2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kıslar stradusta ulaşmam lazım irtibat bilgisi olan varsa hemen bana özelden yazabilirmi comebaby için 5 kutu ilaç buldum
 
Kızlar hepınıze Şımdıden ıyı akŞamlar ıyı tatıller.kendınıze ve bebeklerınıze Çok ıyı bakın.doktora gıdıcek arkadaŞlar hepınız hayırlı haberlerle gelın.hepınızın Şımdıden anneler gÜnÜnÜz kutlu olsun
 
Kızlar hepİnİze Şİmdİden İyİ akŞamlar İyİ tatİller.kendİnİze ve bebeklerİnİze Çok İyİ bakın.doktora gİdİcek arkadaŞlar hepİnİz hayırlı haberlerle gelİn.hepİnİzİn Şİmdİden anneler gÜnÜnÜz kutlu olsun

iyi akşamlar iyi tatiler canım seninde anneler günün kutlu olsun a.s.
 
Yaaa kimsede stradustın veya comebabynin cebi felan yokmu hadi yaa çıkmadan ulaşmam lazım onlara
 
Ya elımzıden de bır Şey gelmıyor.
KeŞke her ıhımale karŞı comebabynın ceb nonu alsaydık.
Stardusttan.
 
Hadi kızlar ben yine 3-5 saattir koptum bi ara okuyım dedim toparlayamadımmmm kaydirigubbakcemile3Size iyi haftasonları diliyorum, haftasonu hava 23-24 leri bulcakmıss cok güsel bi haftasonu olsun hepimiz icin be düğüne gitcemmm, saçımı yaptırcammm güsell olcammmm kaydirigubbakcemile3 Cok işimmm var haftasonuu coookkkkkk.... Öpücüklerrrr bol boll
 
stardustın cebini ulaştırdım kızlar ..gaydincim çok iyi yaptın walla canım, comebaby inş biran önce iyileşir, kasılamalrı biter...dualarım onun için..
 
Stardust'ın telefonunu gaydın'a verdim kızlar.
Bu arada sinirim bozuldu. Departman müdürüm olacak şahsiyet bana süt iznini toplu kullandırmayacakmış.
8 yıldır aynı yerde deli gibi çalıştım yerime hamileliğim bahane edilerek kendisine sürekli iltifat eden ( başka ismi var da anladınız siz) birini müdür yaptı. Şimdi tavır koyduğum için bana ceza verekmiş beyfendi. Arkadaşıma lafın arasında benden izin beklemeyine getirmiş. Doğurup gelin demiş resmen domuz.
 
annem geldi lafa daldık unutmuşum burayı sayfa da açık kalmış-tatlicadiarzu-

biz artık yavas yavas çıkalım kızımla uzanalım hem yemekteyizi izleyelim hemde azcıkın şekerleme moduna girelim :1rolleyes:

hepinizi öpüyorum dünyanın en tatlı anneleri ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNa.s.
 
kızlarrrrrr süper yaaaa
comebaby'e uzun süre yetecek fitilleri bulduk ..
Allah dua eden , araştıran bulan tüm arkadaşlardan razı olsun ...
comebaby de eve çıkmış bugün , daha iyiymiş . salı günü rutin kontrolü için gidecekmiş dr.una , onun dışında acil bir şey olursa her an irtibattalrmış zaten dr.uyla ..
hepinize çokkkkkkk selamları var ve dua eden , ilacı arayan bulan gönderecek olan tümmm arkadaşlara dualarını ve sevgilerini gönderdiğini söyle az önce ..
çok sevinçliyim yaa , sabahki yaşadığım " ilaç ihitacına sebep açtığım bissürü başlık yüzünden " aldığım uyarı sevimsizliğine rağmen iyi bir şeyler olacağına dair inancım sonsuzdu ve Allaha şükür yanılmadım hislerimde ve bulduk bisssürü fitil :))))))))
 
X