde baya bi ayakarım sızlıyo şimdi-tatlicadiarzu- vitrinlere felan bakındım evin eksiği vardı onları hallettim arkdaşın dükkanı vardı aynı yaşıt kızlarımız 5 yaşında biraz orda oturdum durdum 1,5 saat kadar kızlar iyice oynadılar özlemişler birbirlerini bizde muhabbete daldık saat baay olmuş eve geldim bi yandan yemek yapıyorum şimdihihoyyyt
Kızlar beN yarın ALLAH nasip ederse antalyaya gidiyorum doktora hem fmf hastalığım için senede bir kontrolüm var hamile olunca bu sene erkene kaydı kendinize iyi bakınn öpüyorum hepinizi pazartesi anca dönerim gitmişken tatilde yapacak gibiyiz :smiley-cool: dua edin sonuçlarım temiz çıksın
kızlar biyerleriniz karıcalanıp uyuşuyormu
bugün ellerim şişti karıncalanıyor, ensem, sırtım karıncalanıyor uyuşuyor
sizce nedendir fikri olan varmı